Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

kalami.net/USA: Βουλευτική ασυλία, ευθυνόφοβοι πολιτικοί νάνοι και δικαιοσύνη στην εξευτελισμένη-διεφθαρμένη βαλκάνια χώρα-''μπορντέλο''


 ''Τιμητικό'' γιά την τηλεοπτική διεφθαρμένη -αποκαλούμενη- ελληνική ''δημοκρατία'', το γεγονός ότι το ''μπορντέλο'' στην ''πλατεία Συντάγματος'', αποφασίζει αν θα κάνει άρση ασυλίας. 'Ενα ''μπορντέλο'' σοβαρό, προστατεύει τις πόρνες του και ελέγχει την αποκαλούμενη και ''Δικαιοσύνη'', με τους ''νταβατζήδες'' του... Το γεγονός αυτό, ''ξεχωρίζει'' την χρεοκοπημένη, διεφθαρμένη χώρα-χαβούζα, που παλεύει μεταξύ τριτοκοσμικής και τεταρτοκοσμικής κατάταξης. Αναμενόμενο σε μιά χώρα μηδενικών-αρπακτικών, με πολιτικές-κομματικές οργανωμένες συμμορίες, οι βολεμένοι βολευτές να είναι υπεράνω νόμων και να αποφασίζουν αυτοί, ως...δικαστές, αν πρέπει ή αν θέλουν να διώκονται. Στην υποανάπτυκτη μικρο-χώρα που ζούμε (ΗΠΑ) ΔΕΝ υπάρχει ασυλία, βουλευτική ή άλλη... Εδώ οι χαζοί λένε ''η δικαιοσύνη ανεξάρτητη, διαχωρισμός της από κράτος...
'Ολοι ίσοι έναντι των νόμων''. Και δεν χρειάζονται ''άδεια'' Κογκρέσσου γιά σύλληψη ή άρση ασυλίας μελών του γιά δίκη, ούτε καν ''ενημέρωση'' Κογκρέσσου γίνεται. Αυτά μόνο σε διεφθαρμένα βαλκάνια χαβουζο-''μπορντέλα'' συμβαίνουν, με υποβαθμισμένη και ελεγχόμενη δικαιοσύνη. Στις ΗΠΑ, προηγείται κατηγορία ή σύλληψη -κανονικά και με το νόμο- ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ και ακολουθεί δίκη σε 90-180 ημέρες. Είναι και θέμα στοιχειώδους αξιοπρέπειας, ισονομίας, δημοκρατίας, σεβασμού του πολίτη, αφού όλοι είναι ίσοι έναντι του νόμου, κάτι που λείπει από τους ευθυνόφοβους μικρο-πολιτικούς νάνους (που σαν κοριτσάκια κρύβονται πίσω από την ''ασυλία'') του ''μπορντέλου'' με την επιγραφή ''μπανανιστάν-ελλαδιστάν''.

Οι ομογενειακές πλάκες με τις ''τιμητικές πλάκες''
'Εχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια, ανά τις παροικίες μας στις ΗΠΑ, σε χορούς και πανηγύρια των ημιδιαλυμένων ομογενειακών Οργανώσεων, να τιμούνται Ομογενείς, κατά πλειοψηφία σούργελα ή ψώνια, πρώην πρόεδροι και λοιποί ''παπατζήδες'', γιά την (μηδενική) ''πρoσφορά'' τους. Τους απονέμονται ''τιμητικές πλάκες'' και η όλη υπόθεση ευτελίστηκε τόσο πολύ, που κατάντησε της πλάκας. 'Ετσι και να προκύψει να τιμηθεί κάποιος στο μέλλον γιά την ουσιαστική προσφορά του -και όχι μόνο χρηματική- έχει εξευτελιστεί τόσο πολύ η ''τιμητική πλάκα'', που η απονομή σε άξιους, μοιραία θα υποβαθμιστεί στο επίπεδο της πλάκας... Σημ.: Υπάρχουν πρόεδροι-ψωνάρες και λοιποί παράγοντες, που έχουν ένα σωρό ''πλάκες'' σπίτι τους. Και αναρωτιέται κανείς, τι έκαναν όλοι αυτοί γιά την Ομογένεια, τον Ελληνισμό... (Παραφράζοντας τον Γ. Σουρή, θα μπορούσαμε να πούμε ''οι Ομογενείς πρόεδροι δύο δίκαια ασκούν πανελευθέρως. / Αλληλοτιμούνται και ουρούν, σε όποιο θέλουν μέρος'')

