Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Πρώην δακίτισα και στενή φίλη «σαμαρικών» η καταγγέλλουσα την Κωνσταντοπούλου για επεισόδιο σε βενζινάδικο

Να είναι αυτό που ο θυμόσοφος λαός λέει «σατανική σύμπτωση»; Μήπως, ναι βρε παιδί, απλά έτυχε να βρεθεί εκεί; Ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Όπως και να έχει το γεγονός ότι η καταγγέλλουσα την Ζωή Κωνσταντοπούλου -για εκτός εαυτού αντιδράσεις σε βενζινάδικο της Αιδηψού την Κυριακή του Πάσχα, και απειλές (του τύπου «πάρε τον ιδιοκτήτη να του πω να σε απολύσει») προς τον υπάλληλο επειδή της αρνήθηκε να αλλάξει λάστιχο- ήταν πρώην στέλεχος της ΔΑΚΕ ΟΤΕ και, σύμφωνα με συναδέλφους της, άτομο του στενού κύκλου «σαμαρικών» στελεχών της Συγγρού επιτρέπει ιντριγκαδόρικους συνειρμούς και δημιουργεί ερωτήματα τα οποία «αναζητούν» απαντήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nez.gr, η κυρία Βάλια Παναγιωτίδου είναι υπάλληλος του ΟΤΕ με σχετικά μικρή προϋπηρεσία και συγκεκριμένα κατέχει θέση γραμματέα στον Οργανισμό Παραθεριστικών Κέντρων του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών. 

Ηταν στέλεχος της ΔΑΚΕ Διοικητικών Υπαλλήλων ΟΤΕ από την οποία διαγράφηκε.


Ο πρώην πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δ.Υ. Νίκος Φαρμάκης επιβεβαίωσε στο nez.gr ότι η κυρία Παναγιωτίδου ανήκε στη ΔΑΚΕ Δ.Υ. ΟΤΕ από την οποία διαγράφηκε. Η καταγγέλλουσα την Πρόεδρο της Βουλής για εκτός εαυτού αντιδράσεις στο βενζινάδικο της Αιδηψού, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της ΔΑΚΕ Δ.Υ. ΟΤΕ, φέρεται να έχει πολύ καλές σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ ΟΤΕ(Ομίλου) Βασίλη Λάμπρου, με τον πρώην επικεφαλής της παράταξης Αντώνη Μπιρμπιλή και με τον έχοντα τα ηνία της γραμματείας συνδικαλισμού της ΝΔ του κ. Αντώνη Σαμαρά, τον κ. Φίλιππο Ταυρή. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα φέρεται να βοηθά στη γραμματεία Συνδικαλισμού της ΝΔ, όταν αυτό της ζητείται, χωρίς αμοιβή φυσικά από το κόμμα.

Εν κατακλείδι… Τελικά, η καταγγέλλουσα -που τόσο στενή σχέση φέρεται να έχει με τη ΝΔ του κ. Α. Σαμαρά- έτυχε να είναι στο βενζινάδικο της Αιδηψού και, πράγματι, να δει την κυρία Κωνσταντοπούλου σε έξαλλη κατάσταση να απειλεί με… απόλυση υπάλληλο επειδή δεν της άλλαζε λάστιχο; 
Ή μήπως κάτι άλλο συνέβη; 
Αλήθεια ή «είδηση φούιτ» αναρωτιούνται δικαιολογημένα πολλοί;
Τα συμπεράσματα δικά σας… Πάντως, να μην ξεχνά κανείς ότι ...

λίγο πριν τις εκλογές του 2004, ο κ. Σημίτης από το τηλεφωνικό κέντρο του ΙΚΑ δεν απαντούσε σε πολίτες που τυχαία είχαν καλέσει αλλά σε εργαζομένους του ταμείου στους οποίους η τότε διοίκηση του είχε δώσει «ρόλους».
πηγή:nez.gr
Με άρνηση οποιουδήποτε σχολιασμού, επίσημου ή ανεπίσημου, «υποδέχθηκε» η Πρόεδρος της Βουλής επώνυμη καταγγελία που την φέρει να πρωταγωνίστησε σε σοβαρό επεισόδιο φραστικού διαπληκτισμού με εργαζόμενο σε βενζινάδικο και παρευρισκόμενους πολίτες. Η καταγγελία είδε από νωρίς το πρωί το φως της δημοσιότητας σε ειδησεογραφική ηλεκτρονική σελίδα και, όπως ήταν φυσικό, προσέλαβε αμέσως μεγάλη έκταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το καταγγελόμενο γεγονός συνέβη, σύμφωνα με καταγγελίες, σε βενζινάδικο έξω από την Αιδηψό το Πάσχα. Η «Κ» επικοινώνησε τόσο με το γραφείο της Προέδρου, όσο και με το γραφείο Τύπου. Απάντηση, σχόλιο ή διάψευση επί των σχετικών δημοσιευμάτων δεν υπήρξε ως αργά το βράδυ.

Ωστόσο, κατεγράφησαν ήδη οι πρώτες αντιδράσεις από το χώρο της πολιτικής: Για «απίστευτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά αλαζονείας της κας Κωνσταντοπούλου», η οποία «δεν εξαντλείται μόνο μέσα στη Βουλή, αλλά όπως φαίνεται έχει αποδέκτη και την ελληνική κοινωνία», έκανε λόγο σε δήλωσή του ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Γ.Πλακιωτάκης και καλεί την Πρόεδρο της Βουλής «να απολογηθεί και να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της».

Την ίδια στιγμή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή με ανάρτησή της στο διαδίκτυο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «το ήθος της κας Κωνσταντοπούλου καθώς και ο πολιτικός της βίος δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την πλαστότητα των καταγγελιών», ενώ παράλληλα μιλάει για «κακόβουλη δημιουργία εντυπώσεων και σπίλωση υπολήψεων».


Ζωή, θα σε λιώσουν τώρα οι καθεστωτικοί. Θα σε στήσουν στον τοίχο σε όλα τα δελτία και θα σε πυροβολούν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια σπίλωσης της Ζωής Κωνσταντοπούλου:
Ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Η ΟΜ Αιδηψού καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια σπίλωσης της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, από κυρία γνωστών από το facebook νεοφιλελεύθερων απόψεων και αναρτήσεών της, επίπεδου -το λιγότερο-Μουρούτη.
Η κυρία βρέθηκε, λέει, μπροστά σε επεισόδιο, περνώντας με το φέρι της Γλύφας και κατευθυνόμενη στον Αγ. Γιάννη τον Ρώσο, σε πρατήριο βενζίνης, μοναδική αυτή, εν μέσω χιλιάδων δημοκρατικών πολιτών της Β. Εύβοιας, όπου υπήρχε διένεξη μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και υπάλληλου.
Διαβεβαιώνουμε την κυρία, ότι η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κοσμεί την πόλη μας, η ευγένειά της είναι παροιμιώδης και χαίρει άκρας εκτίμησης, από το σύνολο των συμπολιτών μας.
Όλες τις ημέρες του Πάσχα, κυκλοφορούσε ανάμεσά μας μόνη της, χωρίς συνοδεία, παρευρέθη δε τη Δευτέρα του Πάσχα, σε κηδεία συντρόφου, που αιφνίδια έφυγε από κοντά μας, φανερά συγκινημένη.
Η λεπτότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και η ευγένειά της, δεν θα επέτρεπαν ποτέ να έχει τέτοιου είδους συμπεριφορά -όπως ισχυρίζεται η κυρία- σε υπαλληλικό προσωπικό. Όπως φαίνεται, ο δυναμισμός της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενοχλεί μεγάλα συμφέροντα, τα οποία δημιουργούν φανταστικές ιστορίες, προσπαθώντας να επισκιάσουν το έργο της... Άδικος κόπος

