Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΕΛ: Διέγραψαν ομόφωνα τη Ραχήλ Μακρή...και παράλληλα ανακοίνωσαν την ένταξη του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος στην K.O.

«Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί» απάντησε η βουλευτής

 
Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων τέθηκε με ομόφωνη απόφαση η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Κ.Ο. προχώρησε σε αυτή την απόφαση «μετά την αδικαιολόγητη άρνησή της να παραστεί για εξηγήσεις στην προγραμματισμένη συνεδρίαση αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο». «Ως εκ τούτου, τα υπόλοιπα είναι θέμα της Επιτροπής Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως προβλέπει το καταστατικό του κινήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Μακρή δεν παραβρέθηκε στη συνεδρίαση εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας και απέστειλε υπόμνημα με τις θέσεις της ενώ λίγο μετά την διαγραφή της απάντησε μέσω Facebook με το εξής κείμενο:
«Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να μην συνεργαστούν με την ΝΔ και να μην ψηφίσουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να μην συνυπογράφουν τροπολογίες με τον Άδωνη που θίγουν το δημόσιο συμφέρον και υπονομεύουν το έργο της δικαιοσύνης
Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να καταδικάσουν την συνεργασία με κόμματα και πρόσωπα που ευθύνονται για την ανθρωπιστική κρίση του Ελληνικού λαού.
Θεωρούν υβριστικό το ότι τους ζητώ να εκπληρώσουν τις θεσμικές υποχρεώσεις και να τηρούν τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να ασκήσουν πειθαρχικό έλεγχο στα στελέχη που έδρασαν ...
αντικαταστατικά, αντικινηματικά και υπονόμευσαν το κίνημα.
Θεωρούν τον εαυτό τους πολύ σπουδαίο για να ζητήσουν συγνώμη όταν θίγουν την τιμή, την αξιοπρέπεια και την πολιτική υπόσταση αυτών που για δύο χρόνια στάθηκαν στυλοβάτες του κοινοβουλευτικού έργου των ΑΝΕΛ.
Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί».

Παράλληλα ανακοινώθηκε η ένταξη του Νίκου Νικολόπουλου στην K.O. των ΑΝΕΛ αλλά διατηρεί την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.