Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΗΠΑ ετοιμάζονται να επιτεθούν σε Ρωσία-Κίνα! Πάμε για Γ” Παγκόσμιο Πόλεμο!

ΕΝΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥΣ!
Paul Craig Roberts: «Ισχυρά κέντρα των ΗΠΑ πιέζουν για ταυτόχρονη επίθεση κατά της Ρωσίας και της Κίνας»

Σοκάρει τα όσα περιγράφει σε συνέντευξή του ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών επί προεδρίας Ρ.Ρήγκαν, λέγοντας ότι υπάρχουν ισχυρά κέντρα στο αμερικανικό Πεντάγωνο και το υπουργείο...
Εξωτερικών που υποστηρίζουν ότι οι ΗΠΑ, οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ, μαζί με την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Σιγκαπούρη, τη Νότιο Κορέα κλπ μπορούν να επικρατήσουν σε μία στρατιωτική σύγκρουση με την Ρωσία και της Κίνα!

Και κατ’αυτό το τρόπο προετοιμάζουν μία σύγκρουση η οποία από την στιγμή που θα είναι νικηφόρα «σβήνει» και το χρέος των ΗΠΑ προς την Κίνα και άλλες χώρες, όπως η Ρωσία κλπ, το οποίος πλησιάζει τα τρία τρισεκατομμύρια δολάρια σε ένα σύνολο 16 τρισ. χρέους!

Η συνέντευξη, που δόθηκε στη Φωνή της Ρωσίας, στην Εκατερίνα Κουντασκίνα (Ekaterina Kudashkina), μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιουνίου 2014. Το ηχητικό και μεταγραφή του υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://voiceofrussia.com/radio_broadc... .

http://www.defencenet.gr/defence/item...

ΟΙ ΗΠΑ ετοιμάζονται να επιτεθούν σε Ρωσία Κίνα! Πάμε για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο! 1


ΟΙ ΗΠΑ ετοιμάζονται να επιτεθούν σε Ρωσία-Κίνα! Πάμε για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο! 2


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.