Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Στα χέρια της ISIS οι ρίψεις όπλων της αμερικανικής Αεροπορίας [Βίντεο]

Το Ισλαμικό Κράτος δημοσίευσε την Τρίτη ένα βίντεο, που φαίνεται πως μέρος του οπλισμού που πέταξαν από αέρος αμερικανικά αεροπλάνα, με στόχο την ενίσχυση των Κούρδων, τελικά έπεσε στα χέρια τζιχαντιστών μαχητών του ISIS.
Το βράδυ της Κυριακής, το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε την ρίψη των πολεμοφοδίων προς τους Κούρδους που υπερασπίζονται το Κομπάνι, ενώ την Δευτέρα ο εκπρόσωπος τύπου του Πενταγώνου είχε αναφέρει πως μέρος του εξοπλισμού είχε πέσει σε... λάθος χέρια.
Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Aamaq, το ανεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων ν του Ισλαμικού Κράτους, φαίνονται ισλαμιστές μαχητές του ISIS να έχουν στα χέρια του οπλισμό που είχε στόχο τους Κούρδους.
Χειροβομβίδες, εκρηκτικά και ρουκετοβόλα είναι μερικά από τα όπλα που έπεσαν περιήλθαν στην κατοχή τους.
Δείτε το βίντεο:


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.