Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Έναν διάλογο φωτιά δημοσιεύουν σήμερα «Τα ΝΕΑ» μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη συνάντησής τους στο ΥΠΕΞ >>> Βενιζέλος σε Τσίπρα: Αγόρι μου τι σ΄ έχει πιάσει...


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» και τη στήλη του Γ. Παπαχρήστου, στην προ ημερών συνάντηση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Εξωτερικών, πίσω από τις κλειστές πόρτες μεταξύ των δύο ανδρών διεμήφθη ένας απίστευτος διάλογος.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μόλις έκλεισαν οι πόρτες και απομακρύνθηκαν φωτογράφοι, δημοσιογράφοι και κάμερες ο κ. Βενιζέλος προέτρεψε τον κ. Τσίπρα να μην βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός, αφού έτσι και αλλιώς θα γίνει, τονίζοντάς του πως θα βουτηχτεί στα σκ@@α!

Όλος ο διάλογος κατά την εφημερίδα:

«– Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκ… Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή.
– Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκ…; Θα τα καταφέρουμε έτσι που να μη χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά.
– Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ… με το που θα  αναλάβεις
».

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ
«Ο υποτιθέμενος διάλογος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.Αντικείμενο της συνάντησης στο ΥΠΕΞ ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.Οι θέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας και την στρατηγική των κομμάτων είναι πολύ γνωστές και διατυπώνονται με τον ίδιο τρόπο δημόσια και κατ' ιδίαν» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ

Διαψεύδει και ο ΣΥΡΙΖΑ  
«Αποκύημα φαντασίας», «απολύτως ψευδές» χαρακτηρίζουν συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» και το διάλογο που η εφημερίδα αποδίδει στους κ.κ. Τσίπρα και Βενιζέλο.

 Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ - thetoc.gr/politiki/

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.