Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Οποία κατάπτωσις! Η κοινοβουλευτική συγκυβέρνηση της δικτατορίας των Σαμαροβενιζέλων ούτε μία original χούντα δεν μπορούν να ανταγωνιστούν!!!

 
"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Η λεγόμενη αρχή της δεδηλωμένη , όπως έχει οριστεί (άρθρο 84)  και με αυτή αντλεί την δύναμή της η περιβόητη κοινοβουλευτική συγκυβέρνηση της δικτατορίας των Σαμαροβενιζέλων, έχει στην ουσία καταπέσει, είναι σαν και αυτό το περίφημο που είχε πει ο Χαρίλαο Τρικούπης: "Ανθ’ ημών, Γουλιμής!" (αν και ο Γουλιμής αδικείται - εμείς παίρνουμε την απαξιωτική σημασία του όρου) και λέμε ας δοκιμάσουμε και έναν Γουλιμή, γιατί μας έμαθαν το όνομα και την απαξίωση του Γουλιμή και όχι τον ίδιο τον Μιλτιάδη Γουλιμή και την ιστορία του.
 
Ακόμη και τα φιλικά προσκείμενα ΜΜΕ που τα στηρίζει και την στηρίζουν δεν μπορούν να αποκρύψουν την δεινή πραγματικότητα, όπως και οι φιλικές προς αυτή εταιρείες δημοσκοπήσεων, δεν αντέχουν την επικείμενη διάψευση και διατηρούν μόνο το "καταλληλότερος" όπως και επί Κωστάκη Καραμανλή.

Αυτά είναι γνωστά και δεν ανατρέπονται ούτε αναστρέφονται.

Τα ψέμματα έχουν τελειώσει, όπως και η βία που βόλευε να υπάρχει με τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στις πλατείες από τα πουλημένα συνδικάτα.
Ο κόσμος δεν αδιαφορεί, ο κόσμος έχει
συνειδητοποιήσει ότι αυτό το φρούτο σέπεται και είναι θέμα χρόνου να πέσει στο έδαφος άχρηστο και αλλοιωμένο ακόμη και για ζωοτροφή.
Ο Έλληνας ξέρει την ιστορία του και ποια δημοκρατία του σερβίρουν. Ένα χαρακτηριστικό άρθρο -αιρετικό κατά άλλους- είναι του Σωτήρη Γλυκοφρύδη, τακτικού αρθρογράφου του ιστολογίου μας, με θέμα: Μερικές πικρές αλήθειες για τη Δημοκρατία (και όποιος αντέξει)

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:


7. Για τη δημοκρατία στην Ελλάδα υπάρχουν 2-3 σοβαρά ερωτηματικά: α). Εδώ, 2.500 χρόνια δεν μπορέσαμε να τη φτιάξουμε, θα τη φτιάξουμε τώρα που βουλιάζει το πλοίο;  β). Πως είναι δυνατόν να φτιάξει κάποιος κάτι που δεν υπάρχει; Πολύ συχνά φέρνουμε το παράδειγμα της άμεσης δημοκρατίας της Ελβετίας. Μα εκεί είναι Ευρώπη, κεντρική Ευρώπη, με τράπεζες και σοκολάτες, που οι άνθρωποι συνευρίσκονται στις πλατείες και κουβεντιάζουν σαν επιχειρηματίες υπάλληλοι πολιτισμένα, ενταγμένοι συνειδητά στον καπιταλισμό. Δημοκρατία χωρίς καπιταλισμό είναι γυναίκα με σώβρακο.  γ). Ένα  ερώτημα σημαντικό: Το απλούστατο των πολιτευμάτων είναι η χούντα. Σε αυτήν ένας συνταγματάρχης αποφασίζει και διατάζει. Ουδέν απλούστατο. Εδώ μια χούντα δεν μπορέσαμε να έχουμε της προκοπής, μπορούμε να έχουμε δημοκρατία τη στιγμή που είναι το πιο σύνθετο πολίτευμα με πολυπλοκότητες και ιδιομορφίες; Μεταξύ μας, λαός που δεν μπορεί να κάνει μια χούντα της προκοπής δεν του αξίζει η δημοκρατία. Είναι σαν να μη ξέρει πρόσθεση και θέλει να λύσει πρόβλημα με λογαρίθμους.
Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε συγκρίσεις, η χούντα έχει τελειώσει και έχει δώσει την συνέχειά της στην μεταπολίτευση η οποία δεν τόλμησε να κάνει αποχουντοποίηση με το μόνιμο, αλλά με το λεγόμενο "στιγμιαίο" έγκλημα" με αποτέλεσμα όλοι οι συνεργάτες, ο φάκελος της Κύπρου, οι διώξεις, οι εκτοπίσεις, οι φυλακίσεις και όσα εγκλήματα έγιναν κατά ζωής να παραμένουν ατιμώρητα, εκτός βέβαια μία παρωδία δίκης η οποία είχε προσυμφωνηθεί με οικειοθελή φυλάκιση των πρωτεργατών αξιωματικών οι οποίοι πίστεψαν σε ένα όρκο που είχαν δώσει και έπρεπε να πληρώσουν αφού απέτυχαν  να εκπληρώσουν το σκοπό που είχαν θέσει και έδωσαν πάτημα σε κάποιους από αυτούς να προδώσουν (με την ανοχή των πολιτικών) την Κύπρο.
Τα στοιχεία σιγά - σιγά εμφανίζονται και έχουν άλλη χροιά από αυτή που μας είχαν με την προπαγάνδα πείσει. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν τα στοιχεία στο διαδίκτυο και τα video που έχουμε στη διάθεσή μας.

