Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν ξέρεις Word;; Μάθε δωρεάν τώρα!

Μία πολύ ωραία σειρά από 23 χρήσιμα βίντεο για να μάθετε τα βασικά του Word! Ο Κώστας Σταμπουλής είναι ο εισηγητής αυτών των βίντεο και πραγματικά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθετε εντελώς δωρεάν το δημοφιλέστερο πρόγραμμα δημιουργίας εγγράφων και όχι μόνο!!


Βήμα βήμα, με απλό και κατανοητό τρόπο, ο Κώστας θα σας καθοδηγήσει στην σωστή εκμάθηση από το σαλόνι του σπιτιού σας! Υπόψιν, ότι η εκπαίδευση γίνεται πάνω στο Microsoft Word 2010!    


Συντάκτης του άρθρου: kiriakosGR

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ >WORD 2010< ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ VIDEO ΑΥΤΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ -ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ- ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ WORD 2010. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΕΝΩ Η ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ "ECDL 4 ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ" ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΟΜΩς ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 2010. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!
 
Αναπαραγωγή όλων 
 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.