Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η αθλιότητα εξαφάνισης με ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη siemens: Ζητείται λαός με αρετή, τόλμη και με πολιτική άποψη!

Αντί προλόγου: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012
Πάει για θάψιμο επειδή είναι μέσα, όλοι οι …μεγάλοι ..αρχηγοί.
es130117.doc - Βουλή των Ελλήνωνwww.hellenicparliament.gr/UserFiles/a08fc2dd-61a9-4a83.../es130117.docα) Η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων καταθέτει την έκθεσή της στο ....αρχεία με ονόματα Ελλήνων καταθετών στην Τράπεζα HSBC της Ελβετίας, για την...... Τώρα έρχομαι στην υπόθεση για την οποία συζητάμε, για τη λίστα Λαγκάρντ....... να κάνουμε τους ελέγχους του «πόθεν έσχες» όσων διαχειρίστηκαν δημόσιο  ...
Καυστικό ήταν το σχόλιο στο Twitter της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την εξαφάνιση αναρτήσεών της από το site της Βουλής σχετικά με την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος, που αποτέλεσε προσωπικό δημιούργημά της.
«Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή: ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη siemens, εντολή εξαφάνισής τους από το site της Βουλής…», έγραψε στο Twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Δεν είναι ίδια από σήμερα η ιστοσελίδα της Βουλής, αφού διαγράφηκαν από την ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου, τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Πρόκειται για συνδέσμους που σχετίζονταν με την Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος αλλά και τη ιστοσελίδα πρωτοβουλίας πολιτών στήριξης της επιτροπής. Οι αναρτήσεις αυτές έως τώρα ήταν μόνιμες και είχαν μπει στην ηλεκτρονική σελίδα του Κοινοβουλίου έπειτα από απόφαση της τότε προέδρου. Πιθανότατα η απόφαση για την διαγραφή να ανήκει στο διάδοχό της, αφού ο Νίκος Βούτσης έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να επαναλειτουργήσει την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος.
ΤΟ TWEET ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΒΟΥΤΣΗ: 
Πως σχολίασε την εξαφάνιση αρχείων της από το site της Βουλής
«Ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη Siemens, εντολή εξαφάνισής τους από το site της Βουλής», συνέχισε η πρώην πρόεδρος συνεχίζοντας τις σκληρές παρεμβάσεις κατά του πρώην κόμματος και των πρώην συντρόφων της.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε αντιληπτό ότι έχουν αποσυρθεί από την ιστοστελίδα του κοινοβουλίου κάθε τι που θύμιζε τις δραστηριότητες της πρώην προέδρου της Βουλής, όπως η παραπομπή για το πόρισμα της Επιτροπής χρέους, το λίνκ για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens κ.ά. Οι παραπομπές είχαν τοποθετηθεί με εντολή της κυρίας Κωνσταντοπούλου είχαν τοποθετηθεί στην κορυφή της αρχικής σελίδας του ιστοτόπου της Βουλής, προκειμένου να είναι ευκολότερη η πρόσβαση των επισκεπτών σε αυτά.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου πάντως συνεχίζει τη δραστηριότητά της με ευρωπαϊκές περιοδίες για το ζήτημα του χρέους. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην πρόεδρος της Βουλής θα είναι εκ των κεντρικών ομιλητών στο Συνέδριο του CATDM (Επιτροπή για τη Διαγραφή του Χρέους του Τρίτου Κόσμου), «European Citizens’ Assembly on debt» (Συνέλευση Ευρωπαίων Πολιτών για το Χρέος), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015.
Η κ. Κωνσταντοπούλου είχε δώσει εντολή και τοποθετήθηκαν σε εμφανή θέση αριστερά στην ιστοσελίδα το προκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, σύνδεσμος στην ιστοσελίδα πολιτών που είχαν συγκροτήσει την Πρωτοβουλία Στήριξης της Επιτροπής αυτής, όπως και το πόρισμα της εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Siemens.

Ο επισκέπτης του δικτυακού τόπου δεν έχει πλέον απ’ ευθείας πρόσβαση από την κεντρική σελίδα στις ενότητες αυτές.

Η ιστοσελίδα της Βουλής πριν και μετά:





Στις 22 Οκτωβρίου 2015, θα μετάσχει στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης «The State of Europe 2015 - Addressing Europe’s Crises: Policy Crossroads» (Το κράτος της Ευρώπης το 2015 – Αντιμέτωποι με Ευρωπαϊκές κρίσεις: Σταυροδρόμι Πολιτικών), που συνδιοργανώνουν η Λουξεμβουργιανή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ευρωπαϊκή Δεξαμενή Σκέψης «Friends of Europe» ("Φίλοι της Ευρώπης").
Zoe Konstantopoulou
Former President of the Hellenic Parliament
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μιλήσει στη θεματική ενότητα «Regaining public Trust in the European Union» ("Επανακτώντας τη δημόσια Εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση").
11.30 – 13.00 PARALLEL SESSIONS
Future Europe - Regaining public trust in the European Union
Should the EU’s chief domestic policy thrust be:
Countering rising populism by creating a 21st Century ‘new narrative’ for the EU?
Addressing the widening North-South rift in the EU now being exacerbated by the Eurozone crisis and go-it alone taxation policies?
Tackling the widening social inequalities?
Chairs:
Monica Frassoni / Co-Chair of the European Green Party
Antonia Meszaros / Hungary’s ATV journalist and European Young Leader
Introductory discussants:
Zoe Konstantopoulou / Former President of the Hellenic Parliament
Hélène Rey / Professor of Economics at London Business School and Recipient of the Yrjö Jahnsson Award in Economics
Ετικέτες:
, 






Στο περιθώριο των δύο συνεδρίων, η κυρία Κωνσταντοπούλου θα πραγματοποιήσει επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους και ευρωβουλευτές.
PROGRAM
MORE INFORMATION
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.