Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

kalami.net/USA: Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η οικονομία. Είναι οι άχρηστοι, διαπλεκόμενοι, ψεύτες πολιτικοί της

Σε ενδιαφέρει η αλήθεια για το ΦΡΑΠΕ;
Ιδού ο εθνικός εφευρέτης του: Δημήτρης Βακόνδιος



Να πως ''κυβερνούν'' την Ελλάδα, συνεχίζοντας την ''παράδοση'' προηγούμενων:
ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας) από 20 Ιουλίου '15: Με 13% το χοιρινό σουβλάκι, με 23% αν έχει και...αλάτι ή πιπεριά ή τομάτα!
Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η οικονομία. Είναι οι άχρηστοι, διαπλεκόμενοι, ψεύτες πολιτικοί της
Η Ελλάδα καιγόταν
 (καταστροφικές πυρκαγιές σε πολλούς νομούς) και οι ''ΝΑΙ-ναίκοι'' που την κυβερνούν, ''καίγονταν'' γιά τον... ανασχηματισμό της κυβέρνησης, στην οποίαν ''πρωταγωνιστούν'', ανίκανοι κομματικοί, ''παπατζήδες-μηδενικά'' και λοιποί κρατικοδίαιτοι τυχοδιώκτες!!! 


Σημ.: 'Οσοι πολιτικοί και λοιποί, κοροϊδεύουν την υπουργοποίηση του ηθοποιού Χαϊκάλη, είναι καλύτεροι κωμικοί ή χειρότεροι;

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: Μισθοί και συντάξεις στην Ελλάδα κόβονται, περιορίζονται. Μόνο μισθοί-προνόμια βουλευτών, υπουργών, κρατικών μεγαλο-αξιωματούχων, παραμένουν στα ίδια.
Το αστείο της δεκαετίας: Πολιτικοί στην Ελλάδα, μέλη και μη της κυβέρνησης και του σάπιου συστήματος, αναλαμβάνουν την... ''καταπολέμηση της διαφθοράς''. Σίγουρα θα διαπρέψουν σε δηλώσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις, επειδή να ασχοληθούν ουσιαστικά με την καταπολέμηση της διαφθοράς, αποκλείεται. Να την συγκαλύψουν, ναι...Είναι πιθανότερο. Σε ποιά χώρα του κόσμου, με στοιχειώδεις κανόνες, πολιτικοί αναλαμβάνουν την καταπολέμηση της διαφθοράς, που το πολιτικό-κομματικό βρώμικο σύστημα εξέθρεψε;;; Αυτό είναι δουλειά διωκτικών-δικαστικών Αρχών και όχι γραφικών πολιτικών... Σημ.: Στην Βουλή της συγκάλυψης-ασυλίας-ατιμωρησίας ψηφίστηκε ο νόμος 4174/26-7-2013, περί αμνήστευσης μεγάλων φοροφυγάδων γιά 9 χρόνια (2000-2008)


Παγκόσμιο -απλησίαστο- ρεκόρ:

Η Ελλάδα έχει τους πιό έντιμους πολιτικούς
Τα τελευταία 40 χρόνια μόνο δύο πολιτικοί κατηγορήθηκαν (έγινε δίκη) γιά μίζες-αρπαχτές: Ο πρώην υπουργός 'Ακης Τσοχατζόπουλος και ο πρ. υφυπουργός Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί ότι η Ελλάδα διαθέτει, αναλογικά, τους πλέον έντιμους πολιτικούς 
στον πλανήτη, που δεν έχουν σχέση με αρπαχτές, μίζες, διαφθορά κλπ. Η παγκόσμια αυτή πρωτιά την τιμά ως χώρα, τιμά και τους πολιτικούς της.


''Πρώτη φορά Aριστερά'', δηλ. τα ίδια ''μνημονιακά σκ...'' με τους προηγούμενους
61.31% ΟΧΙ + 38.69% ΝΑΙ = 100% ΝΑΙ (σε όλα) 
Συμφωνία-μνημόνιο ''εταίρας με εταίρους'': Θα ονομάζεται ''ο παράδεισος της ανάπτυξης στην χώρα των λωτοφάγων-κατσιαπλιάδων''


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που με την (κατά φαντασία) ''υπερήφανη πολιτική'' της, ''τσάκισε τους δανειστές'', ''κυνήγησε την τρόϊκα'' (κάνοντάς την...''θεσμό''), ''έσκισε τα μνημόνια'', έστειλε στην φυλακή δεκάδες ''λαμόγια-αρπακτικά'' που ρήμαξαν το κράτος, κλπ, σεβόμενη το μεγάλο ''ΟΧΙ'' του ''σοφού λαού'' στο Δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου, λέει ένα μεγάλο ''ΝΑΙ σε όλα'', γιά... ''μνημόνιο'' 82-86 δισ. 

