Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Οι αγρότες όργωσαν το Σύνταγμα. Μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας: Βούλιαξε το Σύνταγμα από αγρότες και αλληλέγγυους στον αγώνα τους (Βίντεο)


Βούλιαξε στην κυριολεξία το Σύνταγμα από την τεράστια συγκέντρωση αγροτών απ’ όλη την Ελλάδα. Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε λίγο πριν της 9 το βράδυ με τους αγρότες να δίνουν ραντεβού για αύριο στις 11 πάλι στην πλατεία του Συντάγματος.

Το σύνθημα που δέσποσε ήταν το «Αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα» ενώ στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε και τα επεισόδια που προηγήθηκαν μεταξύ κατασταλτικών δυνάμεων και αγροτών.

Για μια ακόμα φορά οι μπάτσοι προκάλεσαν με βρισιές και χειρονομίες τους αγρότες και όπως ήταν αναμενόμενο εισέπραξαν αυτό που έπρεπε. Είχαμε δηλαδή άλλη μια βαρβαρότητα από την μνημονική βάρβαρα ταξική κυβέρνηση αυτή την φορά απέναντι στους αγρότες.

Μόλις τελείωσε οι συγκέντρωση μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου εκδήλωσαν την αλληλεγγύη τους με τραγούδια στο δίκαιο αγώνα των αγροτών.



Ογκώδες συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα. Συμμετείχαν περισσότερα από 10.000 άτομα απ' όλη την Ελλάδα. Με ζητωκραυγές και χειροκροτήματα, η υποδοχή στην Αθήνα.
Εκτεταμένα επεισόδια στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στο Χαϊδάρι (vids+pics)


Δείτε τη συνέχεια εδώ

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.