Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Πέντε χρόνια ζούμε εξαιτίας του Γιωργάκη, μια μεγάλη τραγωδία

Έπρεπε να είχε κάνει χαρακίρι για τη συμφορά που μας έφερε. ΣΑΝ χθες, εδώ και πέντε χρόνια ο Γιωργάκης, που ο πατέρας του, ΒΛΑΚΑ τον ανέβαζε και ΒΛΑΚΑ τον κατέβαζε, αλλά εμείς οι «ξύπνιοι» Ρωμιοί τον ψηφίσαμε και τον κάναμε πρωθυπουργό, στην πιο κρίσιμη μάλιστα περίοδο της ιστορίας μας, με αποτέλεσμα να ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ και να οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή, πήγε ο ανόητος στο Καστελόριζο, ανέβηκε σ΄ ένα βράχο, έστησε και μια ελληνική σημαία δίπλα του, αντί της… αμερικανικής που θα έπρεπε να είχε στήσει και στα καλά καθούμενα και εκεί που μας παραμύθιαζε επί 1-2 χρόνια ότι «υπάρχουν λεφτά» μας ανακοίνωσε, ότι η χώρα βρίσκεται υπό πτώχευση και είναι υποχρεωμένος να φέρει το ΔΝΤ και την τρόικα, τα διεθνή κοράκια, για να μας σώσουν!..
Και μετά χαμογελώντας, μπήκε στο προεδρικό αεροπλάνο του και επέστρεψε στο γραφείο του, σαν να μην είχε συμβεί τίποτε, ενώ αν είχε λίγο φιλότιμο και ήταν υπεύθυνος άνθρωπος, θα έπρεπε, είτε πριν, είτε αμέσως μετά το «λόγο» που μας έβγαλε, να έκανε επί τόπου χαρακίρι ή να έπεφτε στη θάλασσα με μια πέτρα κρεμασμένη στο λαιμό του…

Αλλά δυστυχώς που να βρεθεί σήμερα φιλότιμο και υπευθυνότητα, από ένα γόνο πολιτικής οικογένειας, ο οποίος στην ουσία δεν ίδρωσε ποτέ στη ζωή του για το μεροκάματο – τα βρήκε όλα έτοιμα και πλουσιοπάροχα – και με τη βοήθεια της μαμάς του έγινε πολλές φορές υπουργός, γιατί ο πατέρας του ήξερε πώς ήταν… βλάκας με περικεφαλαία και το μόνο που είχε κάνει, είναι συνεχώς να ταξιδεύει, συνήθως δαπάναις μας, πότε του κράτους και πότε του κόμματος που κάλυπτε τα έξοδα του… προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!
Πολύ θα θέλαμε να ξέραμε πόσες ώρες στη ζωή του έχει ξοδέψει σε ταξίδια, σε γυμναστική αυτός ο άνθρωπος και πόσα μας έχουν στοιχίσει όλα αυτά.
Ο Γιωργάκης Παπανδρέου, κανονικά, θα έπρεπε να ήταν κλεισμένος στη φυλακή για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έχει διαπράξει σε βάρος της χώρας μας, γιατί αυτός ο κύριος όχι μόνο μας κουβάλησε τους διεθνείς τοκογλύφους και μας κάνουν ήδη κουμάντο, με αποτέλεσμα να μας έχουν ξεπατώσει στη φορολογία για να εισπράττουν τα τοκογλυφικά δάνεια που έδιναν στους Έλληνες απατεώνες πολιτικούς και τα έτρωγαν μαζί τους ή τα σπαταλούσαν σε διορισμούς για ψηφοθηρία, αλλά διέπραξε και άλλο ένα ακόμα μεγαλύτερο ΕΓΚΛΗΜΑ. Εκανε τα χρέη της χώρας μας από ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ! Δηλαδή, ενώ η Ελλάδα είχε δανειστεί από 2 μεγάλες ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ… κλεφτοτράπεζες, με τις οποίες ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, με το επιχείρημα της πτώχευσης θα μπορούσαμε να συμβιβαστούμε, να διαγράφαμε το μεγαλύτερο μέρος του χρέους και το υπόλοιπο να τα πληρώναμε σε 50 ή 100 χρόνια, αυτός ο κύριος μετέτρεψε το χρέος σε ΔΗΜΟΣΙΟ και μάλιστα με το αγγλικό δίκαιο ο ηλίθιος και έτσι βρεθήκαμε εμείς οι Έλληνες να χρωστάμε στους φορολογούμενους της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, του Βελγίου μέχρι και της Λιθουανίας, χωρίς εμείς ποτέ να έχουμε δανειστεί ούτε ένα ευρώ από αυτούς τους κυρίους, που τώρα βγαίνουν όλοι μαζί μας βρίζουν και μας ζητούν να τους πληρώσουμε τα δάνεια που ποτέ αυτοί οι ίδιοι δεν μας έδωσαν.
Γιατί ο κύριος Γιωργάκης συμφώνησε, το ΙΔΙΩΤΙΚΟ χρέος να το αναλάβει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία πλήρωσε όλα τα λεφτά που χρωστάγαμε εμείς στους ΙΔΙΩΤΕΣ και «μοίρασε» τα χρέη που αγόρασε από εμάς κοψοχρονιά, στις τράπεζες της Ευρωζώνης, με αποτέλεσμα, οι διεθνείς τοκογλύφοι των δύο Ιδιωτικών Τραπεζών από τις οποίες είχαμε δανειστεί, να πάρουν όλα τους τα λεφτά και να μην κάνουν το παραμικρό συμβιβασμό μαζί μας και η ΕΚΤ να τα φορτώσει κατόπιν στους φορολογούμενους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι τώρα, σαν κράτη πλέον μας επιβάλλουν όλα αυτά τα μνημόνια, όλους αυτούς τους δυσβάστακτους φόρους, με αποτέλεσμα να έχουν οδηγήσει το λαό μας στη δυστυχία και τον τόπο στην καταστροφή.
Και όλα αυτά από τη… ΒΛΑΚΕΙΑ του Γιωργάκη, εκτός βέβαια και ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ από τους ξένους αποστολή, την οποίαν εμείς φυσικά δεν αποκλείουμε.
Κ

