Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Με "ψευδή καταμήνυση" απαντά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Σχετικό: Γιατί ο "Μεσσήνιος" κάνει τώρα μήνυση στον Χαϊκάλη και δεν είχε κάνει στον Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου ; Φοβάται κάτι;

Με "ψευδή καταμήνυση" απαντά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ η συνήγορός του υποστήριξε πως εάν δεν αρθεί το απόρρητο των συνομιλιών του φερόμενου ως μεσάζοντα, Γιώργου Αποστολόπουλου τότε θα πρόκειται για πραξικόπημα.
  
Ο Παύλος Χαϊκάλης επέμεινε ότι σε συμφωνία με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο δεν κατατέθηκε από τις 6 Δεκεμβρίου το όνομα του Γ. Αποστολόπουλου στις δικαστικές αρχές, προκειμένου να μη διαρρεύσει το όνομα.
Τόσο, ο ίδιος, όσο και η συνήγορός του Έλενα Τζούλη, εξαπέλυσαν αιχμές για κωλυσιεργία καθώς τόνισαν πως κατατέθηκε το όνομα επισήμως στις 12 Δεκεμβρίου και από τότε μέχρι την αποκάλυψη της υπόθεσης από το Λάκη Λαζόπουλο, δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα.
Η Έλενα Τζούλη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση "για την ηθική βλάβη που υπέστη ο κ. Χαϊκάλης" και ζήτησε την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του κ. Αποστολοπούλου για να διαπιστωθεί από ποιον ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο τελευταίο ραντεβού καθώς και για να εντοπιστεί το πρόσωπο που θα του έδινε τα χρήματα".
Μάλιστα, η δικηγόρος είπε θα ήταν πραξικόπημα να κλείσει η υπόθεση χωρίς άρση του απορρήτου. Ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε ότι αναμένει τη μήνυση του πρωθυπουργού δηλώνοντας ότι όταν δει το περιεχόμενο της "θα καταθέσω μήνυση για ψευδή καταμήνυση".

Η κ. Τζούλη αναφέρθηκε στην κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου λέγοντας οτι ουσιαστικά αποτελεί "παραδοχή του ίδιου οτι διέπραξε το αδίκημα" και χαρακτήρισε γελοία τη δικαιολογία οτι ήθελε μα αποδείξει πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι αργυρόνητος. Επισήμανε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ήταν στη Νέα Δημοκρατία "από τον κ. Σαμάρα ως φίλο και σύμβουλο του συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη για να βοηθήσει στην υπόθεση των CDS". ...
Στη συνέχεια η δικηγόρος περιέγραψε τι συνέβη από την ημέρα που έγινε η πρώτη καταγγελία στην εισαγγελία μέχρι την αποκάλυψη της υποπίεσης λέγοντας:
"Στις 6/12 όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Π. Χαϊκάλη και τον Γ. Αποστολόπουλο προς ήλθαμε στην εισαγγελία. Σε συμφωνία με τον κ. Ντογιάκο παρουσία του κ. Παναγιωτόπουλου, του προέδρου των ΑΝΕΛ συμφωνήθηκε να μην κατονομαστεί ο δράστης προκειμένου να μην διαρρεύσει το όνομα. Πρότεινε ο κ. Ντογιάκος να κατονομαστεί το πρόσωπο την ημέρα που θα πήγαινε για τα χρήματα".
Όταν στις 12 Δεκεμβρίου ο Γ. Αποστολόπουλος δεν πήγε στο ραντεβού ενημερώθηκαν όπως είπε η κα. Τζούλη αμέσως οι αρχές. Μάλιστα "Το ίδιο απόγευμα ο Π. Χαϊκάλης απαίτησε από την αστυνομία να μεταβεί το ίδιο βράδυ στο σπίτι του Αποστολόπουλου για να βρει το χρηματικό ποσό. Απάντησαν οτι δεν μπορούν χωρίς εντολή εισαγγελέα." Την επόμενη μέτρα, όπως είπε η δικηγόρος ο Προιστάμενος της εισαγγελία εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος της είπε οτι απόφαση του ήταν να αναμένουν.
