Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Λαθρομετανάστευση: Σπαρακτικά μελοδράματα και αφορισμοί…


Με μυξοκλάματα και υστερικές κραυγές μιλάνε σήμερα, για τη φρίκη της λαθρομετανάστευσης. Όχι, βεβαίως, για την ουσία του προβλήματος, αλλά για κάποιες επιπτώσεις του… 

Ζούμε ένα παραλήρημα ασύστολης δημοκοπίας, θηριώδους υποκρισίας και αποπροσανατολισμού. Το λαθρομεταναστευτικό, ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο έχει πάρει εκρηκτικές διστάσεις, παρέχεται για πολιτική ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, για αφόρητη δημαγωγία και αχαλίνωτο αποπροσανατολισμό.

Ξαφνικά οι πάντες και ιδιαίτερα τα ΜΜΕ «φωτίστηκαν» δια μαγείας και διέκριναν τον εφιάλτη: Τις εξωτερικές όψεις του εφιάλτη, τα πυώδη αποστήματά του. 

«Ανακάλυψαν», ξαφνικά, πασίγνωστα και χιλιοειπωμένα πράγματα και που από το 2005 αναλύουμε συστηματικά. 

Κατά καιρούς μάλιστα μετά το 2007, συχνά, για τους δικούς τους αποπροσανατολιστικούς και δημαγωγικούς σκοπούς και οικονομικό-πολιτικούς στόχους ανέσυραν προσωρινά το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη και μίλαγαν για «Σόχο στην Αθήνα» κ.λπ… 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ναυαρχίδα του Λαμπρακιστάν.Στις 16 Δεκεμβρίου του 2007 «ανακαλύπτει» το «λαθρομεταναστευτικό», τα «γκέτο της Αθήνας», το «οργανωμένο έγκλημα», τα «κυκλώματα μαστροπείας, λαθρεμπορίου και διακίνησης ναρκωτικών». 
ΕΔΩ: 
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15241&m=A44&aa=2

Σημείωση: Σήμερα το «Βήμα» έχει βγάλει το κείμενό του… 
Θα το διαβάσετε αναρτημένο ΕΔΩ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=14748#14748
 

Κατά καιρούς, λοιπόν, πάρα πολλοί «ανακάλυπταν» τον εφιάλτη, εκτόξευαν κάποιες καταναλωτικές ομοβροντίες και μετά μούγγα… 

Σήμερα τον «ανακαλύπτουν» ξανά. Αυτή τη φορά χρησιμοποιούν την εισβολή των λαθρομεταναστών όχι μόνο δημαγωγικά και αποπροσανατολιστικά, αλλά και σαν τρομοκρατικό «εύρημα» εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ ευάλωτος και παρέχεται για κάθε είδους «τρομοκρατικού» παιχνιδιού. Μέσα από τις γραμμές αυτού του «αριστερού» νεφελώματος έχουν ξεπηδήσει, σε «προοδευτική» και «αριστερή» συσκευασία, όλα τα νεοταξικά ιδεολογήματα της πολυπολιτισμικότητας, των «ανοικτών συνόρων», του «αντιρατσισμού» κ.λπ… 

Ουδέποτε αυτή η «αριστερά» αντιμετώπισε πολιτικά και σοβαρά το ζήτημα της μαζικής εισβολής αλλοδαπών και του λαθρομεταναστευτικού εποικισμού. 

Πάντα έκλεινε τα μάτια στο πρόβλημα, αυτό ήταν ταμπού. Το προσπερνούσε με ηθικούς αφορισμούς και τρομοκρατικούς στιγματισμούς. Όποιος μιλούσε και προβληματιζόταν πάνω σ’ αυτά, αυτόματα του κόλλαγαν την ταμπέλα του «ρατσιστή». Την ίδια τη λέξη «λαθρομετανάστης» τη βάπτισαν «ρατσιστική»… 

Το ίδιο έκανε και η σημερινή πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αφορίζει σαν «ρατσιστική» την έννοια «λαθρομετανάστης»… 

Τους τρομάζουν οι ακριβείς διατυπώσεις προτιμούν την ασάφεια, την ηθικολογία περί «ανθρωπισμού» και έννοιες που να ΜΗδιατυπώνουν με ακρίβεια (κοινωνική και πολιτική) μια κατάσταση.Έτσι κατασκευάζουν αυτοί οι «αριστεροί» το δικό τους λεξικό το οποίο αφορίζει ό,τι δεν χωράει στα ιδεολογήματά τους. 

Γι αυτό και σήμερα που είναι κυβέρνηση και τους κτύπησε κατακέφαλα η πραγματικότητα της ΕΙΣΒΟΛΗΣ λαθρομεταναστών είναι γυμνοί θεωρητικά και πολιτικά, ψελλίζουν, απλώς, ασυναρτησίες και ανοησίες (σαν αυτές που ξεστομίζει η Χριστοδουλοπούλου) ή λεκτικούς φορμαλισμούς, όπως η Κωνσταντοπούλου: Έτσι ξεφεύγουν από την πραγματικότητα, εξακολουθούν να της γυρίζουν την πλάτη… 

Γι αυτά τα ζητήματα έχουμε γράψει άπειρα κείμενα, από πολύ παλιά… 

Μια επιλογή αυτών των κειμένων θα τη βρείτε εδώ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27142#27142
 

Ωστόσο, επειδή το ζήτημα ήρθε ξανά επιτακτικά και πιεστικά στην επικαιρότητα, θα αναδημοσιεύσουμε κάποια από τα κείμενά μας; 

«Ανοικτά σύνορα»: Μετανάστευση-εποικισμός 
«Αριστεροί» φιλελεύθεροι και νέο-φιλελεύθεροι κάθε κατηγορίας μας προτείνουν μια «ανθρωπιστική», ηθική προσέγγιση για το ζήτημα της μετανάστευσης και ιδιαίτερα της λαθρομετανάστευσης. 

