Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Κωνσταντοπούλου: Εκτροπή το νομοσχέδιο – συντάχθηκε από συμβούλους τραπεζών


Ζ. Κωνσταντοπούλου στην Βουλή των ελληνόφωνων ενάντια στην δεξιά πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

«Πρωταρχικό μέλημα των πρωτοβουλιών του Δικηγορικού Σώματος είναι η προστασία της κοινωνίας και των δικαιωμάτων των πολιτών που πλήττονται καίρια από τις διατάξεις του εν λόγω νομοσχεδίου». 93,12% με πανελλαδικό δημοψήφισμα που διενεργήθηκε για πρώτη φορά δεκ.2014 ψηφίστηκε ΟΧΙ στο νομοσχέδιο και η κυβέρνηση το μετάτρεψε σε Ναι όπως έκανε με τα 62% των πολιτών ....ιδού άλλη μια ταφόπλακα σε άλλη μια εκδήλωση της δημοκρατίας.....θα πλήξουν ακόμη περισσότερο τα ήδη ισχνά δικαιώματα των εργαζομένων». Με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις διευκολύνονται οι πλειστηριασμοί σε βάρος των αδύναμων οικονομικά πολιτών, και ...
εξουδετερώνεται πλήρως το ισχύον προνόμιο των εργατικών απαιτήσεων στην πτωχευτική διαδικασία» ΟΧΙ στις εικονικές δίκες στα χαρτιά γιατί καταργείται η ακροαματική διαδικασία ΟΧΙ στην περαιτέρω υποβάθμιση της δικαιοσύνης που αποτελεί πυλώνα της δημοκρατίας.. Για άλλη μια φορά μίλησε η Ζωή με καυτή γλώσσα για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και τα δικαιώματα των πολιτών!!!
JM dL
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.