Εξυπακούεται ότι, στο κράτος της ''καφρίλας'', δεν υπάρχει δικαιοσύνη γιά να στείλει σε δίκη τους πολιτικούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ (πρόεδρο Δημοκρατίας, κυβέρνηση, κόμματα αντιπολίτευσης) που το ''ΟΧΙ'' των πολιτών και μάλιστα σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, το μετάτρεψαν σε λίγες ημέρες, σε οδυνηρό ''ΝΑΙ'', εξευτελίζοντας τον λαό, το Σύνταγμα και κάθε έννοια Δημοκρατίας. 

Γιά να λέμε και το ορθό, η κυβέρνηση δεν ήθελε το ''ΟΧΙ''. Επένδυσε ανεπίσημα στο ''ΝΑΙ'' (την βόλευε), με τις τράπεζες κλειστές και τον ''βομβαρδισμό'' των ΜΜΕ των ''νταβάδων''. Αλλά την ξεπέρασε ο λαός στο Δημοψήφισμα με το ''ΟΧΙ'' του κι έτσι άρχισε η γελοιοποίησή της. Τώρα, οι διαχρονικοί ''ναι-ναι-κοι'', άχρηστοι, αποτυχημένοι, τυχοδιώκτες, εξουσιομανείς, ''βολεμένοι'' πολιτικοί, με ''μπροστάρηδες'' τον ευτελισμένο ΣΥΡΙΖΑ και τους γραφικούς ΑΝΕΛ, θα οδηγήσουν τους 'Ελληνες σε μεγαλύτερη εξαθλίωση και την -οικονομικά υπόδουλη- χώρα, με την βαρειά τραυματισμένη εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, σε ''ισόβια χρέωση''... Το (νέο) δάνειο (''μνημόνιο'') θα χρησιμοποιηθεί για ''να εκπληρωθούν οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας και γιά την σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος''.

Η Ελλάδα έχει μία μοναδικότητα: Στην ''μπανανία'', που πεισματικά δεν θέλει να νοικοκυρέψει το σάπιο διεφθαρμένο κράτος της, πάντα το πολιτικό-κομματικό συμφέρον είναι υπεράνω αυτού της χώρας. Κυβέρνηση-κόμμα στην χαλασμένη 
-από την δεκαετία '80- Ελλάδα, σημαίνει ''κατσιαπλιάδες'', δηλ. αρπαχτές, μίζες, προμήθειες, κλεψιά-ατιμία, ''ημέτεροι'', ρουσφέτι, ατιμωρησία, στημένες δίκες και διαπλεκόμενη ''Δικαιοσύνη'', ανεύθυνοι κομπλεξικοί πολιτικοί, ΜΜΕ-χαβούζα, παράγκες παντού. Φυσικά, όσοι πολιτικοί και οι ''νταβάδες'' τους ρήμαξαν το Δημόσιο, κυκλοφορούν ελεύθεροι (είναι υπεράνω του νόμου με τις πλάτες βρώμικων δικαστικών), απολαμβάνοντας όσα άρπαξαν-έκλεψαν.
Σε ότι αφορά τις ελληνικές κυβερνήσεις, ο κάθε πρωθυπουργός μπορεί να προκηρύξει εκλογές ''ότι ώρα γουστάρει'', γιά να διασωθεί πολιτικά- κομματικά, ενώ η πλειοψηφία των υπουργών -παραδοσιακά- είναι άχρηστοι ''παπατζήδες-καφενόβιοι'', που έχουν διαπρέψει... τηλεοπτικά.
Σημ.: Η...''σοβαρότητα'' των γελοίων πολιτικών Ελλάδας, φαίνεται και από το γεγονός ότι, ενώ τα τηλε-κανάλια των ''νταβατζήδων'' τρομοκρατούν και υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη του λαού, υπουργοί και βουλευτές μαζεύονται σε αυτά, σαν τις πόρνες που δεν μπορούν χωρίς τους ''νταβάδες'' τους. Μιλάμε δηλ. γιά θλιβερή κατάντια του άθλιου κρατικοδίαιτου πολιτικού-κομματικού κατεστημένου.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.