Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Επίθεση "Xρυσαυγιτών" σε Κουμουτσάκο (2 Βίντεο) - Εξηγήσεις Ν. Φίλη για τις δηλώσεις του (Βίντεο) - Αντώνης Γρέγος: Να ανακαλέσει άμεσα τις συκοφαντίες ο Κουμουτσάκος - ΒΙΝΤΕΟ

Με φόντο τους προπηλακισμούς -από χρυσαυγίτες όπως καταγγέλλεται-  που είχαν υποστεί οι βουλευτές της Ν.Δ Γ. Κουμουτσάκος και Μ.Βαρβιτσιώτης στο Σύνταγμα, στο συλλαλητήριο των Ποντίων, η συνεδρίαση του κοινοβουλίου θύμιζε φοιτητικό αμφιθέατρο της δεκαετίας του 80.

Στην ομιλία του ο Γ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε ότι έχει υποστεί βιαιοπραγία από «ακραίους, 
απαράδεκτους τραμπούκους» ενώ ανάμεσα τους είχε διακρίνει την παρουσία Χρυσαυγίτη βουλευτή. «Οι πνευματικοί πατέρες» αυτών που μου επιτέθηκαν, είπε ο βουλευτής της Ν.Δ, «είναι αυτοί που έχουν δολοφονήσει, είναι οι φορείς του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, και ότι πιο ακραίου υπάρχει στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας» φωτογραφίζοντας την Χρυσή Αυγή.
Ο ίδιος απευθυνόμενος στον υπουργό Παιδείας εκτίμησε: «Είμαι πεπεισμένος ότι το έδαφος και το νερό για να αναπτυχθούν αυτά –σ.σ οι τραμπουκισμοί- την δίνουν δηλώσεις όπως αυτές που κάνατε» προφανώς εννοώντας τις δηλώσεις του Ν.Φίλη περί γενοκτονίας των Ποντίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega η αστυνομία γνωρίζει την ομάδα της Χρυσής Αυγής η οποία σήμερα με πέντε λεωφορεία έφτασαν από την Δυτική Αττική για να πάρουν μέρος στο Ποντιακό συλλαλητήριο και ...

σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες απ’ αυτή την ομάδα ήταν και τα άτομα που ξυλοκόπησαν τον βουλευτή της Ν.Δ.  Αναζητείτε μάλιστα ένας Χρυσαυγίτης με το προσωνύμιο «γυμναστής».




Στην συνέχεια, όταν στο βήμα ανέβηκε ο υπουργός Παιδείας έγινε το «έλα και να δεις». Ο Νίκος Φίλης έκανε λόγο ότι τα ΜΜΕ διαστρέβλωσαν και παραποίησαν την δήλωση του ενώ ισχυρίστηκε ότι υπέστη λεκτικούς τραμπουκισμούς από τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.  Επανέλαβε ότι ο ίδιος σέβεται την απόφαση της βουλής για την γενοκτονία των Ποντίων άσχετα αν ο ίδιος έχει διαφορετικές απόψεις «περί επιστημονικού επιπέδου» και θεώρησε ότι οι τραμπουκισμοί ακροδεξιών δεν έχουν καμιά σχέση με τις δηλώσεις του που είχαν προηγηθεί.

Βρισκόμαστε σήμερα σε μια αναζωπύρωση της εθνικιστικής ρητορείας, υπογράμμισε ο Ν. Φίλης, με τους βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος να αντιδρούν έντονα σ αυτή του την εκτίμηση.


Ο υπουργός Παιδείας ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του λέγοντας: «Δεν είμαι πολιτικάντης δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν θέσεις. Υποστηρίζω την εθνική θέση που αφορά την γενοκτονία των Ποντίων, και από κει και πέρα δεν είμαι καραγκιόζης να αρνηθώ αυτά που έχω πει». 



Αντώνης Γρέγος: Να ανακαλέσει άμεσα τις συκοφαντίες ο Κουμουτσάκος - 
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος απάντησε στις συκοφαντίες του βουλευτή της ΝΔ, Κουμουτσάκου που προσπάθησε με ψεύδη να τον εμπλέξει στην επίθεση που δέχθηκε στην συγκέντρωση των Ποντίων.
Ο A.Γρέγος απαίτησε από τον Νεοδημοκράτη βουλευτή να ανακαλέσει άμεσα και να αποκαταστήσει την αλήθεια, αλλιώς θα καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του.


Απάντηση στους συκοφάντες καναλιών και κομμάτων
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαδήλωσαν σήμερα στο πλευρό των Ελλήνων Ποντίων ενάντια στην ανθελληνική κυβερνητική πολιτική. Η θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι συγκεντρωμένοι ενόχλησε τα ανδρείκελα του μνημονιακού τόξου.
Ένας νέος κύκλος λάσπης και συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύθηκε από όλο το βρώμικο κύκλωμα κομμάτων και καναλιών. Η αφορμή δόθηκε από την επίθεση κατά Κουμουτσάκου, με την οποία η Χρυσή Αυγή δεν είχε καμία απολύτως σχέση και από την πρώτη στιγμή καταδίκασε.
Έτσι, τα φώτα της επικαιρότητας έφυγαν από το ανθελληνικό παραλήρημα του Φίλη και τη μνημονιακή λαίλαπα και στοχοποίησαν για χιλιοστή φορά την Χρυσή Αυγή, την μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας.
Όσα ψέμματα όμως και να πουν, όση λάσπη και να ρίξουν στο Εθνικιστικό Κίνημα, όσες "χρυσαυγειάδες" και να στήσουν τα κανάλια της διαπλοκής, θα είμαστε πάντα πρωτοπόροι στον Αγώνα για μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Παναγιώταρος: "Να ανακαλέσει ο Κουμουτσάκος, τη δήλωση ότι…τον τραμπούκισαν Χρυσαυγίτες" 
Δείτε το βίντεο με την… παρέμβαση Παναγιώταρου στη βουλή”Ακούσαμε από τον κ. Κουμουτσάκο να λέει ότι αυτοί που τον τραμπούκισαν ήταν Χρυσαυγίτες. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει όπως όλα τα πολιτικά κόμματα οποιαδήποτε πράξη βίας και σε βάρος του κ. Κουμουτσάκου αλλά και οποιουδήποτε, αλλά δεν μπορεί να λέει ότι ήταν Χρυσαυγίτες. Να το πάρει πίσω” είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.