Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Κυβέρνηση: Άδικη και λανθασμένη η κριτική Γλέζου

Δείτε:ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ
Σχετικό: «Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό διότι συντήρησα αυτή την ψευδαίσθηση» λέει ο Γλέζος για τη συμφωνία στο Eurogroup
Συνεχίζεται η εσωκομματική αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ, για τη συμφωνία στο Eurogroup.
Χθες, ήταν η σειρά του βουλευτή Κώστα Λαπαβίτσα, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη, που, συμπλέοντας με τον Μανώλη Γλέζο, κάλεσε τον πρωθυπουργό να πει ΟΧΙ στους Γερμανούς, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ρήξη με τους δανειστές.

Στον Μανώλη Γλέζο ανέλαβε χθες να απαντήσει ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, χαρακτηρίζοντας την «άδικη και λανθασμένη» τη δήλωσή του, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η σκληρότατη απάντηση από τον Χάρυ Κλυνν, μέσω της εφημερίδας μας.

Ενδεικτική, πάντως, του έντονου προβληματισμού είναι και η κριτική του βουλευτή Κώστα Λαπαβίτσα, καθηγητή και προβεβλημένο στέλεχος της «Αριστερής Πλατφόρμας».

Ο κ. Λαπαβίτσας ασκεί κριτική, σημείο προς σημείο, στο περιεχόμενο της συμφωνίας, καταλήγοντας στο συμπέρασμα, ότι με αυτήν «είναι δύσκολο να υλοποιηθούν οι εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης», γι` αυτό και ζητά να γίνει συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά και τα κομματικά όργανα, προκειμένου να εξηγηθούν όλα αυτά.

Αλληλέγγυα με τον Μανώλη Γλέζο, δήλωσε και η πρώην βουλευτής Μαρία Μπόλαρη, που διαφώνησε και με την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου, για την Προεδρία της Δημοκρατίας. ...
Νέα, έμμεση απάντηση, σε όσους ασκούν κριτική, έδωσε ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, στρεφόμενος προς τη Νέα Δημοκρατία, την ηγεσία της οποίας κάλεσε να μην επενδύσει στις διαφωνίες, στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα χάσει και πάλι.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τελευταίες πληροφορίες, τις επόμενες μέρες και μετά την ολοκλήρωση των λεπτών διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, θα υπάρξει σύγκλιση των συλλογικών οργάνων, σε κυβέρνηση και κόμμα, όπου θα γίνει ενημέρωση, αλλά και αποτίμηση της κατάστασης.
kontranews
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.