Παρέλαση γιά 25 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη και οι αστοιχείωτοι ''καραγκιόζηδες'' της τοπικής ελληνικής Ομοσπονδίας
Η ''καφρίλα'' του ''γκέττο'' μας στην Αστόρια, που έχει μαζευτεί στην Ομοσπονδία, έκανε πάλι το ''θαύμα'' της. ''Επέλεξε'' τον κυβερνήτη Νέας Υόρκης γιά ''τελετάρχη'' στην παρέλαση γιά 25η Μαρτίου που θα γίνει στις 29 Μαρτίου '15. Δεν γνωρίζουμε ποιά η προσφορά του κ. Κουόμο στον Ελληνισμό, αλλά οι ''ιθύνοντες'' σίγουρα θα έχουν τους δικούς τους, τοπικούς μικροπολιτικούς λόγους γιά να τον επιλέξουν. Και επειδή πρόκειται περί αστοιχείωτων γελωτοποιών, που χρησιμοποιούν και την παρέλαση γιά τα μικροσυμφέροντά τους (γι' αυτό η Ομογένεια, που τους κατάλαβε, χρόνο με τον χρόνο απέχει από την παρέλαση), τους λέμε ότι κάποιος Πωλ Κρούγκμαν (αν τον έχουν ακουστά, επειδή είναι αστοιχείωτοι), ''νομπελίστας'', αρθρογράφος των New York Times, βγήκε ανοιχτά και εντυπωσιακά δυνατά υπέρ της Ελλάδας με τα πολλαπλά γραπτά του τις τελευταίες εβδομάδες, με αφορμή την ''υποδούλωση'' της Ελλάδας στους δανειστές. Λογικά, τέτοιους πρέπει να τιμούμε ως Ομογένεια και όχι ''λόκαλ πολιτίσιανς''. Με την προϋπόθεση φυσικά, ότι, στην Ομοσπονδία μας Νέας Υόρκης, θα ήταν λογικοί με στοιχειώδη γνώση και όχι ''καραγκιόζηδες'' με νοοτροπία ''γκέττο''.

Ο ''εντιμότατος'' βουλευτής-φιλέλληνας ''ο κοντός από την Φλόριδα'', το ανύπαρκτο ''λόμπι'' και οι αστείοι ''Κύπριοι λομπίστες''
Επειδή συνηθίσαμε ως Ομογένεια και Ελληνισμός στο...''κουτόχορτο'', καιρός είναι να δούμε πραγματικά τι γίνεται με το υποτιθέμενο ''λόμπι'' μας στην Ουάσιγκτον. Και ειδικά με το ''αρπακτικό''-βουλευτή (πρώην ''χαφιέ''), που φιγουράρει ως ''μέγας πατριώτης'' και άτυπος αρχηγός της ελληνικής-ισραηλινής-κυπριακής ''συμμαχίας λομπιστών'', που καταφέρνει να ''δουλεύει'' άπαντες. Το γεγονός ότι σε αυτόν βασίζονται οι αστείοι, δηλώνοντες ''λομπίστες'' Αμερικανο-Κύπριοι, πιστοποιεί και την ανυπαρξία του υποτιθέμενου ''λόμπι '' μας. (Τα ωραία, μαζί και...AHI, έρχονται).
Σημ.: Δεν παρεξηγούμε τους ασοβάρευτους 'Ελληνες και Κύπριους διπλωμάτες-''τουρίστες'', που κάνουν ''τεμενάδες'' σε υποτιθέμενους ''λομπίστες''.

