Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Αλέξης Τσίπρας – Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας


ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ
Σαν τα ποντίκια δραπετεύουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ από την εξουσία.. Τελικά ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχθηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων. Μάλιστα είναι τόσο επικίνδυνος ο ρόλος του, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως προδοτικός για το έθνος. Αλλα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις 26 Ιανουαρίου αναλαμβάνει για πρώτη φορά τη διακυβέρνηση της χώρας κόμμα της Αριστεράς, δίνοντας πολλές υποσχέσεις και «ελπίδες» για ένα καλύτερο μέλλον στον Ελληνικό λαό. Και έτσι η κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
Αποτέλεσμα αυτής της διαπραγμάτευσης; Κλειστές τράπεζες, καταστροφή της ατμομηχανής της οικονομίας, του τουρισμού, ταλαιπωρία όλων των Ελλήνων και κυρίως των ηλικιωμένων έξω από τα ΑΤΜ για να πάρουν τις «δόσεις» των 60 ευρώ, καταστήματα που άντεξαν την κρίση να κλείνουν το ένα μετά το άλλο καθώς δεν άντεξαν τον ανταγωνισμό και τα capital controls, και πολλά άλλα.. Ας δούμε όμως και το έργο αυτής της κυβέρνησης. Επαναλειτουργία της ΕΡΤ, επαναπρόσληψη των καθαριστριών, «λύση» στο μεταναστευτικό..

Μετά από όλα αυτά, ο Τσίπρας και το επιτελείο του είχαν την «πολιτική ευφυίας» να μας πάνε σε δημοψήφισμα. Το ερώτημα του οποίου κανείς δεν κατάλαβε ποτέ ποιο ήταν.. Παρόλα αυτά ο λαός δίνει το πράσινο φως στην κυβέρνηση για να συνεχίσει την σκληρή της στάση.. Αντί όμως ο Τσίπρας να στηρίξει την απόφαση του λαού, αποφασίζει να υπογράψει τελικά το 3ο και χειρότερο μνημόνιο όλων των ετών. Συμπέρασμα: Ο Τσίπρας είχε κοροϊδέψει για ακόμη μια φορά τον Ελληνικό λαό..
Αφού μας δίχασε, έκανε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που τον είχαν ψηφίσει, η προδοτική του στάση δε σταματά εδώ. Το κόμμα του, αφού ψήφισε όλους τους εφαρμοστικούς νόμους και τα προαπαιτούμενα και λίγο πριν τα εφαρμόσουν βάζει τον Ελληνικό λαό σε νέες περιπέτειες. Έχουμε πάλι εκλογές!!!!!!!!! Ναι ο Αλέξης Τσίπρας, αφού είδε σκούρα τα πράγματα και προκειμένου να μη γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ το νέο ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε να πάει σε εκλογές για να σώσει ότι σώζεται από το κόμμα του. Γιατί κακά τα ψέμματα οι καρέκλες είναι πάνω από όλα..
Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται άλλο ένα κόμμα του συστήματος. Επιβεβαιώνεται πως όχι μόνο σχέδιο διάσωσης της χώρας δεν...
υπήρχε αλλά και ότι οι πολιτικοί του είναι οι πλέον επικίνδυνοι. Είναι μάλιστα τόσο επικίνδυνοι που όχι μόνο να κυβερνήσουν δεν μπορούν , όσο και να υπάρχουν στο κοινοβούλιο. Μετά τον εξευτελισμό της χώρας στον πλανήτη, μετά την καταστροφή ζητούν τώρα την ψήφο μας, ζητούν αυτοδυναμία.
Ελληνικέ λαέ.. η ψήφος δεν είναι παιχνίδι.. Και όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν ας αναλογιστούν τι μέλλον θέλουν για τα παιδιά τους..

http://www.trelokouneli.gr/alexis-tsipras-o-megaliteros-politikos-apateonas-stin-istoria-tis-elladas/

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.