 Ιδιοκτήτης πρατηρίου: 
Πέρα για πέρα αληθές το περιστατικό με τη Zωή Κωνσταντοπούλου
«Μου το είπαν οι υπάλληλοί μου. Δεν το πίστευα αυτό που άκουγα. Αυτά είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα», ανέφερε για τις απειλές της Προέδρου της Βουλής σε υπάλληλο.
Σάλος έχει προκληθεί με τις καταγγελίες, που θέλουν την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, να απείλησε υπάλληλο βενζινάδικου στην Αιδηψό Εύβοιας. Η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε στο πρατήριο υγρών καυσίμων την Κυριακή του Πάσχα απαιτώντας από τον υπάλληλο να της αλλάξει το λάστιχο, επειδή έχανε αέρα.
Ο υπάλληλος της εξήγησε  ότι το πρατήριο δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή την δυνατότητα, όμως, η πρόεδρος της Βουλής φέρεται να άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί ότι θα χάσει τη δουλειά του. 
Το περιστατικό, εντούτοις, δεν έληξε εκεί. Η κυρία Κωνσταντοπούλου την επόμενη ημέρα, δηλαδή τη Δευτέρα του Πάσχα, επισκέφθηκε το ίδιο πρατήριο με ακόμη πιο άγριες διαθέσεις και σε έντονο ύφος και υψηλούς τόνους απαίτησε ξανά να της αλλάξουν το λάστιχο.
Το απίστευτο συμβάν, επιβεβαίωσε, στο protothema.gr και ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου πρατηρίου, λέγοντας πως «δεν ήμουν παρών όταν έγινε αυτό. Μου το είπαν οι υπάλληλοί μου. Δεν το πίστευα αυτό που άκουγα».


Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, ακόμη, υποστήριξε πως «αυτά είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα» και ότι το περιστατικό με την πρόεδρο της Βουλής είναι πέρα για πέρα αληθές, καθώς κανείς από τους υπαλλήλους του δε θα έλεγε ψέματα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως τη δεύτερη φορά η κυρία Κωνσταντοπούλου, δεν απείλησε μόνο τον υπάλληλο, αλλά και δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο πρατήριο υγρών καυσίμων και τράβηξαν υλικό. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Βάλια Παναγιωτίδου, η πρόεδρος της Βουλής είχε πάθει υστερία! «Είχε σκάσει το λάστιχο της, της έβαλε αέρα και της είπε πως θέλει αλλαγή. Δεν μπορούσε να της το αλλάξει αυτός γιατί ήταν μόνος κι άρχισε να του φωνάζει για να πάρει το αφεντικό του να τον απολύσουν. Δεν πίστευα τι άκουγα», έγραψε χαρακτηριστικά.


Μάλιστα, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου αντιλήφθηκε ότι η ίδια μαζί με τη φίλη της κατέγραφαν το απίστευτο περιστατικό πήρε τα κινητά τους τηλέφωνα και διέγραψε ό,τι είχαν τραβήξει. Με βάση τα όσα κατήγγειλε στο facebook η κυρία Παναγιωτίδου, «άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου πήρε το κινητό της φίλης μου που την τραβούσε και το διέγραψε. Ημουν στο ταμείο, ήρθε, άρχισε να μου λέει για αδικήματα και ποινικά κι έτσι όπως την είδα σκιάχτηκα και μου το έσβησε».
«#lastixo_zoitsas»: Χαμός στο twitter για το περιστατικό

Οι χρήστες του twitter δεν άργησαν να δημιουργήσουν hashtag για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και το περιστατικό στο πρατήριο, με αποτέλεσμα σε λίγες ώρες να γίνει χαμός.

Από τη μια πλευρά όσοι σπάνε πλάκα με την Πρόεδρο της Βουλής και την κατηγορούν για τη συμπεριφορά της, και από την άλλη πλευρά όσοι θεωρούν ότι το εν λόγω συμβάν είναι προβοκάτσια ή τρολάρισμα και κατηγορούν την αυτόπτη μάρτυρα που δημοσίευσε τα όσα έζησε, μετέτρεψαν το Twitter σε πεδίο μάχης. «Μάχη» που ακόμη συνεχίζεται στο #lastixo_zoitsas.


protothema.gr
"Μηδενί δίκην δικάσης πρίν αμφοίν μύθον ακούσεις"
Πόσο μάλιστα όταν ο μύθος των κατηγόρων είναι απλά λόγια.
Λέει η καταγγέλλουσα:


«Η φίλη μου που ήταν στο αυτοκίνητο τραβούσε βίντεο, εγώ μπήκα μέσα στο κατάστημα και είδα την κυρία Κωνσταντοπούλου να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να απαιτεί από την φίλη μου να σβήσει το βίντεο. Εκείνη τρόμαξε και το διέγραψε. Η κα Κωνσταντοπούλου, της πήρε το κινητό από τα χέρια για να δει αν έχει κάτι άλλο υλικό ή αν είναι οριστική η διαγραφή και της το επέστρεψε.»
Σοβαρολογούμε τώρα; Έσβησε θησαυρό;
Φίλοι, η λάσπη άρχισε να πέφτει με τούς τόννους εναντίον τής Κωνσταντοπούλου!
Άρα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Όταν αρχίσουν να την εκθειάζουν να ανησυχείτε. 

Βρε Κοιτα σύμπτωσεις για να άλλαξει ένα λάστιχο η Ζωή…ουτε μονταζίερα να ‘ταν… #lastixo_zoitsas

Εντελώς ΤΥΧΑΙΑ, μια νεοφιλελεύθερη τύπισσα που της τρέχει η… ΔΡΑΣΗ απ τα μπατζάκια

και της οποίας το προφίλ έχει ΜΟΝΟ (πραγματικά απίστευτο) ποστς ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ,

πέτυχε ΤΥΧΑΙΑ σε βενζινάδικο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να τραμπουκίζει κάποιον υπάλληλο που δεν της άλλαζε το λάστιχο απειλώντας τον με απόλυση φωνάζοντάς του «ξέρεις ποια είμαι εγώ» και άλλα τέτοια.

Πάλι εντελώς ΤΥΧΑΙΑ (και υπο τις απειλές της αιμοσταγούς Ζωής Κωνσταντοπούλου) το οπτικοακουστικό υλικό που υπήρχε ΤΥΧΑΙΑ καταστράφηκε.

Επίσης εντελώς ΤΥΧΑΙΑ δεν έγινε γνωστό το όνομα του υπαλλήλου του βενζινάδικου, δεν πήγε κανένας να τον βρεί να τον ρωτήσει.

Τέλος, εντελώς ΤΥΧΑΙΑ (πάλι) η καταγγελία αυτή έχει αναδημοσιευθεί απο κάθε νεοφιλελεύθερο σάιτ και φιλελε χρήστη του φμπ που μιλάει Ελληνικά.