Για το υλικό που έχει καταθέσει ο Παύλος Χαϊκάλης στην εισαγγελία υποστηρίχθηκε οτι είναι "νόμιμο γιατί είναι το μόνο που μπορεί να θεμελιώσει αδίκημα κατά του πολιτεύματος''.
Επίσης διατυπώθηκε η εκτίμηση οτι "ο κ. Αποστολόπουλος ενδεχομένως κατέγραφε για να εκβιάσει το Χαϊκάλη σε περίπτωση που άλλαζε γνώμη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διαφορετικά γιατί δεν το πήγε πουθενά." Μάλιστα ζητήθηκε η κατάθεση του στον εισαγγελέα προκειμένου να του υποβάλουν μήνυση.
Τέλος, επισημάνθηκε οτι "ακόμα δεν έχει γίνει απομαγνητοφώνηση του υλικού από την ΕΛΑΣ. Τώρα γίνεται από ότι μαθαίνουμε. Διενεργείται μια προανάκριση χωρίς να έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας απομαγνητοφωνημένα κείμενα. Δεν μπορεί να κλείσει η έρευνα χωρίς να γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών. Θα ήταν πραξικόπημα."
Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε και ο Πάνος Καμμένος
Υπενθυμίζεται, ότι λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής (21/12/2014) ολοκληρώθηκε και η συμπληρωματική κατάθεση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο για την υπόθεση Χαϊκάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κ. Καμμένο ο εισαγγελέας ζήτησε συγκεκριμένες διευκρινίσεις που σχετίζονται με τη χθεσινή κατάθεση του καταγγελλόμενου από τον Παύλο Χαϊκάλη Γ. Αποστολόπουλο.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους προσερχόμενος στο γραφείο του εισαγγελέα ο κ. Καμμένος είπε: «Έρχομαι στην Εισαγγελία γιατί χθες βράδυ (σ.σ. Σάββατο 20/12) επικοινώνησε μαζί μου ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Στάθης αναφέροντας μου την επιθυμία του εισαγγελέα να καταθέσω. Του εξήγησα ότι έχω κώλυμα, επειδή θα πρέπει να παραλάβω το γιο μου από την Αμερική και να καταθέσω τη Δευτέρα και το δέχτηκε».
«Σήμερα όμως το πρωί από τους δημοσιογράφους διέρρευσε η δυσαρέσκεια της Εισαγγελίας και με ειδοποίησε η συνήγορος μου Ελένη Τζούλη ότι θα πρέπει να καταθέσω τώρα, αλλιώς ο εισαγγελέας Ντογιάκος λέει ότι θα κλείσει η υπόθεση», είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Καμμένος.
«Παράλληλα, υπήρξε διαρροή ότι το υλικό που είναι στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι μονταρισμένο. Ο κ. Κικίλιας και ο διευθυντής των εγκληματολογικών με ενημερώνουν ότι το υλικό το κρατά ο κ. Ντογιάκος στο συρτάρι του. Αν αληθεύει, πρόκειται για προσπάθεια συγκάλυψης», συμπλήρωσε.
Υπενθυμίζεται ότι παρότι είχε γίνει γνωστό ότι  κ. Καμμένος θα προσερχόταν τη Δευτέρα, τελικά προσήλθε σήμερα.