Σε λίγο θα τους αφήσει άνεργους ο Αλέξης!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει ίσως καταλάβει, ΠΟΣΟ μεγάλη υπόθεση, για τους ξένους, σύγχρονους αποικιοκράτες, που διαφεντεύουν όλα τα μικρά κράτη και ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ τους λαούς τους, είναι να κερδίσουν τη ΜΑΧΗ που δίνουν με τον Αλέξη.
Μην νομίζετε πώς είναι απλώς ζήτημα γοήτρου… Οι αδίστακτοι ξένοι κεφαλαιοκράτες, δεν πολυνοιάζονται για τέτοιου είδους θέματα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το ΚΕΡΔΟΣ από την εκμετάλλευση των φτωχών λαών, που πρέπει να συνεχίζεται ανά τους… αιώνες!
Στην αρχή όταν ξαφνικά άκουσαν πώς κάποιος πιτσιρικάς στην Ελλάδα, πάει να… «ξηλώσει» το ντόπιο σάπιο κατεστημένο και σιγά – σιγά άρχισε να κατηγορεί και τους ξένους, γέλασαν με τη θρασύτητά του και δεν έδωσαν σημασία! Πιο πολύ, οι περισσότεροι, το πήραν για… καλαμπούρι!..
Όταν όμως… άρχισαν να σφίγγουν τα «γάλατα» και η απήχηση του νεαρού να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη στον ελληνικό λαό, ενώ άρχισε να… δαγκώνει και τους «μεγάλους» ηγέτες, πότε λέγοντας την Μέρκελ «Μαντάμ Μέρκελ» και πότε χαρακτηρίζοντας τον Ολάντ… Ολανδρέου, άρχισαν στην αρχή να… σταυροκοπιούνται και στη συνέχεια ορισμένοι από αυτούς να λένε «Ρε που πέσαμε…».
Και όταν τα ποσοστά του Αλέξη στις δημοσκοπήσεις άρχισαν να πηδάνε δύο – δύο τα σκαλιά, τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να ασχολούνται μαζί του και αυτός να γυρίζει τις ευρωπαϊκές χώρες, να διακηρύττει ότι η ΛΙΤΟΤΗΤΑ αποτελεί ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για την Ευρώπη και ότι μόλις γίνει πρωθυπουργός στην Ελλάδα ΘΑ ΣΧΙΣΕΙ τα μνημόνια, τότε κατάλαβαν ότι τα πράγματα γίνονται σοβαρά και σήμαναν ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.
Στην αρχή άρχισαν να τον χαϊδεύουν, ελπίζοντας ότι γοητευμένος με τα χάδια, ο Αλέξης θα προσκύναγε... Όταν όμως ύστερα από λίγο διαπίστωσαν ότι ο Τσίπρας δεν τσίμπησε ούτε και θαμπώθηκε από τα μεγαλεία και τα φαγοπότια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μαζεύτηκαν πάλι όλοι τους και αποφάσισαν να του ριχτούν, ΟΛΟΙ μαζί... Και έτσι άρχισε ένας ανελέητος πόλεμος εναντίον του, για να τον διασύρουν και να τον εξευτελίσουν, κυρίως μετά τη μεγάλη νίκη του στις εκλογές και την πρωθυπουργοποίησή του.
Όλοι βλέπετε πόσες ΑΤΙΜΙΕΣ στήνουν καθημερινά σε βάρος του και πόσο μεγάλη προσπάθεια καταβάλλουν για να πτωχεύσουν τη χώρα μας και να ξεσηκωθεί ο λαός εναντίον του Τσίπρα, θεωρώντας ότι ο Λαός μας είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει ότι μια χώρα δεν μπορεί να πτωχεύσει μέσα σε 2-3 μήνες που ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός, αλλά από το ΚΛΕΨΙΜΟ που έπεφτε από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις των τελευταίων 50 χρόνων.
Ξέρετε δε γιατί έχουν λυσσάξει όλοι εναντίον του Τσίπρα; Γιατί έτσι και κερδίσει τη ΜΑΧΗ που δίνει με τους ξένους απατεώνες και τους λωποδύτες δανειστές, θα χάσουν την «αξιοπιστία» τους απέναντι των μικρών και σιγά – σιγά θα επαναστατήσουν ΟΛΟΙ εναντίον τους και κάποια μέρα θα πετάξουν όλους τους «μεγάλους» στη θάλασσα!
Γ
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.