Αν δεν πρόκειται για χύδαια ψεύδη και λάσπη μιλάμε για πολλές ΤΥΧΑΙΕΣ διαβολικές συμπτώσεις μαζεμένες. #lastixo_zoitsas
olympia.gr
Ακτιβιστής saidΖωή, θα σε λιώσουν τώρα οι καθεστωτικοί. Θα σε στήσουν στον τοίχο σε όλα τα δελτία και θα σε πυροβολούν.
Ενόχλησες πολύ Ζωή, που ζήτησες Λογιστικό Έλεγχο του χρέους. Ενόχλησες όλους όσους έχουν ευθύνες για τη λεηλασία της χώρας. Ενόχλησες, διότι με τον έλεγχο του χρέους, θα φανερωθούν ποιοι πήραν τα λεφτά που δανείζονταν η Ελλάδα, θα φανερωθούν οι συνεργάτες των δανειστών-τραπεζιτών και αυτό δεν το θέλουν με τίποτα.
Πρώτα χτύπησαν τη Σοφία Σακοράφα με δήθεν παραβάσεις του συζύγου της, τώρα εσένα θα σε τσακίσουν. Από το πρωί μέχρι το βράδυ και για μέρες θα σε έχουν πρώτη είδηση, θα σε συκοφαντήσουν σε απίστευτο βαθμό.
Ενόχλησες Ζωή. Χρέος δεν υπάρχει και πας να το αποκαλύψεις, για να τους κάψεις. Είναι δεν είναι 500 οι οικογένειες που έγιναν πάμπλουτες από το ψεύτικο χρέος και εκατομμύρια οι Έλληνες που φτωχοποιήθηκαν και συ είσαι με τους πολίτες και όχι με τις λίγε οικογένειες που λήστεψαν τη χώρα.
Να ξέρεις όμως Ζωή πως αυτοί που δε θέλουν να πάρεις μολύβι και χαρτί για να καταγράψεις πού πήγαν τα λεφτά, δεν είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δημοκρατία, το Ποτάμι , το ΚΚΕ και όλοι οι τραπεζίτες, αλλά είναι και στο κόμμα σου. Θέλει ο Βαρουφάκης έλεγχο; Θέλει ο Τσακαλώτος; Θέλει ο Σταθάκης; Ή μήπως θέλει ο Τσίπρας; Κανένας τους δε θέλει. Τους έβγαλες όλους στη φόρα, τους «έδωσες»…
Και θα σε τιμωρήσουν γι’ αυτό που έκανες. Οι κατακτητές πάντα προστατεύουν τους συνεργάτες τους. Μην ξεχνάς Ζωή πως το 1945 προκάλεσαν εμφύλιο για να σώσουν τους συνεργάτες τους, που τους χρησιμοποίησαν ξανά όταν χρειάστηκε. Η οικογένεια Παπακωνσταντίνου πήρε τη ΔΕΗ δώρο από τους κατακτητές Γερμανούς και όταν χρειάστηκε μετά από χρόνια …φώναξαν τον απόγονο Παπακωνσταντίνου για «συνεργασία».
#lastixo_zoitsas










Dexi Extrem

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 10:54 π.μ.
#lastixo_zoitsas -To Τwitter σπάει πλάκα με το λάστιχο της Ζωής: «Θα ορκιζόμουν ότι την είδα να σηκώνει με το ένα χέρι το αυτοκίνητό της» [εικόνες]
Το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αιδηψό, όπως καταγγέλλεται από τον υπάλληλο και αυτόπτες μάρτυρες, φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter. Οι... δαιμόνιοι χρήστες του δη...
Το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αιδηψό, όπως καταγγέλλεται από τον υπάλληλο και αυτόπτες μάρτυρες, φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter. Οι... δαιμόνιοι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου ...
1
1
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη George Georgakopoulos
Προσθήκη σχολίου…










Hellas Force

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 10:16 μ.μ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το βίντεο με την Κωνσταντοπούλου να απειλει τον βενζινα!

Βρεθηκε το βιντεο που είχε σβήσει η Ζωή Κωνσταντοπουλου! ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ;#lastixo_zoitsas #ufo #montazierapic.twitter.com/BA1j6KGCym — ΑυγερινόςΧατζηχρυσός (@avgerinosx) April 14, 2015
1
Προσθήκη σχολίου…










Το Φανάρι

Δημόσια κοινή χρήση  -  5:20 μ.μ.
To Τwitter σπάει πλάκα με το λάστιχο της Ζωής στο#lastixo_zoitsas
«Θα ορκιζόμουν ότι την είδα να σηκώνει με το ένα χέρι το αυτοκίνητό της» ... Το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αιδηψό, όπως καταγγέλλεται από τον υπάλληλο και αυτόπτες μάρτυρες, φυσικά δεν θα μπορούσε να μ...
«Θα ορκιζόμουν ότι την είδα να σηκώνει με το ένα χέρι το αυτοκίνητό της» ... Το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αιδηψό, όπως καταγγέλλεται από τον υπάλληλο και αυτόπτες μάρτυ...
5
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Μανόλης Μαστρογιαν

αχαχαχαχαχα, πολύ ψεκασμένη
Προσθήκη σχολίου…










leon tsi (to eides auto)

Δημόσια κοινή χρήση  -  5:19 μ.μ.
#lastixo_zoitsas -To Τwitter σπάει πλάκα με το λάστιχο της Κωνσταντοπούλου
Το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αιδηψό, όπως καταγγέλλεται από τον υπάλληλο και αυτόπτες μάρτυρες, φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter. Οι... δαιμόνιοι χρήστες του δη...
Το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αιδηψό, όπως καταγγέλλεται από τον υπάλληλο και αυτόπτες μάρτυρες, φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter...
1










Hellas Force

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 4:57 μ.μ.
Βίντεο: Aυτόπτης μάρτυρας απ'το βενζινάδικο μιλά για το συμβάν #lastixo_zoitsas

Αυτόπτης Μάρτυρας απο το βενζινάδικο μιλά στην κάμερα για το συμβάν με το #lastixo_zoitsas
Αυτόπτης Μάρτυρας απο το βενζινάδικο μιλά στην κάμερα για το συμβάν με το #lastixo_zoitsas
1
Προσθήκη σχολίου…










Hellas Force

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 3:52 μ.μ.
"ΖΩΗ-GATE". Νεα Επώνυμη καταγγελία από τον Χάρη Ζάβαλο #lastixo_zoitsas

του Χάρης Ζάβαλος στο nostimonimar.gr Γυρνώντας σημερα το πρωι απο τις
του Χάρης Ζάβαλος στο nostimonimar.gr Γυρνώντας σημερα το πρωι απο τις Ελβετικές Άλπεις όπου είχα παει να εορτασω τον ερχομό του Κυρίου, εκανα μια παράκαμψη απο την Αιδηψό να κσνω μια βουτιά για τα...
1
Προσθήκη σχολίου…










ManiaForGreekMusic

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 3:09 μ.μ.
#lastixo_zoitsas: To Τwitter σπάει πλάκα με το λάστιχο της Κωνσταντοπούλου
Το περιστατικό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να ζητά από υπάλληλο υγρών καυσίμων να της αλλάξει το λάστιχο, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους Έλληνες χρήστες του Twitter. Οι χρήστες του Twitter με ατάκες, τραγούδια και φωτογραφίες σχολίασαν το πε...
Το περιστατικό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να ζητά από υπάλληλο υγρών καυσίμων να της αλλάξει το λάστιχο, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους Έλληνες χρήστες του Twitter. Οι χρήστες του Twitter με ατάκες, τραγούδια και φωτογραφίες σχολίασαν το περιστατικό με τον δικό τους τρόπο!
1
Προσθήκη σχολίου…










Blogger Netakias (netakias.com)

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 2:31 μ.μ.
Συμβαίνει τώρα - η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς#lastixo_zoitsas