Κατά την τετράωρη κατάθεσή του στον εισαγγελέα κύριο Παναγιωτόπουλο ο Παύλος Χαϊκάλης επέμεινε στις καταγγελίες του και δήλωσε τα εξής:
  • Εγινε απόπειρα δωροδοκίας μου από τον Αποστολόπουλο
  • Εγώ δεν γνωρίζω ποιος τον έβαλε
  • Θα κάνω μήνυση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον Αποστολόπουλο για ψευδή καταμήνυσή μου
  • Ολο το υλικό μας είναι νόμιμο
  • Ο Αποστολόπουλος λέει ότι θέλει γιατί είναι κατηγορούμενος
  • Ολα αυτά έγιναν γιατί σήμερα Κυριακή θα έβγαιναν δημοσιεύματα που θα πίεζαν τον Καμμένο και πιο σωστό είναι να πούμε θα εκβίαζαν τον Καμμένο έτσι ώστε να πει στους βουλευτές του «ψηφίστε κατά συνείδηση»
Γιατί δεν διέρρευσε το όνομα Αποστολόπουλου από την αρχή
Σε συμφωνία με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο δεν κατατέθηκε από τις 6 Δεκεμβρίου το όνομα του Γ. Αποστολόπουλου στις δικαστικές αρχές δήλωσαν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης και η συνήγορός του Έλενα Τζούλη, η οποία είναι σύζυγος του Πάνου Καμμένου. Υποστήριξαν οτι η συμφωνία έγινε προκειμένου να μη διαρρεύσει το όνομα και εξαπέλυσαν αιχμές για κωλυσιεργία καθώς υποστήριξαν ότι κατατέθηκε το όνομα επισήμως στις 12 Δεκεμβρίου και από τότε μέχρι την αποκάλυψη της υπόθεσης από το Λάκη Λαζόπουλο, δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα.
Η Έλενα Τζούλη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση "για την ηθική βλάβη που υπέστη ο κ. Χαϊκάλης" και "ζητήσαμε την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του κ. Αποστολοπούλου για να διαπιστωθεί από ποιον ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο τελευταίο ραντεβού καθώς και για να εντοπιστεί το πρόσωπο που θα του έδινε τα χρήματα."
Μάλιστα η δικηγόρος είπε θα ήταν πραξικόπημα να κλείσει η υπόθεση χωρίς άρση του απορρήτου. Ο Παυλος Χαϊκάλης δήλωσε ότι αναμένει τη μήνυση του πρωθυπουργού δηλώνοντας οτι όταν δει το περιεχόμενο της "θα καταθέσω μήνυση για ψευδή καταμήνυση".
Γελοίες οι δικαιολογίες ότι ο βουλευτής είναι αργυρώνητος
Η κα Τζούλη αναφέρθηκε στην κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου λέγοντας οτι ουσιαστικά αποτελεί "παραδοχή του ίδιου οτι διέπραξε το αδίκημα" και χαρακτήρισε γελοία τη δικαιολογία οτι ήθελε να αποδείξει πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι αργυρώνητος. Επισήμανε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ήταν στη Νέα Δημοκρατία "από τον κ. Σαμάρα ως φίλο και σύμβουλο του συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη για να βοηθήσει στην υπόθεση των CDS"
Στη συνέχεια η δικηγόρος περιέγραψε τι συνέβη από την ημέρα που έγινε η πρώτη καταγγελία στην εισαγγελία μέχρι την αποκάλυψη της υποπίεσης λέγοντας:
"Στις 6/12 όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Π. Χαϊκάλη και τον Γ. Αποστολόπουλο προσήλθαμε στην εισαγγελία.  Σε συμφωνία με τον κ. Ντογιάκο παρουσία του κ. Παναγιωτόπουλου, του προέδρου των ΑΝΕΛ  συμφωνήθηκε να μην κατονομαστεί ο δράστης προκειμένου να μην διαρρεύσει το όνομα. Πρότεινε ο κ. Ντογιάκος να κατονομαστεί το πρόσωπο την ημέρα που θα πήγαινε για τα χρήματα".
Όταν στις 12 Δεκεμβρίου ο Γ. Αποστολόπουλος δεν πήγε στο ραντεβού ενημερώθηκαν όπως είπε η κα. Τζούλη αμέσως οι αρχές. Μάλιστα "το ίδιο απόγευμα ο Π. Χαϊκάλης απαίτησε από την αστυνομία να μεταβεί το ίδιο βράδυ στο σπίτι του Αποστολόπουλου για να βρει το χρηματικό ποσό. Απάντησαν οτι δεν μπορούν χωρίς εντολή εισαγγελέα." Την επόμενη μέτρα, όπως είπε η δικηγόρος ο Προιστάμενος της εισαγγελία εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος της είπε ότι απόφαση του ήταν να αναμένουν.
