Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Α.Μητρόπουλος: «Θα αναζητηθούν ευθύνες από όσους συμμετείχαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου και στον Σταύρο Δήμα» (Βίντεο)

Αλήθεια, τα πιστεύει αυτά που είπε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι ο Αλέξης Μητρόπουλος;  Άναυδος έμεινε ο παρουσιαστής της εκπομπής Οικονόμου και το διατύπωσε με την φράση του «ακούω απίστευτα πράγματα», όταν ο βουλευτής του Σύριζα έκανε λόγο ότι ενδεχόμενη κυβέρνηση με κορμό τον Σύριζα θα προχωρήσει στην σύσταση εξεταστικών επιτροπών που πιθανόν θα έχουν κατάληξη ειδικά δικαστήρια στα οποία θα οδηγηθούν όσοι ευθύνονται που η χώρα μας βρέθηκε σε μνημόνια.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Σταύρο Δήμα ο οποίος ήταν «κατ’ εξοχήν μνημονιακός» και συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου. «Επί υπουργίας του κ. Δήμα στην κυβέρνηση Παπαδήμου ψηφίστηκαν τα μνημονιακά κείμενα για παράδοση της κυριαρχίας της χώρας. Επί υπουργίας του έγινε η εμβάθυνσης της εσωτερικής υποτίμησης που οδήγησε στην περικοπή των συντάξεων», είπε χαρακτηριστικά.  Σύμφωνα με το στέλεχος του Σύριζα πρέπει κι αυτός να λογοδοτήσει για τις ευθύνες που έχει. ...

Για λόγους αρχειακούς και μόνο –εμείς το βλέπουμε χλωμό να υλοποιηθούν αυτά που λέει ο Μητρόπουλος- παραθέτουμε σε βίντεο τα λεγόμενα του στελέχους του Σύριζα.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.