Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Πιτσιλλίδης:Ντρέπομαι που είμαι χριστιανός εκκλησίας Κύπρου

Σχετικό: ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!!Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΦΟΡΙΣΕ ΘΕΟΛΟΓΟ!!!
A.Πιτσιλλίδης: "Από που θα τους βγάλεις έξω ρε; Από τον γουμά της μάνας σου;" 24h.com.cy

«Με ύφος δικαστή, ο Μητροπολίτης Πάφου, με αντιμετώπισε με φασιστικό τρόπο, βάζοντας ατζέντα», δήλωσε στις Τομές στα Γεγονότα ο θεολόγος Αντρέας Πιτσιλίδης με αφορμή τον αφορισμό του από την εκκλησία.
«Δεν αγγίξαμε καν τα θέματα μυστηρίων», είπε ο θεολόγος.

Ερωτηθείς τι ακριβώς σημαίνει ο αφορισμός του, απάντησε ότι «πρακτικά εννοούν ότι δεν μπορώ να κοινωνώ». Ο Μακαριότατος επέβαλε αυτή την κατάσταση σε συνεννόηση με τον Πάφου, είπε ο Αντρέας Πιτσιλίδης, κάνοντας λόγο για «απόφαση γεμάτη ψέματα».

Πρόσθεσε ότι «ντρέπεται», που είναι σήμερα χριστιανός της εκκλησίας της Κύπρου, σημειώνοντας ότι θα αποταθεί για «έφεση» στην Ιερά Σύνοδο. Είπε μάλιστα, ότι δύο τουλάχιστον μητροπολίτες δεν συμφωνούν με αυτή την απόφαση.

Περισσότερα στα βίντεο
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.