Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ο πρώην γραμματέας της ΚΕ του ΛΑΟΣ με επιστολη στο makeleio.gr, αποδομεί, κατακεραυνώνει και ΕΚΘΕΤΕΙ τον Καρατζαφέρη!

Λαμβάνοντας αφορμή από την ανάρτηση του Makeleio.gr “ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΗΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ – ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΡΜΕΝΙΖΑΤΕ”- “ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ” ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣο πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ (2007 – 2009), Απόστολος Μπαμίχας μας

γνωστοποίησε επιστολή που είχε στείλει στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη την 1η Φεβρουαρίου 2010, και στην οποία επιβεβαιώνει απόλυτα την ανάρτησή μας.
Αναφέρει μεταξύ των άλλων, για την αντιδημοκρατική εκλογή του Αδώνιδος Γεωργιάδη σε Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ, προς αντικατάσταση του Απόστολου Μπαμίχα:
«Είμαι εκ των πραγμάτων, υποχρεωμένος να σας υπενθυμίσω ότι για τη συμπλήρωση αυτού του κύκλου μου, έχουν αποφανθεί δυο φορές, δυο Συνέδρια και δυο Κεντρικές Επιτροπές, και μάλιστα με δική σας εισήγηση και κυρίως παμψηφεί. Αυτό έγινε παρά τις “μεθοδεύσεις” και “προσπάθειες” των φερομένων ως “συμβούλων σας”, αρχής γενομένης από το τελευταίο Συνέδριο. Αψευδής μάρτυρας των λεγομένων μου θα ήταν η παρακολούθηση (αμοντάριστης) της διαδικασίας της ...
τελευταίας Συνεδρίασης της Κ.Ε. όπου: “Ο Βουλευτής κ. Μάκης Βορίδης προσπάθησε, ατυχώς, με τη «μνημειώδη» εισήγηση και τοποθέτησή του να πείσει πως η υποψηφιότητα και η εκλογή ενός και μόνο υποψηφίου δε διαφέρει σε τίποτε από τη διαδικασία εκλογής μεταξύ δυο υποψηφίων. Σ΄ αυτήν την περίπτωση η δημοκρατική δεοντολογία επιβάλλει σαφώς και την ύπαρξη ψηφοδελτίου και τη μυστική ψηφοφορία, αφού πρόκειται περί επιλογής μεταξύ δυο προσώπων…. Ιδού η εικόνα των «δημοκρατικών διαδικασιών» αυτής της Συνεδριάσεως της Κ.Ε. Άξιος λοιπόν ο μισθός τους και η αμοιβή τους»!
Όπως επίσης κατακεραυνώνει τον Καρατζαφέρη για την τακτική του υπέρ των αγαπημένων του: «…Επειδή σέβομαι και τον εαυτό μου, αλλά κυρίως όλους εκείνους που πίστεψαν καλοπροαίρετα στις αρχές και τα συνθήματα του ΛΑΟΣ, και δε θα ήθελα ποτέ να τους απογοητεύσω, προτιμώ να ελέγξω την οργή και την αηδία μου, σιωπώντας προς το παρόν. Θα ήταν πολύ άσχημο να αποδείξω πόσο δόλια ενεργούν εκείνοι που μεθοδεύουν τον πολιτικό θάνατο των “ενοχλητικών”».
Παρακάτω όλη η επιστολή του πρώην Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ Απόστολου Μπαμίχα!
1
2 3 4
========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.