Θα πίστευα την ιστορία για #lastixo_zoitsas αν η φράση "ξέρεις ποιος είμαι εγω" δεν αποτελούσε trademark Ελλήνων νεοφιλελε — Stefanos (@Stefanossp) April 14, 2015 Συμβαίνει τώρα – η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς όπου…
Συμβαίνει τώρα - η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς όπου και κρατάει ομήρους ανήλικα παιδιά, έγκυες γυναίκες, ανάπηρους και γέρους επειδή ο υπάλληλος αρνήθηκε να...
1
Προσθήκη σχολίου…










Blogger Netakias (netakias.com)

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 11:13 π.μ.
Συμβαίνει τώρα - η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς#lastixo_zoitsas

https://twitter.com/Stefanossp/status/587883538000834560 Συμβαίνει τώρα – η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς όπου και κρατάει ομήρους ανήλικα παιδιά, έγκυες γυναίκες, ανάπηρους και γέρους επειδή ο υπάλληλος αρνήθηκε να…
Συμβαίνει τώρα - η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς όπου και κρατάει ομήρους ανήλικα παιδιά, έγκυες γυναίκες, ανάπηρους και γέρους επειδή ο υπάλληλος αρνήθηκε να...
1
Προσθήκη σχολίου…










Ant1 News

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 8:15 π.μ.
Καταγγελία στο Facebook προκαλεί κύμα αντιδράσεων #lastixo_zoitsas
Καταγγελία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει προκαλέσει σάλο και κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
1
Προσθήκη σχολίου…










Blogger Netakias (netakias.com)

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 10:11 π.μ.
Βρε Κοιτα σύμπτωσεις για να άλλαξει ένα λάστιχο η Ζωή...ουτε μονταζίερα να 'ταν... #lastixo_zoitsas

Εντελώς ΤΥΧΑΙΑ, μια νεοφιλελεύθερη τύπισσα που της τρέχει η… ΔΡΑΣΗ απ τα μπατζάκια και της οποίας το προφίλ έχει ΜΟΝΟ (πραγματικά απίστευτο) ποστς ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ,
Εντελώς ΤΥΧΑΙΑ, μια νεοφιλελεύθερη τύπισσα που της τρέχει η... ΔΡΑΣΗ απ τα μπατζάκια και της οποίας το προφίλ έχει ΜΟΝΟ (πραγματικά απίστευτο) ποστς ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, πέτυχε ΤΥΧΑΙΑ  σε βενζινάδι...
1
Προσθήκη σχολίου…
Τα καλύτερα του twitter για το #lastixo_zoitsas

http://www.neolaia.gr/2015/04/14/lastixo-zoitsas/
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πρώτο επεισόδιο έγινε Κυριακή του Πάσχα, όπου η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Αιδηψός-Ιστιαία, απαιτώντας να της αλλάξουν το λάστιχο επειδή έχανε αέρα.
7
1
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη manolis tzirakis










Blogger Netakias (netakias.com)

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 10:16 μ.μ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το βίντεο με την Κωνσταντοπούλου να απειλει τον βενζινα!

Βρεθηκε το βιντεο που είχε σβήσει η Ζωή Κωνσταντοπουλου! ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ;#lastixo_zoitsas #ufo #montazierapic.twitter.com/BA1j6KGCym — ΑυγερινόςΧατζηχρυσός (@avgerinosx) April 14, 2015
1
Προσθήκη σχολίου…










Ant1 News

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 7:46 μ.μ.
 #ND
"Ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση"#lastixo_zoitsas   #ND  #Vouli
Η ΝΔ μέμφεται την Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την καταγγελία ότι απείλησε υπάλληλο βενζινάδικου.
1
Προσθήκη σχολίου…










Xrhstos Panagos

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 5:20 μ.μ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πρώτο επεισόδιο έγινε Κυριακή του Πάσχα, όπου η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Αιδηψός-Ιστιαία, απαιτώντας να της αλλάξουν το λάστιχο επειδή έχανε αέρα.
1
Προσθήκη σχολίου…










Blogger Netakias (netakias.com)

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 4:57 μ.μ.
Βίντεο: Aυτόπτης μάρτυρας απ'το βενζινάδικο μιλά για το συμβάν #lastixo_zoitsas

Αυτόπτης Μάρτυρας απο το βενζινάδικο μιλά στην κάμερα για το συμβάν με το #lastixo_zoitsas
Αυτόπτης Μάρτυρας απο το βενζινάδικο μιλά στην κάμερα για το συμβάν με το #lastixo_zoitsas
1
Προσθήκη σχολίου…










Blogger Netakias (netakias.com)

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 3:51 μ.μ.
"ΖΩΗ-GATE". Νεα Επώνυμη καταγγελία από τον Χάρη Ζάβαλο #lastixo_zoitsas

του Χάρης Ζάβαλος στο nostimonimar.gr Γυρνώντας σημερα το πρωι απο τις
του Χάρης Ζάβαλος στο nostimonimar.gr Γυρνώντας σημερα το πρωι απο τις Ελβετικές Άλπεις όπου είχα παει να εορτασω τον ερχομό του Κυρίου, εκανα μια παράκαμψη απο την Αιδηψό να κσνω μια βουτιά για τα...
1
Προσθήκη σχολίου…










ManiaForGreekMusic

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 3:10 μ.μ.
#lastixo_zoitsas: Το Τwitter σπάει πλάκα με το λάστιχο της Κωνσταντοπούλου
Το περιστατικό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να ζητά από υπάλληλο υγρών καυσίμων να της αλλάξει το λάστιχο, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους Έλληνες χρήστες του Twitter. Οι χρήστες του Twitter με ατάκες, τραγούδια και φωτογραφίες σχολίασαν το πε...
Το περιστατικό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να ζητά από υπάλληλο υγρών καυσίμων να της αλλάξει το λάστιχο, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους Έλληνες χρήστες του Twitter. Οι χρήστες του Twitter με ατάκες, τραγούδια και φωτογραφίες σχολίασαν το περιστατικό με τον δικό τους τρόπο!
1
Προσθήκη σχολίου…










George Miliotis

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 2:23 μ.μ.
*#lastixo_zoitsas -To Τwitter σπάει πλάκα με το λάστιχο της Ζωής: «Θα ορκιζόμουν ότι την είδα να σηκώνει με το ένα χέρι το αυτοκίνητό της» [εικόνες] Πηγή: #lastixo_zoitsas -To Τwitter σπάει πλάκα με το λάστιχο της Ζωής: «Θα ορκιζόμουν ότι την είδα να σηκώνει με το ένα χέρι το αυτοκίνητό της» [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/201269/lastixozoitsas-twitter-spaei-plaka-me-lastiho-tis-zois-tha-orkizomoyn-oti-tin-eida-na#ixzz3XHWQq6ec*
Το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αιδηψό, όπως καταγγέλλεται από τον υπάλληλο και αυτόπτες μάρτυρες, φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter. Οι... δαιμόνιοι χρήστες του δη...
Διαβάστε περισσότερα
1
Προσθήκη σχολίου…










Blogger Netakias (netakias.com)

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 3:56 μ.μ.
"ΖΩΗ-GATE". Νεα Επώνυμη καταγγελία από τον Χάρη Ζάβαλο για τα αίσχη της Κωνσταντοπούλου#lastixo_zoitsas

