Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Με το «τσεκουράτο ακροδεξιό κέρας» αντί Σαμαρά στην ψήφο εμπιστοσύνης

Σχετικό: Στη βουλή και τα δυο «παιδιά» του Παπαδόπουλου
Δυο ανθρώπους επέλεξε ο δικτάτορας και πρώην σύνδεσμος της CIA, Γ.Παπαδόπουλος να τον 
εκπροσωπούν στη νεολαία της ΕΠΕΝ όταν βρισκόταν στη φυλακή. Τον βουλευτή της Νέας 
Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο. Αρχηγοί και 
οι δυο της νεολαίας της φασιστικής ΕΠΕΝ βρήκαν το δρόμο τους προς το ελληνικό κοινοβούλιο.

Σχετικό: Το «Ημερολόγιο» του Γκαίμπελς, οι πολιτικές τροχιές… και ο Μαυρουδής Βορίδης 
Ο υπουργός Υγείας κ Μάκης Βορίδης θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στο ξεκίνημα της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, ενώ ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει την τελευταία μέρα.

Λεπτομερέστερα, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται την Τετάρτη και την Πέμπτη στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στο Μιλάνο, για την απασχόληση των νέων. Την Παρασκευή, αφού θα έχει επιστρέψει, θα μιλήσει στο τέλος της συζήτησης και θα ψηφίσει.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε «προσβλητική» την απουσία του κ. Σαμαρά κατά την έναρξη της συζήτησης, ενώ αποκάλεσε τον υπουργό Υγείας «ακροδεξιό κέρας της κυβέρνησης». ...




Η «Κυβέρνηση Βορίδη», «το ακροδεξιό κέρας» και ο δικτάτορας Παπαδόπουλος

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Μάκη Βορίδη εξαπολύουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος τον χαρακτήρισε «ακροδεξιό κέρας της κυβέρνησης». Σκληρό σχόλιο από τον Δ. Παπαδημούλη.

Επίθεση στον Μάκη Βορίδη, με αναθέρμανση του πολιτικού παρελθόντος του εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέοντας τον υπουργό με σενάρια για την επόμενη ημέρα της συγκυβέρνησης.

Το πρωτοσέλιδο της σημερινής Αυγής κάνει λόγο για «κυβέρνηση Βορίδη» με αφορμή τον ορισμό του υπουργού Υγείας ως εισηγητή της κυβέρνησης στην συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, αντί του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

«Σε μια καινοφανή κίνηση για τα κοινοβουλευτικά χρονικά, που αποτυπώνει αδρά την κατάσταση αλλά και τις εύθραυστες ισορροπίες στο εσωτερικό της κυβέρνησης, προχώρησε ο Αντ. Σαμαράς ορίζοντας τον Μ. Βορίδη να εισηγηθεί αντ' αυτού αύριο στη Βουλή την πρόταση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνησή του. Η άρνηση του πρωθυπουργού να αναλάβει την ευθύνη της πρότασης και να λάβει τη συνταγματικά οφειλόμενη απάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαρτυρά την ένδεια των επιχειρημάτων και τον φόβο απογύμνωσης της εικονικής πραγματικότητας που επιχειρεί να χτίσει η κυβέρνηση» γράφει η Αυγή.

«Το γεγονός ότι την εισήγηση δεν αναλαμβάνει, όπως σε άλλες περιπτώσεις, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος, που σηματοδοτεί το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε και ο πρώτος τη τάξει υπουργός αντανακλά τις εσωτερικές διεργασίες στη Ν.Δ. και πιθανότατα μας δίνει μια "σκηνή από το μέλλον" της συντηρητικής παράταξης» συμπληρώνει η εφημερίδα.

Τη σκυτάλη στην αποδόμηση της κυβέρνησης πήρε ο Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χαρακτήρισε τον υπουργό ως «το ακροδεξιό κέρας της κυβέρνησης» υπενθυμίζοντας το παρελθόν του υπουργού και τον ηγετικό του ρόλο στη νεολαία της ΕΠΕΝ.

Και για όσους δεν έπιασαν το υπονοούμενο, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής του κόμματος με ένα tweet, συνέδεσε το παρελθόν του υπουργού με το παρών της κυβέρνησης Σαμαρά.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπαδημούλης έγραψε: «1984: Με εντολή Παπαδόπουλου, ο Μ. Βορίδης, αντί του Ν. Μιχαλολιάκου στην ΕΠΕΝ. 2014: Ο ίδιος, αντί Σαμαρά, με εντολή Σαμαρά. Όπισθεν ολοταχώς!»

από το "ποντίκι"



=========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.