Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Σαρώνει η καμπάνια του Βρετανού φιλέλληνα – Δείτε πόσα χρήματα έχει συγκεντρώσει για το χρέος της Ελλάδας!!

Απίστευτες διαστάσεις έχει λάβει η δημοφιλία της καμπάνιας υπέρ της Ελλάδας #crowdfundgreece στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της INDIEgogo, με το ποσό που έχει συγκεντρωθεί για την πληρωμή της δόσης του χρέους να έχει ξεπεράσει τις 1.513.000 ευρώ!

Πώς ξεκίνησαν όλα

Ο Τομ Φίνεϊ, ένας Βρετανός φιλέλληνας, εξέφρασε την εξής θεωρία: Αν όλοι οι πολίτες της Ευρώπης, κατέβαλαν από 3€, τότε το χρέος θα είχε εξαλειφθεί… και αυτό προσπαθεί να κάνει μέσω της crowdfunding campaign στο INDIEgogo που τρέχει από το πρωινό της Δευτέρας.
Στην καμπάνια χρηματοδότησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της INDIEgogo προσφέρονται ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. Με αυτό τον τρόπο, ο Τομ προωθεί τα παραδοσιακά προϊόντα της χώρας στο εξωτερικό ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρει στην ανεύρεση του ποσού για την επόμενη δόση του χρέους το οποίο ανέρχεται στα 1,6 δις ευρώ.

Συγκεντρώθηκαν 1.500.000 ευρώ σε λίγες μόλις ώρες

Αυτή τη στιγμή το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ανέρχεται στις 1,513,419 ευρώ, με 87,178 ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο να έχουν προσφέρει χρήματα προς διευκόλυνση της χώρας μας. «Από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους» είναι το μήνυμα του εμπνευστή της εν λόγω καμπάνιας, με το κοινό να έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά του να αποδείξει πως…
αν θέλουμε μπορούμε.

Τα σχόλια των επισκεπτών της ιστοσελίδας που φιλοξενεί την καμπάνια #crowdfundgreece είναι πολλά, ενώ κάθε λεπτό που περνάει τα έσοδα αυξάνονται. Άραγε που θα φτάσει το ποσό;

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαψεύδει η GPO “δημοσκόπηση της”, που προηγείται το “ΝΑΙ”


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.