του Χάρης Ζάβαλος στο nostimonimar.gr Γυρνώντας σημερα το πρωι απο τις Ελβετικές Άλπεις όπου είχα παει να εορτασω τον ερχομό του Κυρίου, εκανα μια παράκαμψη απο την Αιδηψό να κσνω μια βουτιά για τα ρευματικα μου. Σταμάτησα λοιπόν να βάλω μπετζινα εξω απο…
του Χάρης Ζάβαλος στο nostimonimar.gr Γυρνώντας σημερα το πρωι απο τις Ελβετικές Άλπεις όπου είχα παει να εορτασω τον ερχομό του Κυρίου, εκανα μια παράκαμψη απο την Αιδηψό να κσνω μια βουτιά για τα...
1
Προσθήκη σχολίου…










Hellas Force

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 11:13 π.μ.
Συμβαίνει τώρα - η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς#lastixo_zoitsas

https://twitter.com/Stefanossp/status/587883538000834560 Συμβαίνει τώρα – η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς όπου και κρατάει ομήρους ανήλικα παιδιά, έγκυες γυναίκες, ανάπηρους και γέρους επειδή ο υπάλληλος αρνήθηκε να…
Συμβαίνει τώρα - η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς όπου και κρατάει ομήρους ανήλικα παιδιά, έγκυες γυναίκες, ανάπηρους και γέρους επειδή ο υπάλληλος αρνήθηκε να...
1
Προσθήκη σχολίου…










Anemos Antistasis

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 12:58 μ.μ.
Π.Χατζηστεφάνου και Χ.Ζάβαλος - Νέες καταγγελίες από επώνυμους για την Ζωή που σοκάρουν
Υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθεί η Ελλάδα στην Αφρική
Valia Panagiotidou #lastixo_zoitsas :Πάση θυσία να μείνουμε εντός της Ευρώπης! — fantomarimbaud (@fantomarimbaud) April 14, 2015 του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου Συμβαίνει τώρα – η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπ...
Διαβάστε περισσότερα
Υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθεί η Ελλάδα στην Αφρική Valia Panagiotidou #lastixo_zoitsas :Πάση θυσία να μείνουμε εντός της Ευρώπης! — fantomarimbaud (@fantomarimbaud) April 14, 2015 του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου Συμβαίνει τώρα ...
1
Προσθήκη σχολίου…










ZooM BloG

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 10:23 π.μ.
Βρε Κοιτα σύμπτωσεις για να άλλαξει ένα λάστιχο η Ζωή…ουτε μονταζίερα να ‘ταν… #lastixo_zoitsas
Εντελώς ΤΥΧΑΙΑ, μια νεοφιλελεύθερη τύπισσα που της τρέχει η… ΔΡΑΣΗ απ τα μπατζάκια και της οποίας το προφίλ έχει ΜΟΝΟ (πραγματικά απίστευτο) ποστς ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, πέτυχε ΤΥΧΑΙΑ σε βενζινάδικο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να τραμπουκίζει κάποιον υπάλληλο που...
1
Προσθήκη σχολίου…










Hellas Force

Δημόσια κοινή χρήση  -  Χθες 10:11 π.μ.
Βρε Κοιτα σύμπτωσεις για να άλλαξει ένα λάστιχο η Ζωή...ουτε μονταζίερα να 'ταν... #lastixo_zoitsas

Εντελώς ΤΥΧΑΙΑ, μια νεοφιλελεύθερη τύπισσα που της τρέχει η… ΔΡΑΣΗ απ τα μπατζάκια και της οποίας το προφίλ έχει ΜΟΝΟ (πραγματικά απίστευτο) ποστς ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ,
Εντελώς ΤΥΧΑΙΑ, μια νεοφιλελεύθερη τύπισσα που της τρέχει η... ΔΡΑΣΗ απ τα μπατζάκια και της οποίας το προφίλ έχει ΜΟΝΟ (πραγματικά απίστευτο) ποστς ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, πέτυχε ΤΥΧΑΙΑ  σε βενζινάδι...
1
Προσθήκη σχολίου… 


Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα [ηχητικό]
Ενα απίστευτο -διπλό- επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέβη στην Αιδηψό.
Η πρόεδρος της Βουλής προπηλάκισε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, από τον οποίο απαιτούσε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της, ενώ απείλησε και δύο γυναίκες που έτυχε να βρίσκονται εκεί και επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν τη σκηνή. Απαίτησε να σβήσουν φωτογραφίες και βίντεο και μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, άνοιξε η ίδια την πόρτα και άρπαξε τα κινητά τους θέλοντας να διασφαλίσει ότι όντως τα έσβησαν.
Το πρώτο επεισόδιο έγινε την Κυριακή του Πάσχα, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Αιδηψός-Ιστιαία, απαιτώντας να της αλλάξουν το λάστιχο επειδή έχανε αέρα.
Στις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου ότι δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί: «Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ». Ο υπάλληλος επέμεινε, της έβαλε αέρα στο προβληματικό λάστιχο και η πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε.
Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, όπου και απαίτησε πάλι να γίνει αλλαγή του ελαστικού. Ο υπάλληλος του πρατηρίου επανέλαβε ότι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. «Δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε λάστιχο, δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, δεν είμαστε βουλκανιζατέρ».
Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έφυγε και επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα, προκαλώντας έντονο επεισόδιο. «Δώσε μου τα στοιχεία σου και το τηλέφωνο του αφεντικού σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ;» του έλεγε απειλητικά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. «Δεν κρύβομαι, γιατί όμως να σας δώσω τα στοιχεία μου; Τι έκανα;» απαντούσε σε υψηλούς τόνους ο υπάλληλος.
«Κάτι αγενέστατοι τύποι σαν και σένα καταστρέφουν τον τόπο μας» είπε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στον υπάλληλο.
«Αγενέστατο να πας να πεις τον άντρα και την οικογένειά σου και όχι εμένα, δεν σου επιτρέπω» απάντησε εκείνος με ένταση.
«Δώσε μου τα στοιχεία του τώρα να πάρω το αφεντικό σου» απείλησε η πρόεδρος της Βουλής.
«Τι είσαι, μπάτσος είσαι να σου δώσω τα στοιχεία μου; Ερχεσαι δυο φορές τον χρόνο εδώ και το παίζεις Αιδηψιώτισσα; Οτι ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου;», απάντησε ο υπάλληλος.
Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο βενζινάδικο τυχαία, επειδή κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το επεισόδιο.
«Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα» τους φώναζε απειλητικά και τις ανάγκασε να σβήσουν ό,τι είχαν τραβήξει. Μάλιστα, άρπαξε η ίδια τα κινητά των δύο γυναικών για να διαπιστώσει ότι όντως είχαν σβήσει το υλικό.
«Διαγράψτε το τώρα, δείξτε μου τι έχετε τραβήξει» έλεγε με ένταση.
To επεισόδιο επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, ενώ μάρτυρες λένε ότι στη σκηνή υπήρχαν και οδηγοί άλλων αυτοκινήτων που γιουχάισαν την πρόεδρο της Βουλής.
Η ανάρτηση στο Facebook του υπαλλήλου του πρατηρίου τον οποίο προπηλάκισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Το περιστατικό σχολίασε και ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων, Νίκος Αλατσατιανός, τον οποίο προπηλάκισε η πρόεδρος της Βουλής, αρχικά κοινοποιώντας στο δικό του προφίλ την ανάρτηση της καταγγέλλουσας Βάλιας Παναγιωτίδου και εν συνεχεία σχολιάζοντας κάτω από αυτήν:
Αποκλειστική συνέντευξη της καταγγέλλουσας
Μιλώντας στο iefimerida.gr, η κυρία Βάλια Παναγιωτίδου, υπάλληλος του ΟΤΕ, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την καταγγελία της.
«Σήμερα το απόγευμα, στις 4, πέρασα με το πλοίο από την Γλύφα στον Αγιόκαμπο γιατί ήθελα να κατευθυνθώ στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη Ρώσσου. Ο τελικός μου προορισμός ήταν η Αθήνα, αλλά ήταν ωραία μέρα και είπαμε με τη φίλη μου να το κάνουμε σαν εκδρομή. Σταματήσαμε για να βάλουμε βενζίνη περίπου ένα χιλιόμετρο πριν φτάσουμε στην Αιδηψό, στο δεξί χέρι έχει ένα πρατήριο ΕΚΟ. Ηταν γύρω στις 5 παρά 20. Πάρκαρα στις αντλίες.
Ακριβώς μπροστά μου ήταν ένα γαλάζιο αυτοκίνητο, ένας "σκαραβαίος", και είδα μια κυρία και δύο άνδρες να φωνάζουν δυνατά. Ο ένας άντρας φαινόταν ότι ήταν υπάλληλος βενζινάδικου από τη στολή που φορούσε. Και οι τρεις φώναζαν υπερβολικά δυνατά. Από τη φωνή κατάλαβα αμέσως ότι η γυναίκα ήταν η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και σήκωσα το κινητό να τραβήξω τη σκηνή. Εκείνη την ώρα η κυρία Κωνσταντοπούλου έλεγε στον υπάλληλο "δεν με εξυπηρέτησες, δώσε μου τα στοιχεία σου, θα πάρω το αφεντικό σου" και εκείνος απαντούσε "τι τα θέλεις; Δεν κρύβομαι. Δεν ντρέπεσαι να μου ζητάς τα στοιχεία μου να πάρεις το αφεντικό μου;». Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμενε "δώσε μου τα στοιχεία σου και το αφεντικό σου, τώρα θα δεις τι έχει να γίνει". Ο τρίτος κύριος, που υπέθεσα ότι λόγω του αξιώματός της θα ήταν αστυνομικός, έλεγε "Ζωούλα, να πάρουμε την Αστυνομία;" και φώναζε στον υπάλληλο "δεν ντρέπεστε, δεν ξέρετε ποια είναι; Γιατί δεν την εξυπηρετείτε;".
Η φίλη μου που ήταν στο αυτοκίνητο τραβούσε βίντεο, εγώ μπήκα μέσα στο κατάστημα και είδα την κυρία Κωνσταντοπούλου να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να απαιτεί από τη φίλη μου να σβήσει το βίντεο. Εκείνη τρόμαξε και το διέγραψε. Η κα Κωνσταντοπούλου, της πήρε το κινητό από τα χέρια για να δει αν έχει κάτι άλλο υλικό ή αν είναι οριστική η διαγραφή και της το επέστρεψε. Κατόπιν κατευθύνθηκε στο κατάστημα και άρχισε να μου φωνάζει να διαγράψω και εγώ το βίντεο και ότι ήταν παράνομο. Της είπα "δεν σας έχω τραβήξει βίντεο" γιατί όντως εγώ είχα πάρει φωτογραφία και το κινητό μου μπλόκαρε. Κατευθύνθηκε ο τρίτος κύριος προς τα εμένα και φώναζε "δώσε το κινητό και σβήσε ό,τι έχεις κάνει". Του είπα "σας παρακαλώ, δεν μπορείτε να μου πάρετε το κινητό" και γυρίζει προς την κα Κωνσταντοπούλου και της λέει: "Ζωούλα, θέλεις να πάρουμε την Αστυνομία;". Ερχεται η πρόεδρος της Βουλής ακριβώς μπροστά μου και μου λέει "δείξτε μου τι έχετε τραβήξει τώρα, γιατί είναι ποινικό αδίκημα και η φωτογραφία και το βίντεο". Ηταν τρομερά απειλητική. Εντάξει, δεν έχω και το κατάλληλο ύψος να σταθώ απέναντί της και φώναζε πάρα πολύ. Ανοίγω το κινητό μου, βλέπει ότι έχω μια φωτογραφία, τη διαγράφω.
"Είναι απαράδεκτος ο τρόπος σας" της είπα.
"Εσείς είστε απαράδεκτη, που τραβάτε βίντεο και είστε τυχερή που το διαγράψατε" απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και έφυγε.
Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε η σύζυγος του κυρίου που ήταν δίπλα της και αρχικά τον πέρασα για άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας, και του είπε "γρήγορα, θα χάσουμε το πλοίο". Εκεί συνειδητοποίησα ότι ήταν απλώς περαστικός.
Ρώτησα τον υπάλληλο αν θέλει να του αφήσω τα στοιχεία μου γιατί δεν είναι μικρό πράγμα στις μέρες μας να απειλείς έναν εργαζόμενο.
Νιώθω πολύ άσχημα που δεν κράτησα το βίντεο.
Εχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και δεν σας κρύβω ότι ανησυχώ λίγο και έχω αγχωθεί γιατί δέχομαι και πολλά μηνύματα. Καταλαβαίνετε ότι είναι η πρόεδρος της Βουλής, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Αλλά έχω σοκαριστεί με τη συμπεριφορά της. Δεν είναι μικρό πράγμα, η πρόεδρος της Βουλής να ουρλιάζει μπροστά σου ενώ συμπεριφέρεται κατά τέτοιο τρόπο μπροστά σε έναν υπάλληλο, είναι σοκαριστικό».
Ακούστε εδώ το ηχητικό της συνέντευξης στο iefimerida.gr της Βάλιας Παναγιωτίδου

Άγγελος Μόσχοβας Πολιτική
14|04|2015 0:02
-A+A

Ενα απίστευτο -διπλό- επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέβη στην Αιδηψό.

Η πρόεδρος της Βουλής προπηλάκισε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, από τον οποίο απαιτούσε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της, ενώ απείλησε και δύο γυναίκες που έτυχε να βρίσκονται εκεί και επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν τη σκηνή. Απαίτησε να σβήσουν φωτογραφίες και βίντεο και μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, άνοιξε η ίδια την πόρτα και άρπαξε τα κινητά τους θέλοντας να διασφαλίσει ότι όντως τα έσβησαν.

Το πρώτο επεισόδιο έγινε την Κυριακή του Πάσχα, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Αιδηψός-Ιστιαία, απαιτώντας να της αλλάξουν το λάστιχο επειδή έχανε αέρα.

Στις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου ότι δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί: «Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ». Ο υπάλληλος επέμεινε, της έβαλε αέρα στο προβληματικό λάστιχο και η πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, όπου και απαίτησε πάλι να γίνει αλλαγή του ελαστικού. Ο υπάλληλος του πρατηρίου επανέλαβε ότι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. «Δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε λάστιχο, δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, δεν είμαστε βουλκανιζατέρ».

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έφυγε και επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα, προκαλώντας έντονο επεισόδιο. «Δώσε μου τα στοιχεία σου και το τηλέφωνο του αφεντικού σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ;» του έλεγε απειλητικά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. «Δεν κρύβομαι, γιατί όμως να σας δώσω τα στοιχεία μου; Τι έκανα;» απαντούσε σε υψηλούς τόνους ο υπάλληλος.

«Κάτι αγενέστατοι τύποι σαν και σένα καταστρέφουν τον τόπο μας» είπε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στον υπάλληλο.

«Αγενέστατο να πας να πεις τον άντρα και την οικογένειά σου και όχι εμένα, δεν σου επιτρέπω» απάντησε εκείνος με ένταση.

«Δώσε μου τα στοιχεία του τώρα να πάρω το αφεντικό σου» απείλησε η πρόεδρος της Βουλής.

