Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Δ. Στρατούλης: Παίρνετε τα σπίτια, βάλατε τον ΕΝΦΙΑ, κόβετε το ρεύμα, τι άλλο να φοβηθεί ο κόσμος; (Video)

Κατερίνα Μπρέγιαννη
«Επειδή χάνει ο κ. Σαμαράς δεν θα συμπαρασύρει και τη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα το δεχθεί» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Στρατούλης στην εκπομπή στον Ενικό διευκρινίζοντας ότι το κλίμα πανικού που δημιουργεί η κυβέρνηση δεν θα πιάσει, τα ίδια έλεγαν και το 2012 αλλά σήμερα «παρεμβλήθηκαν δυόμιση χρόνια μνημονιακών πολιτικών και ο ελληνικός λαός τα πλήρωσε στο πετσί του ακόμα και με δήμευση του σπιτιού του. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευθεί στην κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Ο ελληνικός λαός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί γιατί αυτά με τα οποία τον φοβέριζαν ‘'τα έπαθε''».
Ο Δημήτρης Στρατούλης υποστήριξε ότι η αναστάτωση στην οικονομία προέκυψε από το κλίμα ...
αβεβαιότητας που δημιούργησε η κυβέρνηση με τα «είπα, ξείπα» και το κυνήγι της τρόικα ανά την Ευρώπη και τα δήθεν success story της κυβέρνησης. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας το έχει ανακοινώσει από τον περασμένο Ιούνιο, το πρόγραμμά του το παρουσίασε στη ΔΕΘ χωρίς βέβαια να υπάρξει καμία «αναστάτωση» από αυτό.
Ο Δημ. Στρατούλης εξήγησε ότι ο κ. Σαμαράς, επενδύει στο κλίμα του φόβου για να αποκρύψει τα μέτρα που θα πάρει μετά τις εκλογές (μείωση κατώτερης σύνταξης στα 323, συρρίκνωση προνοιακών επιδομάτων, μειώσεις στους μισθούς κ.α.). «Θέλουν να κρύψουν τις συνέπειες των πολιτικών των μνημονίων ότι έφτασαν τους φτωχούς σε 6,5 εκ., τριπλασίασαν την ανεργία, το δημόσιο χρέος έφτασε στο 175,1 από το 129% του ΑΕΠ που ήταν όταν μας έβαλαν στο Μνημόνιο».


 

Ο υπ. Εσωτερικών κατά της απόφασης της Περιφέρειας Αττικής για τις επανασυνδέσεις ρεύματος

«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης είναι άμεσο και συγκεκριμένο» τόνισε ο βουλευτής αναφερόμενος στα μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ: «Πρώτο άμεσο ότι θα δώσουμε ρεύμα δωρεάν σε 300.000 νοικοκυριά που δεν έχουν να το πληρώσουν. Θα δώσουμε κουπόνια για να φάνε οι άνθρωποι που δεν έχουν, δυνατότητα στέγασης σε αστέγους, δωρεάν μετακίνηση δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ανέργους, στους ανασφάλιστους, επαναφορά της κατώτατης σύνταξης. Είναι ακραία αυτά τα μέτρα;»
Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε στη ΔΕΘ δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε 300.000 νοικοκυριά που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Η Περιφέρεια Αττικής χωρίς να έχει σχέση με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίθηκε να δώσει ρεύμα στους φτωχούς ανθρώπους.
Απίστευτος λαϊκισμός από τον υπ. Εσωτερικών από το τίποτα της κυβέρνησης και το θάνατο που σκορπάει με τα μαγκάλια τον ενοχλεί που ο ΣΥΡΙΖΑ, θα παρέχει ρεύμα δωρεάν στους ανθρώπους που δεν έχουν να το πληρώσουν. Ο κ. Ντινόπουλος επιχειρηματολόγησε εναντίον αυτού του μέτρου υποστηρίζοντας ότι καλύτερα τίποτα παρά το κάτι. Δηλαδή σύμφωνα με τον υπ. Εσωτερικών είναι προτιμότεροι οι θάνατοι από τα μαγκάλια, παρά «το 1 ευρώ την ημέρα» όπως χλευαστικά και ψευδώς αναφερόταν στο μέτρο της επανασύνδεσης του ρεύματος σε όσους δεν έχουν.
Να σημειωθεί ότι επί δυόμιση ώρες ο υπ. Εσωτερικών Αργ. Ντινόπουλος δεν είπε την παραμικρή λέξη για το τι θα κάνει η Ν.Δ. αλλά σε άκρατο λαϊκισμό και με φθηνά επικοινωνιακού τύπου ευρήματα ασκούσε κριτική στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στην Περιφέρεια Αττικής παραποιώντας δεσμεύσεις και μέτρα. Ποια άλλη καλύτερη απόδειξη από αυτό για την ανυπαρξία σχεδίου και προγράμματος για τη χώρα από την Ν.Δ. παραμένοντας ουραγός και απλό εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων της τρόικα.
Μέσα στα πολλά και απίστευτα ο υπ. Εσωτερικών αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ως το κατεξοχήν "κόμμα του Μνημονίου" και σε μια ακόμη προσπάθεια απόλυτης αντιστροφής της πραγματικότητας προκαλώντας τα γέλια των παριστάμενων δημοσιογράφων στο τηλεοπτικό πάνελ υποστήριξε ότι "η τρόικα και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συγκοινωνούντα δοχεία!" συνεχίοντας ακάθεκτος ότι "αυτό θέλουν τις απολύσεις, τα νέα μέτρα"!!!


========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.