Δείτε πρώτα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από εκδηλώσεις της χούντας και τον κόσμο που συμμετέχει:



Αλλά ας πάμε να δούμε κάποια χαρακτηριστικά VIDEO που δικαιώνουν τις παραπάνω παραδοχές και αποτελούν αψευδής μαρτυρία των λεγομένων μας:

Παρέλαση Θεσσαλονίκη το απαγορευμένο βίντεο 28-10-2011:


Η παρέλαση - παρωδία στη Θεσσαλονίκη 28-10-2012


Τρίπολη χρήση χημικών 28-10-2012


Στρατιωτική Παρέλαση Θεσσαλονίκη 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013


Όσο για τα χθεσινά τι να πρώτο-προβάλουμε;
1. ΑΙΣΧΟΣ: Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-
2. Η επέτειος του «ΟΧΙ» από τους επαίτες του «ΝΑΙ»… σε όλα!
3. Τ. Βερβενιώτη: Είμαστε η μοναδική χώρα που δεν γιορτάζει την απελευθέρωση της

Εκτός βέβαια και αν κάποιους τους πείραξε το ΕΑΜ: 
Ρούσσος: Δεν είδα κανέναν στο Χαλάνδρι να ενοχλείται από τον ύμνο του ΕΑΜ*



Ελπίζουμε η επόμενη παρέλαση να γίνει με άλλες συνθήκες ή αν είναι να συνεχίσουμε έτσι να βλέπουμε την "αγάπη του κόσμου" και να παίρνουν αυτά τα μέτρα που ούτε η χούντα του 1967 δεν τόλμησε να πάρει.\
Ο ίδιος λαός, πολλοί ζούμε σήμερα, άλλων τα είδαν οι πατεράδες ή οι παπούδες τα VIDEO έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Ότι και να μας σερβίρουν οι διαπλεκόμενοι καραγκιόζηδες και τα τσιράκια οι δημοσιοκάφροι των ΜΜΕδων έχουμε πρόσβαση και τα βλέπουμε και τα κοινοποιούμε και στους φίλους μας αναγνώστες.

Τα παραπάνω σχόλια περισσεύουν.

Απλά δείτε το video στο 4:50 λεπτό:


ΔΕΝ έχουμε ανάγκη να αποδείξουμε ότι οι συγκυβερνώντες της δικτατορίας των Σαμαροβενιζέλων έχουν χάσει την λεγόμενη αρχή της δεδηλωμένη , όπως έχει οριστεί (άρθρο 84) και τυπικά την εξουσιάζουν, αλλά με τον φόβο των βουλευτών μην και γίνουν εκλογές και πολλοί από αυτούς σίγουρα δεν θα ξαναεκλεγούν. Το bonus των 50 εδρών δεν θα το πάρουν σίγουρα, γιατί σύμφωνα με τη κοινή λογική και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ζούμε όλοι πρώτο κόμμα πιθανόν να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό μας βλέπεις να ασκούμε αυστηρή κριτική στα στελέχη του, τίμιε αναγνώστη μας, διότι η εξουσία και φθείρει και διαφθείρει και εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι ούτε το επιδιώκουμε να τους στηρίξουμε και να εκτεθούμε όπως και με τον κατάπτυστο Γιωργάκη που άλλα έλεγε και έταζε και άλλα είχε κατά νου και άλλα έπραξε.

