Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ!! Επιχείρηση "ΚΟΥΚΟΥΛΑ Α.Ε" Σημερινή εργασία, να αποτραπεί η μεγάλη συγκέντρωση του Λαού κατά των μνημονίων έξωθεν του Κοινοβουλίου


"ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ" ΤΟ ΘΕΑΜΑ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ!! Επιχείρηση "ΚΟΥΚΟΥΛΑ Α.Ε" Σημερινή εργασία, να αποτραπεί η μεγάλη συγκέντρωση του Λαού κατά των μνημονίων έξωθεν του Κοινοβουλίου
Μόνο τάση για εμετό προκαλούν τα παρακάτω.    
Το σχέδιο της «εταιρεία »ήταν. ΣΤΟΧΟΣ. Να αποτραπεί η προσέλευση του κόσμου έξωθεν του Ελληνικού κοινοβουλίου κατά την ψήφιση του σχετικού νόμου που θα ψηφιστεί σήμερα( 15/7) τα μεσάνυχτα στη Βουλή, πάσα θυσία.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Συνεχής ρίψη μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων, ( που εξαιτίας της δική μας διαρροής πληροφοριών ) τοποθετήθηκαν εκεί που ακριβώς θέλουμε.Μόλις το ΜΑΤ ανταποδώσουν την επίθεση, ακολουθούν κύματα ρίψεων μολότοφ, από τις ομάδες, KONOR, MARHS και ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ … ακολουθούν οι ομάδες ….
ΣΚΟΠΟΣ: Να καταστεί η ατμόσφαιρα πέριξ της Βουλής αποπνικτική από τα καπνογόνα, ώστε να διαλύσει ή οποία συγκέντρωση και να αποτραπεί η συνάθροιση πλήθους ΑΜΟΙΒΗ: Από πληροφορίες η αμοιβή «κλείστηκε » στα 25.000 ευρω.
Το πρόβλημα δεν είναι πλέον οι κουκουλοφόροι και οι μπαχαλάκηδες που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών χωρισμένη σε ομάδες 50- 100 ατόμων με συγκεκριμένο τιμοκατάλογο, ανα υπόθεση.
Το πρόβλημα είναι ότι πλέον, «βγάζει μάτι » η αδράνειά της πολιτείας να διαλύσει αυτές τις εγκληματικές οργανώσεις
Οι ηθικοί αυτουργοί τέτοιων μεθοδεύσεων όπως την σημερινή, στρέφοντα κατά του δικαιώματος των πολιτών να συναθροίζονται ησύχος και άοπλος, στρέφονται κατά της Δημοκρατίας. Η αδράνεια όλων εκείνων που «ανέχονται» την λειτουργία τέτοιων επιτηρήσεων, καίτοι θα μπορούσαν να τις «κλείσουν », συνιστά συνέργεια.
ΘΥΜΑ, η κοινή γνώμη, η Δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το δικαίωμα στην ασφάλεια, η εμπιστοσύνη στο πολιτειακό σύστημα
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ, ΟΤΙ …

Ο ανωτέρω μηχανισμός αυτός που φαίνεται ότι συνεχίζει να λειτουργεί ανενόχλητος, εξυπηρετεί επαγγελματικά, σκοπιμότητες και συμφέροντα που στρέφονται κατά της έννομης τάξης, επ' αμοιβή.
Μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του είναι:
1- 1.. Aποτροπή συνάθροισης πλήθους, διάλυση διαδηλώσεων
2- 2.. Δημιουργία κοινωνικής αναταραχής ώστε να υποβοηθηθεί η χειραγώγηση της κοινής γνώμης
3- 3.. Η διατήρηση ασύλου σε μια ευρύτερη περιοχή ώστε να δυνηθεί η διακίνηση ναρκωτικών, η διέλευση καταδίκου που έχει αποδράσει κ.α
4- 4.. Η έμμεση πώληση προστασίας σε επιχειρήσεις συγκεκριμένης περιοχής ..κ.α
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δείτε τέτοιο θέαμα, απολαύστε την θεατρική παράσταση
 ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΗΣ

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.