Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ποιος διέκοψε την ομιλία Τσίπρα για το θέμα της ΕΡΤ και τι απάντησε ο Πρωθυπουργός (βίντεο)

Στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι αποτελεί συμβολικό ορόσημο. Απαντώντας σε επικρίσεις που ακούστηκαν είπε ότι έχουμε καθυστερήσει, έχουμε όλοι υποχρέωση να σταματήσουμε να κωλυσιεργούμε, όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Εκείνη την στιγμή παρενέβη ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ο οποίος φέρεται να είπε ότι ανοίγετε την ΕΡΤ χωρίς να λογαριάζετε τους εργαζόμενους.

Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι η ΕΡΤ δεν επαναλειτουργεί για να βρουν κάποιοι την δουλειά τους, αλλά προκειμένου ο ελληνικός λαός να έχει το αγαθό της δημόσιας τηλεόρασης, της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης

Δείτε το βίντεο:



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.