«Τι είσαι, μπάτσος είσαι να σου δώσω τα στοιχεία μου; Ερχεσαι δυο φορές τον χρόνο εδώ και το παίζεις Αιδηψιώτισσα; Οτι ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου;», απάντησε ο υπάλληλος.

Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο βενζινάδικο τυχαία, επειδή κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το επεισόδιο.

«Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα» τους φώναζε απειλητικά και τις ανάγκασε να σβήσουν ό,τι είχαν τραβήξει. Μάλιστα, άρπαξε η ίδια τα κινητά των δύο γυναικών για να διαπιστώσει ότι όντως είχαν σβήσει το υλικό.

«Διαγράψτε το τώρα, δείξτε μου τι έχετε τραβήξει» έλεγε με ένταση.

To επεισόδιο επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, ενώ μάρτυρες λένε ότι στη σκηνή υπήρχαν και οδηγοί άλλων αυτοκινήτων που γιουχάισαν την πρόεδρο της Βουλής.

Η ανάρτηση στο Facebook του υπαλλήλου του πρατηρίου τον οποίο προπηλάκισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το περιστατικό σχολίασε και ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων, Νίκος Αλατσατιανός, τον οποίο προπηλάκισε η πρόεδρος της Βουλής, αρχικά κοινοποιώντας στο δικό του προφίλ την ανάρτηση της καταγγέλλουσας Βάλιας Παναγιωτίδου και εν συνεχεία σχολιάζοντας κάτω από αυτήν:



Αποκλειστική συνέντευξη της καταγγέλλουσας

Μιλώντας στο iefimerida.gr, η κυρία Βάλια Παναγιωτίδου, υπάλληλος του ΟΤΕ, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την καταγγελία της.

«Σήμερα το απόγευμα, στις 4, πέρασα με το πλοίο από την Γλύφα στον Αγιόκαμπο γιατί ήθελα να κατευθυνθώ στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη Ρώσσου. Ο τελικός μου προορισμός ήταν η Αθήνα, αλλά ήταν ωραία μέρα και είπαμε με τη φίλη μου να το κάνουμε σαν εκδρομή. Σταματήσαμε για να βάλουμε βενζίνη περίπου ένα χιλιόμετρο πριν φτάσουμε στην Αιδηψό, στο δεξί χέρι έχει ένα πρατήριο ΕΚΟ. Ηταν γύρω στις 5 παρά 20. Πάρκαρα στις αντλίες.

Ακριβώς μπροστά μου ήταν ένα γαλάζιο αυτοκίνητο, ένας "σκαραβαίος", και είδα μια κυρία και δύο άνδρες να φωνάζουν δυνατά. Ο ένας άντρας φαινόταν ότι ήταν υπάλληλος βενζινάδικου από τη στολή που φορούσε. Και οι τρεις φώναζαν υπερβολικά δυνατά. Από τη φωνή κατάλαβα αμέσως ότι η γυναίκα ήταν η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και σήκωσα το κινητό να τραβήξω τη σκηνή. Εκείνη την ώρα η κυρία Κωνσταντοπούλου έλεγε στον υπάλληλο "δεν με εξυπηρέτησες, δώσε μου τα στοιχεία σου, θα πάρω το αφεντικό σου" και εκείνος απαντούσε "τι τα θέλεις; Δεν κρύβομαι. Δεν ντρέπεσαι να μου ζητάς τα στοιχεία μου να πάρεις το αφεντικό μου;». Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμενε "δώσε μου τα στοιχεία σου και το αφεντικό σου, τώρα θα δεις τι έχει να γίνει". Ο τρίτος κύριος, που υπέθεσα ότι λόγω του αξιώματός της θα ήταν αστυνομικός, έλεγε "Ζωούλα, να πάρουμε την Αστυνομία;" και φώναζε στον υπάλληλο "δεν ντρέπεστε, δεν ξέρετε ποια είναι; Γιατί δεν την εξυπηρετείτε;".

Η φίλη μου που ήταν στο αυτοκίνητο τραβούσε βίντεο, εγώ μπήκα μέσα στο κατάστημα και είδα την κυρία Κωνσταντοπούλου να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να απαιτεί από τη φίλη μου να σβήσει το βίντεο. Εκείνη τρόμαξε και το διέγραψε. Η κα Κωνσταντοπούλου, της πήρε το κινητό από τα χέρια για να δει αν έχει κάτι άλλο υλικό ή αν είναι οριστική η διαγραφή και της το επέστρεψε. Κατόπιν κατευθύνθηκε στο κατάστημα και άρχισε να μου φωνάζει να διαγράψω και εγώ το βίντεο και ότι ήταν παράνομο. Της είπα "δεν σας έχω τραβήξει βίντεο" γιατί όντως εγώ είχα πάρει φωτογραφία και το κινητό μου μπλόκαρε. Κατευθύνθηκε ο τρίτος κύριος προς τα εμένα και φώναζε "δώσε το κινητό και σβήσε ό,τι έχεις κάνει". Του είπα "σας παρακαλώ, δεν μπορείτε να μου πάρετε το κινητό" και γυρίζει προς την κα Κωνσταντοπούλου και της λέει: "Ζωούλα, θέλεις να πάρουμε την Αστυνομία;". Ερχεται η πρόεδρος της Βουλής ακριβώς μπροστά μου και μου λέει "δείξτε μου τι έχετε τραβήξει τώρα, γιατί είναι ποινικό αδίκημα και η φωτογραφία και το βίντεο". Ηταν τρομερά απειλητική. Εντάξει, δεν έχω και το κατάλληλο ύψος να σταθώ απέναντί της και φώναζε πάρα πολύ. Ανοίγω το κινητό μου, βλέπει ότι έχω μια φωτογραφία, τη διαγράφω.

"Είναι απαράδεκτος ο τρόπος σας" της είπα.

"Εσείς είστε απαράδεκτη, που τραβάτε βίντεο και είστε τυχερή που το διαγράψατε" απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και έφυγε.

Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε η σύζυγος του κυρίου που ήταν δίπλα της και αρχικά τον πέρασα για άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας, και του είπε "γρήγορα, θα χάσουμε το πλοίο". Εκεί συνειδητοποίησα ότι ήταν απλώς περαστικός.

Ρώτησα τον υπάλληλο αν θέλει να του αφήσω τα στοιχεία μου γιατί δεν είναι μικρό πράγμα στις μέρες μας να απειλείς έναν εργαζόμενο.

Νιώθω πολύ άσχημα που δεν κράτησα το βίντεο.

Εχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και δεν σας κρύβω ότι ανησυχώ λίγο και έχω αγχωθεί γιατί δέχομαι και πολλά μηνύματα. Καταλαβαίνετε ότι είναι η πρόεδρος της Βουλής, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Αλλά έχω σοκαριστεί με τη συμπεριφορά της. Δεν είναι μικρό πράγμα, η πρόεδρος της Βουλής να ουρλιάζει μπροστά σου ενώ συμπεριφέρεται κατά τέτοιο τρόπο μπροστά σε έναν υπάλληλο, είναι σοκαριστικό».

Ακούστε εδώ το ηχητικό της συνέντευξης στο iefimerida.gr της Βάλιας Παναγιωτίδου


Π.Χατζηστεφάνου και Χ.Ζάβαλος - Νέες καταγγελίες από επώνυμους για την Ζωή που σοκάρουν

του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου

Συμβαίνει τώρα – η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς όπου και κρατάει ομήρους ανήλικα παιδιά, έγκυες γυναίκες, ανάπηρους και γέρους επειδή ο υπάλληλος αρνήθηκε να της δώσει καλαμάκι για το Μίλκο, προφασιζόμενος έλλειψη αλλά προφανώς βυσσοδομώντας εναντίον της ελπίδας που έρχεται.