Εμείς θα επιμείνουμε μέχρι τέλους ότι αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο πρόεδρος πρέπει να φύγουν.
Οι πρώτοι με εκλογές ο δε δεύτερος με τη λήξη της θητείας του για να μπει ληγμένος στις γκρίζες σελίδες της ιστορίας, διότι είναι αυτός που υπέγραφε - υπέγραφε και δεν απ'έπεμπε ως όφειλε, εάν πράγματι ήθελε η ιστορία να τον κατατάξει αλλού.
Βέβαια ας πάει αλλού, πιθανόν προς το γυναικοχώρι του* μιας και εκεί θα τον υποδεχθούν ως τον καλό και τον υπάκουο που "συνεμορφώθη ως προς τα υποδείξεις"στις  8-2-2005



Ελπίζω τίμιε αναγνώστη μας να είδες με στοχαστική ματιά τα παραπάνω αναφερόμενα και να δικαιολογήσεις την όποια υπερβολή που τυχόν διείδες. Για εμάς αυτή η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, αυτοί θεωρούν ότι εμείς θα κουραστούμε και θα τα εγκαταλείψουμε όπως άλλοι. Πλανώνται πλάνην οικτρά, εμείς θα συνεχίσουμε και θα ενοχλούμε όσο μας επιτρέπουν ακόμη από τα σπίτια μας...

Με τιμή και αισιοδοξία

Νάσος

 *
Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

H oικογένεια Παπούλια από το 1963 πολίτες της Γερμανίας με έδρα την Κολωνία
Που να φανταστεί ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ιδέα του οποίου ήταν ο Κάρολος Παπούλιας, ότι θα έφθανε η στιγμή να μπούμε στο Μνημόνιο και η Τρόικα να βρει την χώρα με πρωθυπουργούς στον έλεος των Γερμανών και την οικογένεια του Προέδρου της Ελληνικής μπανανο-Δημοκρατίας κατοίκους Γερμανίας.
Η οικογένεια του Κάρολου Παπούλια ζει πάνω από μισό αιώνα (από το 1963) στην Γερμανία. Οι κόρες του μεγάλωσαν εδώ-μάλιστα η Άννα γεννήθηκε στην Κολωνία. Για την οικογένεια Παπούλια η Γερμανία είναι η επίσημη πατρίδα τους. Οσο για τον ίδιο έχει περάσει σχεδόν την μισή του ζωή στην Γερμανία-ειδικά από τότε που έφυγε από την ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου. Σίγουρα ο Παπούλιας δεν είναι ο πλέον κατάλληλος να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις ή να απαιτήσει από την Siemens να τηρήσει την συμφωνία που υπέγραψε με το ελληνικό κράτος (αυτό δεν είναι και δικό του θέμα) και να πληρώσει τα 90 εκατομμύρια της συμφωνίας.
Οσο για τους Γερμανούς, ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι κάτι πολύ οικείο όχι μόνο στις μνήμες τους αλλά και στην σύγχρονη Γερμανική Δικαιοσύνη.
Με ποιά έννοια ο όρος οικείο; Θα σας πούμε ένα παράδειγμα: Oι συγγενείς-απόγονοι του Γκέμπελς για παράδειγμα, όταν διαπιστώνουν ότι ένας εκδότης βιβλίου ή κάποιος άλλος φορέας χρησιμοποιήσει αποσπάσματα από τις θεωρίες του ναζί προγόνου τους, χωρίς την εκχώρηση των δικαιωμάτων από τους ίδιους,  προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη και συνήθως δικαιώνονται. Ο Β΄ Παγκόσμιος βρίσκεται στο DNA του γερμανικού κράτους. Πως είναι δυνατόν να ξεχνάνε ειδικά τις ελληνικές αποζημιώσεις;
Αυτό έχει να κάνει με την διαχρονική λειψανδρία της εγχώριας πολιτικής ηγεσίας. Και δεν μιλάμε για ψευδο-τσαμπουκάδες και κραυγές. Αλλά για μια συνεπή και με ισχυρό νομικό οπλοστάσιο διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων. Θα μπορούσε να γίνει και μια διεθνής επικοινωνιακή εκστρατεία μ΄αυτό το θέμα. Αλλά ποια πολιτική ηγεσία θα το τολμήσει;
Ακολουθεί το επίσημη βιογραφικό της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως το δίνει η Προεδρία>
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.