Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ειδήσεις για success story Σαμαρά: Απίστευτα φαινόμενα, εικόνες αποκάλυψης από τα έργα των εργολάβων και τις ημέρες από την συγκάλυψη των κυβερνώντων - κάθε χρόνο τα ίδια κ. εισαγγελέα μου!!! (βίντεο)

"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"
Απίστευτα προβλήματα έχει προκαλέσει η βροχόπτωση και κατά διαστήματα χαλαζόπτωση που πλήττει από το πρωί το Περιστέρι. Σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας η διέλευση αυτοκινήτων και πεζών σε δρόμους και πεζοδρόμια είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της υψηλής στάθμης των υδάτων από τη συνεχόμενη βροχή:

Πρωτοφανείς καταστροφές άφησε στο πέρασμά της η μεγάλη καταιγίδα που έπληξε ιδιαίτερα την Αττική.

Η βροχή – ρεκόρ που έπεσε σε όλα τα δυτικά προάστια αλλά και στην βορειοανατολική Αττική μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια παρασύροντας ότι έβρικσκαν στο πέρασμά τους.

Περιστέρι, Ίλιον, Νίκαια, Κορυδαλλός και Άγιοι Ανάργυροι θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές:


Νεροποντή Ιλιον 24/10/2014




Βροχή 24/10/2014 Κορυδαλλός

Σχετικά άρθρα


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.