Έντρομοι μάρτυρες, που κατάφεραν να αποδράσουν λίγο πριν η πρόεδρος της Βουλής ζωστεί με εκρηκτικά, δηλώνουν ότι τους ανάγκασε να ορκιστούν πως δεν είδαν, δεν άκουσαν απειλώντας τους πως ξέρει που μένουν και θα έχουν πολύ κακά ξεμπερδέματα.

«Υπήρχαν» και βίντεο και φωτογραφίες, αλλά η κα Κωνσταντοπούλου απειλώντας ότι θα θρηνήσουμε νεκρούς εξανάγκασε αυτούς που τα τραβήξανε να τα σβήσουν. Σε εμφανή κατάσταση σοκ τα δύστυχα θύματα ανέφεραν πως τα μαλλιά της ανέμιζαν απειλητικά και δεν είχαν καμία άλλη επιλογή παρά να υπακούσουν. Η κυρία Κούλα από το σουβλατζίδικο απέναντι μίλησε και για ακτίνες θανάτου που έβγαιναν από τις βλεφαρίδες της προέδρου της Βουλής.

Με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι η κα Κωνσταντοπούλου ως Queen Kong έχει σκαρφαλώσει στην Ακρόπολη και με ελαφρά τινάγματα της πλούσιας κόμης της καταρρίπτει τα F16 που προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο, στέλνοντας τα να συντριβούν στις γύρω γειτονιές και προκαλώντας τον θάνατο εκατοντάδων αμάχων. Στην Ευρώπη, έκτακτη συνεδρίαση ηγετών προσπαθεί να αποφασίσει αν πρέπει να γίνει στρατιωτική επέμβαση για να αποκατασταθεί η ειρήνη στην Ελλάδα.

του Χάρης Ζάβαλος στο nostimonimar.gr

Γυρνώντας σημερα το πρωι απο τις Ελβετικές Άλπεις όπου είχα παει να εορτασω τον ερχομό του Κυρίου, εκανα μια παράκαμψη απο την Αιδηψό να κσνω μια βουτιά για τα ρευματικα μου.
Σταμάτησα λοιπόν να βάλω μπετζινα εξω απο την πόλη όπου κ εχω να καταγγείλω οτι πέτυχα την κυρία Κωνσταντοπουλου να γρονθοκοπεί τον υπάλληλο του πρατηρίου ουρλιάζοντας του "ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΡΥΛΟΣ ΣΟΥ".

Μαζι της ηταν κ ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν ο οποιος καβαλα σε μια πολική αρκούδα περιέλουζε τον άτυχο υπάλληλο με φυσικό αέριο Γκαζπρομ οσο 3000 τζιχαντιστες αποκεφαλιζαν τους κατοίκους της Αιδηψού προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη συμπεριφορά των εστιατόρων στο γραφικό αυτο χωριο όπου αρνούνται να κόψουν απόδειξη κ για αυτο το λόγο χρεοκωπησαμε ως χώρα.

Τα χω ολα γραμμένα σε βίντεο στο κινητό αλλα τα σβησα γιατί δεν χωραγαν κατι τσόντες που θελα να κατεβάσω.< "Με απείλησαν απ'το ΣΥΡΙΖΑ και έσβησα την καταγγελία. Εσύ μην υποκύψεις, μακάρι να γίνεις και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ". Sms από Βάλια Παναγιωτίδου — πασόκος (@DepressedPasok) April 14, 2015

Κι άλλη καταγγελία για την Ζωή από τον . Και αυτόν, τον πιστεύουμε!


Μετά τα παραπάνω τονίζουμε ότι θα δούμε πολλά ακόμη, όπως ψεύτικα profile: 
Μερικά εξ αυτών εδώ, εδώ, εδώ και εδώ και τόσα άλλα...

Τέλος Για πολιτική στοχοποίηση της Προέδρου της Βουλής κάνει λόγο το τμήμα φεμινιστικής πολιτικής – φύλου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την καταγγελία ενός πολίτη για την Ζωή Κωνσταντοπούλου που κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του τμήματος φεμινιστικής πολιτικής – φύλου του ΣΥΡΙΖΑ:
Tο τμήμα φεμινιστικής πολιτικής – φύλου του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την πολιτική στοχοποίηση της Προέδρου της Βουλής, κας Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία επιχειρείται τις τελευταίες μέρες. Στην ομαδική επίθεση συμμετέχουν ΜΜΕ και γνωστά «παπαγαλάκια», όπως επίσης βουλευτές και κόμματα της αντιπολίτευσης.
Η πίεση εντάθηκε από τη στιγμή που συγκροτήθηκε στη Βουλή η επιτροπή για τον έλεγχο του δημόσιου χρέους. Γίνεται προσπάθεια να πεισθεί η κοινή γνώμη ότι η συγκεκριμένη επιτροπή είναι ανώφελη, και σε κάθε περίπτωση αντιστρατεύεται ή βρίσκεται σε αντίφαση με τη στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα του χρέους. Είναι προφανές πως η αντίδραση τους που, μεταξύ των άλλων, εστιάζεται στην Πρόεδρο συνδέεται ευθέως με την ανησυχία και το φόβο τους για τα συμπεράσματα στα οποία μπορεί να καταλήξει.
Στο ανωτέρω πλαίσιο εντάσσεται η πρωτοφανής σεξιστική επίθεση που δέχτηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τον βουλευτή της Ν.Δ. Γιακουμάτο, και τα άθλια και χυδαία υπονοούμενα για την υγεία της από τον βουλευτή του Ποταμιού Ψαριανό. Στην ενορχηστρωμένη επίθεση δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν οι εκπρόσωποι του παρηκμασμένου πολιτικού κόσμου Γεωργιάδης και Πάγκαλος που, στερούμενοι πολιτικών επιχειρημάτων, καταφεύγουν στη χυδαιότητα για να εκφοβίσουν και να φθείρουν την Πρόεδρο της Βουλής.
Οι σεξιστικές επιθέσεις και η ανοικτή υποτίμηση των γυναικών έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα στην Ελληνική Βουλή, ακολουθώντας την «αντρίκια γραμμή» την οποία χάραξε ο κ. Σαμαράς. Η εκλογή μιας γυναίκας στο τρίτο ανώτερο πολιτειακό αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι μια θετική εξέλιξη, ωστόσο αντιστρατεύεται τις βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις που θεωρούν την πολιτική και μάλιστα το Κοινοβούλιο, μια «αντρική» υπόθεση και αμφισβητούν την κατάκτηση δημοσίων αξιωμάτων από τις γυναίκες. Έτσι δεν είναι τυχαίες και οι διαρκείς τους παραινέσεις προς την Πρόεδρο να περιοριστεί απλά και μόνο στη διεύθυνση των εργασιών του σώματος.
Καταγγέλουμε αυτά τα χυδαία φαινόμενα σεξισμού και ανοιχτής υποτίμησης των γυναικών. Αποτελεί χρέος μας να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στην κ. Κωνσταντοπούλου, αλλά και σε κάθε κοινωνικά και πολιτικά δραστήρια γυναίκα που δέχεται επίθεση, εξαιτίας πριν από όλα του φύλου της, και να δημιουργήσουμε από κοινού μέτωπο αντίστασης και απόκρουσης του φασίζοντος σεξισμού σε κάθε του εκδήλωση.
Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.