Για το υλικό που έχει καταθέσει ο Παύλος Χαϊκάλης στην εισαγγελία υποστηρίχθηκε ότι είναι "νόμιμο γιατί είναι το μόνο που μπορεί να θεμελιώσει αδίκημα κατά του πολιτεύματος."
Επίσης διατυπώθηκε η εκτίμηση οτι "ο κ. Αποστολόπουλος ενδεχομένως κατέγραφε για να εκβιάσει το Χαϊκάλη σε περίπτωση που άλλαζε γνώμη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διαφορετικά γιατί δεν το πήγε πουθενά." Μάλιστα ζητήθηκε η κατάθεση του στον εισαγγελέα προκειμένου να του υποβάλουν μήνυση.
Τέλος, επισημάνθηκε ότι "ακόμα δεν έχει γίνει απομαγνητοφώνηση του υλικού από την ΕΛΑΣ. Τώρα γίνεται από ότι μαθαίνουμε. Διενεργείται μια προανάκριση χωρίς να έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας απομαγνητοφωνημένα κείμενα. Δεν μπορεί να κλείσει η έρευνα χωρίς να γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών. Θα ήταν πραξικόπημα."
Ο Παύλος Χαϊκάλης υποστήριξε ότι "όταν έγινε η ιστορία με τους κουμπαράδες ο Πάνος Σκουρλέτης κλήθηκε εντός 24 ωρών" λέγοντας ότι στη δική του περίπτωση υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις.
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία αλλά και τις διαστάσεις του πολιτικού θρίλερ, κατηγγέλθησαν έξω από το Εφετείο της Αθήνας, μετά την κατάθεση του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη. Τον χορό των αποκαλύψεων άνοιξε η συνήγορος του Πάνου Καμμένου και του Παύλου Χαϊκάλη, ποινικολόγος Έλενα Τζούλη. Η κυρία Τζούλη αποκάλυψε απίστευτες λεπτομέρειες για το επίμαχο θέμα του DVD της φερόμενης ως απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ, που έχει καταρρακώσει την κυβέρνηση και την έχει φέρει προ απρόοπτων εξελίξεων στο βούρκο της Μαφίας που κυβερνάει τον τόπο.
—μεταξύ άλλων η κυρία Τζούλη είπε:
“…Πήγαμε με τον κύριο Χαικάλη το απόγευμα της 6ης Δεκεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Νικολάου στην Εισαγγελία Εφετών και βρήκαμε τους κ.Ντογιάκο και Παναγιωτόπουλο.Συμφωνήθηκε αφού τους δώσαμε το επίμαχο υλικό να μην αποκαλύψουμε το όνομα του Αποστολόπουλου, για τυχόν κίνδυνο διαρροής κι αυτό είναι προς τιμήν του κ.Ντογιάκου. Ο κ.Ντογιάκος πρότεινε να κατονομαστεί ο δράστης όταν γινόταν η επιχείρηση για να δοθούν τα χρήματα….
…Στις 6 το απόγευμα της 12 ης Δεκεμβρίου κανονίστηκε το ραντεβού για να δοθούν τα χρήματα από τον Αποστολόπουλο…. Το υλικό έτσι είναι απολύτως νόμιμο και ας αφήσουν όσα λένε. Δεν έχει δικαίωμα ένας βουλευτής ή ένας πολιτικός αρχηγός να δώσουν αποδεικτικό που αφορά το δημόσιο συμφέρον, μια εθνική υπόθεση;

Η χρήση του έγινε νόμιμα.
 “…6 ώρα της 12ης Δεκεμβρίου ο κ.Χαικάλης πήγε στη ΓΑΔΑ και κατονόμασε ως δράστη τον Αποστολόπουλο. Άρα το θέμα το ήξερε ο κ.Στάθης. Ο Χαικάλης απαιτεί από την ΕΛΑΣ τότς να στηθεί επιχείρηση για τον Αποστολόπουλο αλλά και να πάνε στο σπίτι του Αποστολόπουλου για να το ψάξουν , να το ερευνήσουν ώστε να βρουν τα λεφτά, για να συλληφθεί. Και να έρθουν σπίτι του και να κάνουν την επιχείρηση. Η ΕΛΑΣ απαντά ότι δεν μπορεί να μπει στο σπίτι του Αποστολόπουλου γιατί δεν έχει ένταλμα. Ζητείται ένταλμα από τον Ντογιάκο. Ο Εισαγγελέας λέει ότι ξέρει το όνομα του δράστη. Γιατί η Εισαγγελία δεν έκανε τίποτα εδώ και τόσες μέρες; Εδώ προκύπτουν ερωτήματα”.
