Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Μάλλον κάποιοι μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, οργή για την δήθεν Αποκατάσταση των Συντάξεων των Στρατιωτικών (ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ)

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για τις αποκαταστάσεις των συντάξεων των Στρατιωτικών, με μεθοδολογία για αναλυτικούς υπολογισμούς του καθενός ξεχωριστά, καθώς και συγκριτικούς πίνακες [α. Για αποστρατευθέντες από την υπηρεσία (ευδοκίμως κ.λπ.), β. Για αποστρατευθέντες με αίτηση αποστρατείας και είναι κάτω των 60 ετών και γ. Για αποστρατευθέντες με αίτηση αποστρατείας και είναι κάτω των 55 ετών] για όλους τους βαθμούς και περιπτώσεις συνταξιοδότησης. Γράφει ο Ταξχος ε.α. Βασίλης Παπαδόπουλος τάξεως 1981, ΓΓ του Συνδέσμου της Τάξης 1981 και ΓΓ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ). Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση: staratalogia

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(Ταξχος ε.α. Βασίλης Παπαδόπουλος τάξεως 1981 - hellasmil.gr - sse81.blogspot.gr) 

Σχόλιο:


Σχόλιο Στοχαστικά Γονατογραφήματα: Για ποια αποκατάσταση μιλάνε, μάλλον μας εμπαίζουν για μία ακόμη φορά και αυτό θα το βρουν στις κάλπες, αρκετά.... Φίλος που έκανε σύγκριση με αποδοχές του 2012 (βλέπε εδώ: gsis.gr/webtax/enhmerwtika ) Μάλλον μειώσεις διαπίστωσε για ανώτερους και κατώτερους και μία μικρή αύξηση για ανώτατους!!! Νομίζω;
Βασίλης Παπαδόπουλος είπε...
Αν ανήκετε στην κατηγορία του 1/3 ή 2/3 Σχη, Ταξχου κλπ. και δε γνωρίζετε την ακριβή διόρθωση, προχωρήστε για τον αναλυτικό υπολογισμό με το 50% της διαφοράς που υπολογίσατε στη βασική σύνταξη της 31-12-2011 και 1-8-2012 δηλ. την ισχύουσα σήμερα. Ομοίως άν έχετε μεγάλο έλλειμμα ή περίσσεια χρόνων υπηρεσίας.
Αν υποθέσω ότι οι απόστρατοι συνταξιούχοι των τριών κλάδων και αστυνομικών είναι 100.000 (πράγμα αληθές) και ο μέσος όρος των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ διορθώσεων είναι 50 ευρώ (ψευδές καθόσον οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι μικρού βαθμού και κυρίως οι Αστυνομικοί) τότε η συνολική ετήσια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού είναι (50*100.000)*12=60 εκ. ευρώ.
Αν υποθέσω πως ο μέσος όρος της ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ διόρθωσης είναι 150 ευρώ και η Κυβέρνηση αυτόν έλαβε υπόψη, τότε η συνολική επιβάρυνση του προϋπολογισμού είναι (150*100.000)*12= 180 εκ. ευρώ. Μόνο που τα 120 εκ. επιστρέφουν στο Κράτος λόγω μειώσεων των ήδη ψηφισμένων νόμων.
Μάλλον κάποιοι μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.