Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκη της Δημοκρατίας η πρόσκληση της ΠΟΕΣ στο Βελιδειο στην ομιλία Τσίπρα

Μέχρι τώρα οι στρατιωτικοί ήταν στην απέξω. Μόνιμα ακάλεστοι στην Δημοκρατία, μόνιμα κακοπληρωμένοι, υποχρεωμένοι στην σιωπή, και απόντες από τα κοινωνικά και δημοκρατικά δρώμενα, ζητιάνοι στα πολιτικά γραφεία για τα αιτήματα τους ή ακομη και για μια μετάθεση.
Για πρώτη φορά η Δημοκρατία μας δείχνει ότι κατέκτησε την ωριμότητα που χρειάζεται για να απευθύνει πρόσκληση στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών και στον πρόεδρο της ο οποίος θα παραβρεθεί απόψε στην ομιλία Τσίπρα στην ΔΕΘ.
Με συνοδεία εκπροσώπων από τις Ενώσεις δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και από την Ήπειρο από οτι μαθαινουμε η ΠΟΕΣ θα ανταποκριθεί θετικά. Η ΠΟΕΣ θέλει να είναι ενεργές οι ενώσεις και η παρουσία του προέδρου της μαζί με εκπροσώπους ενώσεων αυτό το μήνυμα έχει.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.