ΧΑΙΚΑΛΗΣ- ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ
 ”…Σήμερα ξέρω και είχα ακούσει ότι θα έβγαιναν δημοσιεύματα για να πλήξουν τον Καμμένο , να τον εκβιάσουν χρησιμοποιώντας εφημερίδες.
Είναι γελοίοι όσοι προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε ζητήματα χρηματισμού. Εγώ δεν ανέφερα το όνομα του Σαμαρά. Ο Αποστολόπουλος τον ένεπλεξε. Θα μηνύσω τον Σαμαρά και τον Αποστολόπουλο για ψευδή καταμήνυση…”
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΑΙΚΑΛΗ
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελιας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος παρότρυνε τον Παύλο Χαϊκάλη να μην καταθέσει το όνομα του Γ. Αποστολόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου για να μην διαρρευσει όπως δήλωσαν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης και η συνήγορός Του Ελενα Τζουλη. Παράλληλα άφησαν αιχμές για κωλυσιεργία καθώς υποστήριξαν οτι κατατέθηκε το όνομα επισήμως στις 12 Δεκεμβρίου και από τότε μέχρι την αποκάλυψη της υπόθεσης δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα.
Η Έλενα Τζούλη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση “για την ηθική βλάβη που υπέστη ο κ. Χαϊκάλης” και “ζητήσαμε την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του κ. Αποστολοπούλου για να διαπιστωθεί από ποιον ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο τελευταίο ραντεβού καθώς και για να εντοπιστεί το πρόσωπο που θα του έδινε τα χρήματα.”
Η δικηγόρος είπε πως θα ήταν πραξικόπημα να κλείσει η υπόθεση χωρίς άρση του απορρήτου ενώ ο Παυλος Χαϊκάλης δήλωσε ότι αναμένει τη μήνυση του πρωθυπουργού δηλώνοντας οτι όταν δει το περιεχόμενο της “θα καταθέσω μήνυση για ψευδή καταμήνυση”
Η κα Τζούλη μιλώντας για την κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου ειπε οτι ουσιαστικά αποτελεί “παραδοχή του ίδιου οτι διέπραξε το αδίκημα” και χαρακτήρισε γελοία τη δικαιολογία οτι ήθελε να αποδείξει πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι αργυρώνητος. Επισήμανε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ήταν στη Νέα Δημοκρατία “από τον κ. Σαμάρα ως φίλο και σύμβουλο του συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη για να βοηθήσει στην υπόθεση των CDS”
Η δικηγόρος περιέγραψε τι συνέβη από την ημέρα που έγινε η πρώτη καταγγελία στην εισαγγελία μέχρι την αποκάλυψη της υποπίεσης λέγοντας:
“Στις 6/12 όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Π. Χαϊκάλη και τον Γ. Αποστολόπουλο προσ ήλθαμε στην εισαγγελία. Σε συμφωνία με τον κ. Ντογιάκο παρουσία του κ. Παναγιωτόπουλου και του προέδρου των ΑΝΕΛ συμφωνήθηκε να μην κατονομαστεί ο δράστης προκειμένου να μην διαρρεύσει το όνομα. Πρότεινε ο κ. Ντογιάκος να κατονομαστεί το πρόσωπο την ημέρα που θα πήγαινε για τα χρήματα”.
