Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ζεσταίνουν τις μηχανές του παρακράτους ενόψει εκλογών - Ο λαός θα τους δώσει την απάντηση στις κάλπες

 Το 2012, κατά την περίοδο που προηγήθηκε των επαναληπτικών εκλογών, η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας βασίστηκε στον "τρόμο"

Το ακροδεξιό κόμμα Σαμαρά, τα μιντιακά του ερείσματα, πολιτικοί κύκλοι του εξωτερικού και υποσυστήματα της τραπεζοκρατίας στην Ελλάδα συνασπίστηκαν γύρω από την προοπτική να γίνει ο Αντώνης Σαμαράς πρωθυπουργός, για να συνεχίσει το καταστροφικό οικονομικό πρόγραμμα, αλλά και για να προασπίσει τα συμφέροντα της ντόπιας λούμπεν ελίτ. Ταυτόχρονα, στο παρασκήνιο είχε τεθεί σε πλήρη ισχύ ένα σκοτεινό παρακρατικό σύμπλεγμα, με σκοπό να αποτρέψει την πολιτική αλλαγή και να ανοίξει τον δρόμο στους Μερκελιστές, οι οποίοι θα συνέχιζαν τη μνημονιακή στρατηγική, προς την εξουσία. 

Τι συνέβη τότε; Υποψήφιοι βουλευτές αντιμνημονιακών πολιτικών φορέων κατασυκοφαντήθηκαν. Τα χαλκεία των υπογείων της λεωφόρου Συγγρού είχαν διακινήσει πλαστές αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, με σκοπό να πλήξουν το κύρος δημοσιογράφων επιχειρώντας να τους κολλήσουν τη ρετσινιά του "ΚΥΠατζή". Τραπεζικά στελέχη, πιθανότατα τα ίδια που τις προάλλες διακινούσαν τα email κατά του ΣΥΡΙΖΑ, καλλιεργούσαν κλίμα τρομοκρατίας προς τους υπαλλήλους των τραπεζών, αλλά και προς τους καταθέτες. Τα χρεοκοπημένα μίντια της διαπλοκής, αναλαμβάνοντας καθήκοντα μηχανισμού προπαγάνδας της Δεξιάς, προσπαθούσαν να τρομοκρατήσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον ελληνικό λαό με επιχειρήματα όπως "Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ η χώρα θα χρεοκοπήσει", "θα βγούμε από το ευρώ", "έρχεται η καταστροφή", "η χώρα θα απομονωθεί" και άλλα πολλά, με τους καθοδηγητές να βρίσκονται στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά.  ...

Η φωνή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, είναι εκείνη που ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο που διακινήθηκε χθες, σύμφωνα με το οποίο, χρησιμοποιώντας υβρεολόγιο του δρόμου, ο επικεφαλής της ακροδεξιάς συγκυβέρνησης παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης για την υπόθεση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Οι ενδείξεις πλέον για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη είναι πολλές και αφορούν διάφορες υποθέσεις. 

Μετά τις εκλογές του 2012 και μέχρι σήμερα, πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι διαπίστωσαν για τα καλά την ύπαρξη του παρακράτους: Η μονταζιέρα του Μεγάρου Μαξίμου ανέλαβε την κατασυκοφάντηση των πολιτικών αντιπάλων. Σκοτεινοί μηχανισμοί της ΕΥΠ, ενεργοποιήθηκαν για την παρακολούθηση πολιτικών αντιπάλων, επώνυμες καταγγελίες ήρθαν στο φως, για να φτάσουμε το 2014 να έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών εν όψει της Προεδρικής εκλογής. Η κυβέρνηση Σαμαρά τα τελευταία χρόνια επανέφερε στη μνήμη του ελληνικού λαού, την μετεμφυλιακή Δεξιά. Εξάλλου αν για κάτι διακρίθηκαν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας το τελευταίο χρονικό διάστημα αυτό δεν είναι άλλο από μία εκτός τόπου και χρόνου "αντικομμουνιστική υστερία".

Μπορεί στην παρούσα συγκυρία, ο Αντώνης Σαμαράς, με την επιλογή του Σταύρου Δήμα ως "εκλεκτού" για την προεδρία, να χαράσσει στρατηγική ήττας και να δίνει μάχη οπισθοφυλακής προκειμένου να αποφύγει την εκλογική συντριβή, όμως, το παρακράτος είναι ΕΔΩ και θα τα δώσει όλα προκειμένου να πλήξει την Αριστερά και να ανακόψει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης. Ταυτόχρονα, έστω και το 2014 δεν είναι 2012, οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της καταρρέουσας ακροδεξιάς κυβέρνησης επιχειρούν εκ νέου να σπείρουν τον τρόμο.

Ο πρωθυπουργός, το Μέγαρο Μαξίμου και η λαομίσητη κυβέρνηση που εξαθλιώνει τον ελληνικό είναι στριμωγμένοι. Το ίδιο και η διαπλοκή, αλλά και κάποιοι τραπεζικοί κύκλοι και επιχειρηματικά συμφέροντα. Τώρα που καταρρέουν είναι πιο επικίνδυνοι και θα παίξουν τα ρέστα τους. Τώρα το παρακράτος πιέζει για αποστασία. Τώρα αποφυλακίζουν εκείνους τους βουλευτές που ΚΡΑΤΟΥΝ πολύ καλά... δεμένους.

Το παρακράτος ζεσταίνει τις μηχανές του εν όψει των εκλογών και είναι βγαλμένο από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Ο λαός, ωστόσο, θα τους δώσει την απάντηση, στις κάλπες.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.