Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτά είναι τα ποσά που σχεδιάζει να επιστρέψει η κυβέρνηση στους στρατιωτικούς

Οι "υψηλόβαθμες πηγές" του υπουργείου Οικονομικών που χθες διέρρευσαν στους δημοσιογράφους ότι "οι στρατιωτικοί θα “αποκατασταθούν" από φέτος αλλά …μερικώς” , απέφυγαν να δώσουν νούμερα . Αριθμούς συγκεκριμένους που να δείχνουν πόσα χρήματα έχει σχεδιάσει να επιστρέψει η κυβέρνηση.

Το Onalert εδώ και καιρό γράφει για το “σενάριο του 40%” . Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιστρέψει τους μισθούς στο 40%, έχει γίνει σαφές αυτό, αλλά θα “γυρίσει πίσω” το 40%! Πόσα είναι αυτά τα χρήματα; Για τα “μικρά” και “μεσαία” στελέχη ασήμαντα.

Η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος δημοσιεύει ένα πίνακα στον οποίο έχει υπολογίσει πόσα χρήματα θα πρέπει να περιμένουν να πάρουν οι στρατιωτικοί. Τα ποσά είναι μικρά όπως θα διαπιστώσετε .

Δείτε τον πίνακα που δημοσιεύει η εφημερίδα:



Διαβάστε ακόμη:
- Αυτή είναι η απόφαση της Επιτροπής Συμμόρφωσης του ΣτΕ
- "Άνοιξαν οι κάνουλες του εφάπαξ" στο ΜΤΝ - Ποιοι θα πάρουν με τον παλιό τρόπο υπολογισμού
- Ποιοι στρατιωτικοί θα ΄ναι απόψε στην ομιλία Τσίπρα


 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.