Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

TO MEΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ!!!

Στο γνωστό παλαιοκομματικό τρικ της ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή, 
καταφεύγει η κυβέρνηση, προκειμένου να σταματήσει την ατέλειωτη κατρακύλα 
της και τη διαβρωτική εκλογολογία που απειλούσε με συνδυαστική κατάρρευση.


Σαμαράς και Βενιζέλος επιχειρούν να αρθούν πάνω από τα υπουργικά φαγώματα και τις αντιπαραθέσεις μεταξύ των βουλευτών να βάλουν στην προεκλογική περίοδο που για κάποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ήδη ξεκίνησε.
Ταυτόχρονα, οι δύο συγκυβερνώντες αποφάσισαν να διορθώσουν την γκάφα Σαμαρά που πρώτος άνοιξε το παιχνίδι της προεδρικής εκλογής με τους 180, ανακοινώνοντας ότι η διαδικασία για την προεδρική εκλογή θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2015 θέλοντας να δώσουν ένα τετράμηνο βίο στην παρούσα κυβέρνηση.
 
Σύμφωνα με δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη:
«1. Η διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα κινηθεί όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και την συνταγματική πρακτική ένα μήνα πριν την λήξη της θητείας του απερχομένου Προέδρου, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2015 και
2.Μετά την έναρξη της νέας Συνόδου της Βουλής η κυβέρνηση θα ζητήσει αμέσως την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς αυτήν σύμφωνα με το άρθρο 84 του Συντάγματος».
[πηγή: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ]
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.