Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι κότες που γέννησαν τα αυγά που ρίξανε στον Καμμένο!

Αίσιο τέλος προμηνύεται για το αστυνομικό θρίλερ που ξέσπασε χθες στο Νησί της Κω λίγα λεπτά μετά την επίθεση αγνώστων με αυγά εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Αμέσως μετά την αιφνιδιαστική επίθεση στον Υπουργό, και με εντολή του Υπουργού Προστασίας Πολίτη Γιάννη Πανούση εξαπολύθηκε πραγματικό κοτοκηνυγητό με τις αστυνομικές δυνάμεις να πραγματοποιηθούν όλο το βράδυ της Παρασκευής αιφνιδιαστικές εφόδους σε ύποπτα κοτέτσια του νησιού.
Οι επιχειρήσεις της Ε.ΛΑ.Σ. είχαν ως αποτέλεσμα 10 προσαγωγές κοτών και 1 ενός κόκκορα που εικάζεται πως είχε πρωταγωνιστική συμμετοχή στην γέννηση των δολοφονικών όπλων από την τετράποδη σύζυγό του.
Είχε προηγηθεί η άμεση υποβολή μήνυσης του Πάνου Καμμένου εναντίον κάθε κότας που άφησε τα αυγά της να μετατραπούν σε δολοφονικά εργαλεία των επιτιθέμενων στον Υπουργό πολιτών.
Σύμφωνα με το πόρισμα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νησιού στον Υπουργό εκσφενδονίστηκαν συνολικά 20 αυγά κότας τα οποία και ανήκουν σε 5 γνωστότατες στους κατοίκους όρνιθες του νησιού.
Σημειώνουμε ότι κανένα από τα αυγά που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος δεν ήταν χρυσό, κι έτσι η εκδοχή που έδιναν οι ΑΝΕΛ για στοχευμένη επίθεση από τα Χρυσά Αυγά καταρρίφθηκε αμέσως.
Τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας και διαμονής των εγκληματικών κοτών είναι από το μεσημέρι του ...
Σαββάτου γνωστά στις αρχές με την αστυνομική δύναμη του νησιού να περιμένει απλά το πράσινο φως από τον Πανούση προκειμένου να γίνει το ντου στα κοτέτσια που κρύβονται οι δράστες.
Σε νέα ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης του προέδρου τους από όρνιθες που ανήκουν σε γνωστούς μνημονιακούς κατοίκους του νησιού που στο παρελθόν είχαν διατελέσει γερμανοτσολιάδες.
«Κάποιοι θέλουν να ανακόψουν βίαια την αντιμνημονιακή μου αντίσταση .
Χθες στην Κω επιστρατεύσαν για συνεργούς τους μέχρι και κότες. Αύριο πολύ φοβάμαι ότι στο κόλπο θα μπούνε και άλλα είδη πουλιών.
Να ξέρουν όμως οι Έλληνες πως εγώ δεν μασάω με τίποτα. Θα συνεχίσω να στήνομαι στα καμαρωτά στα τέσσερα και να υπογράφω μνημόνια όπως όλοι αυτοί που τόσο καιρό κατηγορούσα».
δήλωσε έξαλλος ο Πάνος Καμμένος με τηλεφωνική παρέμβασή του στην ΕΡΤ1 το πρωί του Σαββάτου.
Οι συλλήψεις των κοτών αναμένεται να έχουν πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου αφού στόχος του Γιάννη Πανούση είναι να μην εκπνεύσει άδοξα η προσθεσμία του αυτοφώρου. (komikotragiko)

Σχετικό: Προβοκάτσια; Τα αυγά που πέταξαν στον Καμμένο ήταν με χαμηλό ΦΠΑ (Düşük Vergi% 1 ile Türk yumurta) προέλευσης τουρκίας με 1% ΦΠΑ
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.