Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Κυρά Θεανώ Yπ. κοινωνικής Αλληλεγγύης, μιλώντας στο Μega> Στην Ευρώπη τα γεμιστά είναι best-seller - με σκέτο ρύζι χωρίς κιμά που είναι οικονομικά

Για την πρόταση της για τα γεμιστά και την οικονομία που προκάλεσε σάλο χθες έδωσε διευκρινίσεις η αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. 
Η κ. Φωτίου μιλώντας στο Μega ισχυρίστηκε πως φταίνε τα media: «Εδώ αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να είσαι ποτέ αυθεντικός με τα media. Ποτέ», σχολίασε και πρόσθεσε: Στην Ευρώπη τα γεμιστά είναι best-seller... «Εγώ χθες είπα αυτό που είναι όλη η φιλοσοφία μου. Δηλαδή, όχι βεβαίως τους φτωχούς ανθρώπους να τους βάζουμε να τρώνε ρύζι, εξού και άλλαξα όλο το ΤΕΒΑ. Το αλλάξαμε στο υπουργείο και βάλαμε νωπά τρόφιμα» και πρόσθεσε: Ποια είναι η φιλοσοφία του ελληνικού λαού; Από πάντα του ήταν να οικονομεί, να φροντίζει, να νοικοκυρεύει».«Θα έπρεπε να ήμουν πολιτικά αφελής για να κάνω τέτοια αστειάκια», τόνισε και πρόσθεσε πως «αν είχα δηλαδή στο μυαλό μου, ότι θα πεινάσει ο ελληνικός λαός και αν κάνω αστειάκια με τα γεμιστά, είμαι τουλάχιστον εγκληματικά αφελής. Δεν είναι αυτό». 

Σχόλιο: Στη παραπάνω φώτο βλέπουμε την σημερινή ηγεσία του Υπ. Υγείας μέσα σε αστακομακαρονάδες, Το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο, το τυρί μουχλιασμένο, ο αστακός ψόφιος...


Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.