Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλες απώλειες των ισλαμοφασιστών του ISIS, που περιορίστηκαν στο να ελέγχουν το 30% της πόλης Κομπάνι.(Βίντεο)

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Evrensel οι ισλαμοφασίστες του ISIS τις τελευταίες ώρες δέχονται σφοδρά πλήγματα από τους ηρωικούς υπερασπιστές της πόλης Κομπάνι. Οι τζιχαντιστές έχουν περιοριστεί στο να ελέγχουν το 30% της πόλης ενώ κατά την διάρκεια των τελευταίων συγκρούσεων είχαν 17 νεκρούς.

Η στροφή που έκανε η Τουρκική κυβέρνηση μετά την ανακοίνωση του υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ότι επιτρέπει στις δυνάμεις των ιρακινών κούρδων πεσμεργκά να περάσουν στο συριακό έδαφος για να πολεμήσουν κατά των τζιχαντιστών του ISIS έχει σαν αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ένοπλοι Κούρδοι να έχουν ήδη περάσει στο Κομπάνι και να πολεμούν δίπλα στους υπερασπιστές της πόλης. ...


Σχολιασμός εδώ http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/...

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.