Όταν στις 12 Δεκεμβρίου ο Γ. Αποστολόπουλος δεν πήγε στο ραντεβού ενημερώθηκαν όπως είπε η κα. Τζούλη αμέσως οι αρχές. Μάλιστα “Το ίδιο απόγευμα ο Π. Χαϊκάλης απαίτησε από την αστυνομία να μεταβεί το ίδιο βράδυ στο σπίτι του Αποστολόπουλου για να βρει το χρηματικό ποσό. Απάντησαν οτι δεν μπορούν χωρίς εντολή εισαγγελέα.” Την επόμενη μέτρα, όπως είπε η δικηγόρος ο Προιστάμενος της εισαγγελία εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος της είπε οτι απόφαση του ήταν να αναμένουν.
Για το υλικό που έχει καταθέσει ο Παύλος Χαϊκάλης στην εισαγγελία υποστηρίχθηκε οτι είναι “νόμιμο γιατί είναι το μόνο που μπορεί να θεμελιώσει αδίκημα κατά του πολιτεύματος.”
Επίσης διατυπώθηκε η εκτίμηση οτι “οκ. Αποστολόπουλος ενδεχομένως κατέγραφε για να εκβιάσει το Χαϊκάλη σε περίπτωση που άλλαζε γνώμη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διαφορετικά γιατί δεν το πήγε πουθενά.” Μάλιστα ζητήθηκε η κατάθεση του στον εισαγγελέα προκειμένου να του υποβάλουν μήνυση.
Τέλος, επισημάνθηκε οτι “ακόμα δεν έχει γίνει απομαγνητοφώνηση του υλικού από την ΕΛΑΣ. Τώρα γίνεται από ότι μαθαίνουμε. Διενεργείται μια προανάκριση χωρίς να έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας απομαγνητοφωνημένα κείμενα. Δεν μπορεί να κλείσει η έρευνα χωρίς να γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών. Θα ήταν πραξικόπημα.”
Ο Παύλος Χαϊκάλης υποστήριξε οτι “όταν έγινε η ιστορία με τους κουμπαράδες ο Πάνος Σκουρλέτης κλήθηκε εντός 24 ωρών” λέγοντας ότι στη δική μου περίπτωση υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις.
 ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΙΚΑΛΗ-ΤΖΟΥΛΗ ΕΔΩ: BINTEO “Makeleio.gr” – «Σημεία και τέρατα» καταγγέλλει η συνήγορος του Χαϊκάλη έξω από το Εφετείο
 Σύμβουλος του ΓΑΠ ο Αποστολόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)
 «Ειδικός των Cds» ο Αποστολόπουλος, λέει ο Χαϊκάλης (BINTEO)
 ΕΚΤΑΚΤΟ – ΧΑΙΚΑΛΗΣ: “Θα κάνω και γω μήνυση στον Σαμαρά!” (ΒΙΝΤΕΟ Makeleio.gr)
ΩΡΑ 13:15:ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ- ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΤΟΓΙΑΚΟ: “ΠΑΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ-ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΩΡΑ”-ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ “ΜΑΥΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΦΕΤEΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Δημοσιεύθηκε: 21/12/2014 11:34
Ολοκλήρωσε την κατάθεση του στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε σε διευκρινιστικές ερωτήσεις για τις σχέσεις του Γιώργου Αποστολόπουλου με το κόμμα. Ο κ. Καμμένος δεν έκανε δηλώσεις αποχωρώντας από το εφετείο.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Γιώργου Απιστολόπουλου προκειμενου να διαπιστωθεί με ποιους επικοινώνησε τις κρίσιμες ημερομηνίες.
Ο Πάνος Καμμένος επίσης σε ενημέρωση off the record είπε στους δημοσιογράφους ότι τελικά το πρωτότυπο υλικό απεστάλη τελικά, σύμφωνα με τα όσα του είπε ο εισαγγελέας Παναγιωτόπουλος με τον οποίο συναντήθηκε, στην Ασφάλεια και στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξάταση και ότι πιέστηκε από τον Εισαγγελέα Ντογιάκο να πάει εκβιαστικά να καταθέσει γιατί θα κλείσει η υπόθεση.  Όμως ο Πάνος Καμμένος προσερχόμενος νωρίτερα έκανε άλλες δηλώσεις ότι το υλικό ήταν κλειδωμένο στο συρτάρι του Ντογιάκου.
