Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Μπογιόπουλος VS Μητσοτάκη-Μητρόπουλο [Ο κομμουνιστής δημοσιογράφος έκανε πραγματικά με τα κρεμμυδάκια τον υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά που ευρισκόμενος σε εμφανή αδυναμία να απαντήσει ]

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι αρκετά μεγάλο (κρατάει πάνω από μισή ώρα) αλλά αξίζει κανείς να το παρακολουθήσει.

Πραγματικά είναι απόλαυση να παρακολουθείς την αντιπαράθεση του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου και του Κυριάκου Μητσοτάκης, στην χθεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ο κομμουνιστής δημοσιογράφος έκανε πραγματικά με τα κρεμμυδάκια τον υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά που ευρισκόμενος σε εμφανή αδυναμία να απαντήσει στα λεγόμενα του Μπογιόπουλου (πάντα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος τεκμηριώνει παρουσιάζοντας αναμφισβήτητα στοιχεία τους ισχυρισμούς του) άρχισε να μιλάει για την .. Βόρειο Κορέα και για τον ιδεολογισμό προσανατολισμό του Μπογιόπουλου (φυσικά έλαβε τις κατάλληλες απαντήσεις.

Από το στόχαστρο του Ν.Μ δεν έλειψε ο Αλέξης Μητρόπουλος και η πολιτική του Σύριζα.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.