Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Η Βούλτεψη ίσως να βλέπει στο ύπνο της, "προβιές" (κόκκινες ή μαύρες;), "καρφίτσες στα πέτα" και σίγουρα να τις προκαλούν τα βράδια τρόμο ή εφιάλτες, για ενδεχόμενο κάποιο σχέδιο ανωμαλίας και μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ


"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"
Σχέδιο ανωμαλίας του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, πίσω από τα σενάρια παραίτησής της και χαρακτηρίζει ειδικό στο θέμα του χρέους τον Χρ. Λαζαρίδη. 
Ποιον; α!! το κ. Χρύσανθο!!! Μάλλον δεν μας διαβάζεις Σοφία. 
Μπορείς όμως να πας εδώ:  
Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014:
 Ο (σημιτικός) Γκίκας, ο Χρύσανθος ή "γατούλης" (της σχολής Γεωργαλά) και οι καυτοί διάλογοι (για τα αφεντικά) [Τελικά ποιος είναι ο Χρύσ. Λαζαρίδης;] 
Σχέδιο ανωμαλίας που εξυφαίνεται στη χώρα, στο οποίο εντάσσονται και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για την παραίτησή της, βλέπει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Εντάσσω όλο αυτό, και την επίθεση εναντίον μου σε ένα σχέδιο ανωμαλίας που έχει τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τις εκλογές
Η κα. Βούλτεψη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ο εμπνευστής του σχεδίου, ενώ για τα σενάρια παραίτησής της είπε ότι το «εντάσσω όλο αυτό, και την επίθεση εναντίον μου σε ένα σχέδιο ανωμαλίας που έχει τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τις εκλογές... Έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ 150.000 και άρχισε η ΔΕΗ, ο Αιγιαλός, βγάλανε δημοσκόπηση του Αυγούστου που ξέρετε δεν ισχύουν οι δημοσκοπήσεις του Αυγούστου, την τελευταία την έχω αμφισβητήσει πλήρως».
«Υπάρχουν οι ανύπαρκτοι της δημοσιογραφίας που δεν ασχολούνται με την πολιτική αλλά με την παραπολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Χρ. Λαζαρίδη, είπε ότι έχει ειδικευθεί στο θέμα του χρέους και είναι στέλεχος της διαπραγμάτευσης, που δεν αμφισβητείται ούτε από τον Γκίκα Χαρδούβελη ούτε από κανέναν.
Άλλωστε, υπενθύμισε πως ο υπουργός Οικονομικών «έκανε επίσημα δήλωση χθες και είπε ότι είναι ευπρόσδεκτα τα στελέχη της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση». (thetoc)

Θα μπορούσαμε να αρχίσουμε με χιλιάδες αναφορές και επιχειρήματα αλλά για το σχέδιο του τίτλου  να πούμε για τους εφιάλτες; ή να μιλήσουμε για παρακράτος;  ή για κυβερνήσεις που το εξέθρεψαν και το μεγαλούργησαν, μάλλον θα είναι άσκοπο γιατί θα πέφτουμε συνέχεια σε υφάλους και ξέρες αυτών που διακυβέρνησαν αυτά τα χρόνια από την κατοχή και μετά και ίσως να πάμε και πιο πέρα.
 
ΣΣ: -  Που τα βρήκατε;
Ν. Στη λεγόμενη ΄΄κόκκινη προβιά΄΄. Στη σύνδεση δηλαδή με συμφωνία του ’56, διευθυντού της C.I.A. με τον τότε αρχηγό ΓΕ.Ε.ΘΑ., η οποία συμφωνία προέβλεπε την συνεργασία των δυνάμεων καταδρομών με μια ξένη υπηρεσία πληροφοριών.
 παραμύθι και να το λέει σαν "βαβά" στα μικρά παιδιά και να τα φοβίζει να τρώνε το φαγητό τους ή να παίζουν ήρεμα στην αυλή τους και να μην ενοχλούν του μεγάλους, αυτούς που ξέρουν και φροντίζουν τα ν=μικρά παιδιά να φτιάχνουν εικόνες και σχέδια  για την ζωή τους.
Απλά η Σοφία θέλει να πλέξει ένα
ΔΕΝ θα ασχοληθούμε άλλο μαζί σου Σοφία. Το είχαμε ξαναγράψει, αλλά όταν θέλεις να μας το παίζεις "βάβα" δεν θα το αντέχουμε και θα βάζουμε αντί κειμένου τίτλους στα παραμύθια της φαντασίας σου.

Νάσος

Σχετικά τίτλου:  



Κόκκινη Προβιά: Ο μυστικός στρατός της CIA στην Ελλάδα. Αποκαλύπτουμε τους αρχηγούς της  

Ο ρόλος των παρακρατικών οργανώσεων στη δολοφονία Λαμπράκη

αλλά και σήμερα κυκλοφορούν: 
Οι ηγέτες του κόσμου με περίεργες καρφίτσες στο πέτο

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.