Όταν συννενοηθούν μεταξύ τους για το τι πρέπει να μάθει ο Ελληνικός Λαός και τι δεν πρέπει να μας το πουν κι εμάς για να ενημερώσουμε τον κόσμο.

ΩΡΑ 12.20
Aιφνιδιασμός στο Εφετείο της Αθήνας στις 12.20 το μεσημέρι από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο. Ο κ.Καμμένος αιφνιδίασε τους πάντες και με μια ξαφνική κίνηση έσπευσε στο Εφετείo , ρίχνοντας κυριλεκτικά “ρουκέτες”:
“O εισαγγελέας Ντογιάκος πάει να θάψει την υπόθεση. Επικοινώνησα με τον ταξίαρχο της Ασφάλειας, τον Παναγιώτη Στάθη και με τον υπουργό τον κ.Κικίλια και μου είπαν ότι ο Ντογιάκος κρατάει το DVD-ΥΛΙΚΟ , στο συρτάρι του και δεν το δίνει σε κανέναν. Ο Ντογιάκος μου είπε να πάω να καταθέσω γιατί θα κλείσει την υπόθεση. Επιχειρούν κουκούλωμα και γι αυτό ήρθα άμεσα εδώ ειδοποιούμενος από την δικηγόρο μας την κυρία Τζούλη. Καταθέτω άμεσα”, ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
“Ερχομαι εσπευσμένα στην εισαγγελια γιατι χθες βραδυ επικοινώνησε μαζί μου ο Ταξιαρχος Παν. Στάθης αναφέροντας μου την επιθυμία του εισαγγελέα να καταθέςω.
Του εξηγησα το κόλλημα οτι θα πρεπει να παραλαβω γιο μου απο το αεροδρόμιο που έρχεται από την Αμερική και γι αυτό θέλω να καταθέσω τη Δευτέρα και το δεχτηκε.
Σημερα πρωι απο τους δημοσιογράφους διέρρευσε η δυσαρεσκεια της εισαγγελίας και με ειδοποίησε η σύζυγός μου Ελενη Τζούλη ότι θα πρέπει να καταθεσω τωρα αλλιως ο κ. Ντογιάκος ωρείεταιότι θα κλείσει την υπόθεση.Ειμαι, λοιπόν, εδώ για να καταθέσω”.
ΤΟ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΥΛΙΚΟ
“Όσο για τη Χθεσινη διαρροή οτι συμφωνα με την ΕΛΑΣ το υλικό είναι μονταρισμενο ο υπουργός Κικίλιας και ο ταξίαρχος Π. Στάθης με διαβεβαιωνουν οτι το υλικό δεν εχει φτασει σε αυτους και βρίσκεται στο συρτάρι του Ντογιάκου.
Γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης αν αληθεύει αυτό και δεν εχει παει στην αστυνομία.
Ολόκληρο το πρωτοτυπο υλικό είναι στον Ντογιάκο ο οποίος το κλειδωσε στο χρηματοκιβωτιο.
Η ασφαλεια δεν εχει κανενα υλικό”.
Η ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

“Λέει ψέμματα ο εισαγγελέας Παναγιωτόπουλος όταν λέει ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου για να καταθέσω.
Άλλα λέει σε εμένα και άλλα σε εσάς”,είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.
Τέλος σε ερωτηση για τη χθεσινη καταθεση Αποστολόπουλου είπε: ”
Ο Αποστολόπουλος δεν προλαβε να στειλει το υλικο 15 ημερες τώρα; Αφηστε τα αυτα.”
ΝΩΡΙΤΕΡΑ-ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΧΑΙΚΑΛΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ: Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ-ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ- ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-VIDEO-ΦΩΤΟ: MAKELEIO.GR)

Διαβάστε επίσης:
Π. Καμμένος: "Αυτό έλειπε να με ενημερώσει ο Αποστολόπουλος ότι τα’δινε στον Χαικάλη" (ΒΙΝΤΕΟ)
Kαμμένος: Ζητά να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Αποστολόπουλου. “Πρέπει να μάθουμε με ποιους μίλησε”
Για μεθοδεύσεις μίλησε ο Καμμένος κατά την είσοδό του στο Εφετείο (BINTEO)

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.