'Οπου πανηγύρι και χαρά, η Διαμάντω πρώτη
Η γενική πρόξενος στην Τάμπα (γράφεται ''η γενικΟς πρόξενος'' στην ιστοσελίδα του ασοβάρευτου υπουργείου Εξωτερικών), έχει πάρει ''σβάρνα'' τις εκδηλώσεις της ''οργανωμένης'' (αλλά ουσιαστικά διαλυμένης) Ομογένειας, δηλαδή χορούς και πανηγύρια, όπου απευθύνει...''χαιρετισμούς''. Στους ''χαιρετισμούς'' αυτούς, τονίζει ''το μεγάλο έργο που επιτελούν'' οι διαλυμένες Οργανώσεις των μόνιμων-ολίγων. Τονίζει και την ''μεγάλη προσφορά αρχιεπίσκοπου, μητροπολιτών''. Τονίζει και την ''μεγάλη προσφορά'' των ''παπατζήδων λομπιστών''. Δεν την παρεξηγούμε. Ως άσχετη, αυτά ξέρει, αυτά λέει και η Ομογένεια...γελάει. Τώρα, αν γελοιοποιείται έτσι και η ελληνική Δημοκρατία από την εκπρόσωπό της, είναι άλλο θέμα. Δεν περιμένουμε να ασχοληθεί η κ. ''γενικΟς'' ουσιαστικά με την προβολή της Ελλάδας εκεί που πρέπει, δηλ. στο αμερικάνικο στοιχείο, στα αμερικάνικα ΜΜΕ κλπ. Οι δυνατότητες των περισσότερων Ελλήνων διπλωματών στις ΗΠΑ, κυμαίνονται μεταξύ χαζο-''χαιρετισμών'' σε χορούς ελληνικών Οργανώσεων και έκδοση...διαβατηρίων. Στα υπόλοιπα και ουσιαστικά, ως άσχετοι ''τουρίστες'', είναι φυσικό και αναμενόμενο, να ''χάνονται''.

Ο ''Μπίμπι'' θα μιλήσει στο Κογκρέσσο του, στην Ουάσιγκτον
Η κόντρα Δημοκρατικών-Ρεπουμπλικάνων με αφορμή την πρόσκληση γιά ομιλία στο Κογκρέσσο -3 Μαρτίου- του πρωθυπουργού του Ισραήλ, πρόσκληση από τον πρόεδρο της Βουλής, καλά κρατεί. Ο πρόεδρος Ομπάμα είπε ''δεν συμφωνώ και δεν τον δέχομαι παραμονές εκλογών στο Ισραήλ''. Σωστό και λογικό. Και αμέσως ''ξεσπάθωσαν'' οι ακραιφνείς φιλο-Ισραηλινοί, με επικεφαλή το ''νούμερο'', πρώην δήμαρχο Νέας Υόρκης, Τζουλιάνι, κάνοντας προσωπικές επιθέσεις στον πρόεδρο. Από κοντά και ο άσχετος Γουόλκερ, κυβερνήτης της Πολιτείας Γουϊσκόνσιν. 'Ηταν συνηθισμένο ο πρωθυπουργός του Ισραήλ να ομιλεί στο Κογκρέσσο ''του'', αφού τα περισσότερα μέλη του, είναι εξαγορασμένα από το ''λόμπι''. ''Συμπτωματικά'', πέρασε απαρατήρητη (''θάφτηκε'') η δήλωση-διαπίστωση του στρατηγού Κλάρκ, πρώην αρχηγού ΝΑΤΟ, ότι ''ο ISIS είναι δημιούργημα των μυστικών υπηρεσιών (του Ισραήλ)''... Σημ.: Αν στο μέλλον, ο αμερικάνικος λαός καταλάβει τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται με το ισραηλινό ''λόμπι'' γιά δεκαετίες, τι θα γίνει;
 


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.