Θα ήταν, ίσως, ενδιαφέρουσα η πρόταση, αν ο προορισμός του σοσιαλισμού είναι να προσφέρει παρηγοριά στους ένοικους της κοιλάδας των δακρύων, υποσχόμενος τον παράδεισο ως ανταμοιβή της στωικής υποταγής τους. 

Ο σοσιαλισμός, βεβαίως δεν διδάσκει τους φτωχούς να υπομένουν τις δυστυχίες της ζωής, αλλά να την αλλάξουν. Και γι’ αυτό οφείλουν να γνωρίζουν τις αιτίες και τη φύση των κοινωνικών προβλημάτων. Οι ηθικές προσεγγίσεις δεν οδηγούν μόνο σε αδιέξοδα, αλλά συχνά γίνονται και το άλλοθι των μεγαλύτερων εγκλημάτων. Στο όνομα ηθικών αρχών και του «ανθρωπισμού» μακελεύονται οι λαοί του Ιράκ και της Γιουγκοσλαβίας, ενώ το ΝΑΤΟ έχει κάνει αυτές τις αρχές επίσημο άλλοθι στη νέα στρατηγική του. 

Το ζήτημα της μετανάστευσης, της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού, είναι κομβικό. Απορρέει από τη βαρβαρότητα της παγκοσμιοποίησης και αποτελεί στρατηγική συνιστώσα της Νέας Τάξης για την άλωση του έθνους-κράτους. Μέσω αυτής της στρατηγικής η πλανητική εξουσία επιχειρεί: 

Πρώτον.
 Την πτώση του βιοτικού επιπέδου, την εξαθλίωση, αγελοποίηση και κονιορτοποίηση της ελληνικής εργατικής τάξης, αλλά και των αλλοδαπών εργατών. Είναι γνωστό εξάλλου, για όσους έχουν θητεύσει στοιχειωδώς στη σοσιαλιστική θεωρία, ότι ο καπιταλισμός χρησιμοποιεί τη φτώχεια, την εξαθλίωση και τη δυστυχία που δημιουργεί ο ίδιος, ως όπλο εναντίον των εργαζομένων και των πληβειακών λαϊκών στρωμάτων, εξωραΐζοντας τη βρώμικη πολιτική του με «ανθρωπιστικά» προσχήματα. 

Δεύτερον. Τον ακρωτηριασμό της πολιτικής συνείδησης, την απονέκρωση των συνδικάτων και τη διάλυση της εργατικής τάξης ως οργανωμένη πολιτική δύναμη. 

Τρίτον. Την ακύρωση του εθνικού αστικού κοινοβουλίου, συνακόλουθα και της έννοιας της λαϊκής κυριαρχίας. Με τη νομιμοποίηση και παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε εκατομμύρια αλλοδαπούς –εισαγόμενους κατ’ επιλογή και με κριτήρια της Νέας Τάξης- με άλλο πολιτισμό, ιστορία και βιώματα, που θα αποφασίζουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες! 

Τέταρτον. Τη δημιουργία μειονοτήτων, που θα χρησιμοποιούνται από το διεθνή ιμπεριαλισμό για τη διαίρεση του ελληνικού εθνικού κράτους, την πρόκληση εσωτερικών διχαστικών εντάσεων και συγκρούσεων. Ήδη οι αλβανικές διεκδικήσεις για τη Μεγάλη Αλβανία, αλλά και οι μουσουλμανικές διεκδικήσεις είναι γνωστές. Όπως γνωστό είναι, σε όσους δε φοράνε παρωπίδες, ότι το αλβανικό, αλλά και το μουσουλμανικό στοιχείο χρησιμοποιούνται από την πλανητική εξουσία για το διαμελισμό των Βαλκανίων και την άλωση του ελληνικού έθνους-κράτους. 

Πέμπτον. Την πολτοποίηση του ελληνικού πολιτισμού, το σβήσιμο της ιστορικής μας μνήμης και την ισοπέδωση της εθνικής μας ταυτότητας. 

Σημείωση: Το παραπάνω κείμενο είναι απόσπασμα από το προγραμματικό κείμενο του ΡΕΣΑΛΤΟ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ 
Βρίσκεται ολόκληρο εδώ: 
http://www.resaltomag.gr/122.mag 

Διαβάστε επίσης ένα ακόμα προγραμματικό κείμενο: 
«Παγκοσμιοποίηση-ανοικτά σύνορα-αλλοδαποί» 
http://www.resaltomag.gr/154.mag

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.