Σάββατο 23 Μαΐου 2015

«Άγρια» κόντρα Ρωμανιά – Γιακουμάτου: Βούλωσέ το επιτέλους (Βίντεο)

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί κατά τη διάρκεια συζήτησης για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης να εξελίσσεται σε καυγά ανάμεσα στον Γιώργο Ρωμανιά και τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο ΣΚΑΪ, όταν ο γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων εκνευρίστηκε καθώς ο βουλευτής της ΝΔ τον διέκοπτε συνεχώς.

"Είσαι βαλτός για να ρίχνεις τα ποσοστά της ΝΔ. Είσαι βαλτός. Διότι δεν με αφήνεις να πω το ελάχιστο! Παρεμβαίνεις συνέχεια.

Βούλωσέ το λοιπόν επιτέλους" φώναζε ο Γιώργος Ρωμανιάς με τον παρουσιάστη, Γιώργο Αυτιά να πηγαίνει σε διαφημιστικό διάλειμμα σχολιάζοντας: "Πάμε σε ένα διάλειμμα για να μην πάθει τίποτα ο Ρωμανιάς σήμερα":


kontranews
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.