Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ποια είναι η αμαρτωλή ΜΚΟ στην οποία ανέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ καθήκοντα “αλληλεγγύης”; Ποιος είναι ο “Παλαιστινιολόγγος” δημοσιογράφος του ρ/σ “κόκκινου” που πλαισιώνει την ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ;


Σχολιάζει η Μαριάννα Τσήπα

Διαβάζουμε σήμερα στο “left.gr”: 434 χαρτοκιβώτια φαρμακευτικής βοήθειας για τη Γάζα: Σήμερα αναχωρεί η αποστολή. Η ανθρωπιστική οργάνωση Fair Planet, η Αλληλεγγύη για Όλους, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων, και ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 Στο ΚΟΚΚΙΝΟ, ολοκλήρωσαν τις προηγούμενες μέρες τη συλλογή και καταγραφή των φάρμακων προς τους κατοίκους της Γάζας...
Αυτή η διαβολεμένη “περιέργεια” -μετά από όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στο κόμμα που θα αναλάβει σύντομα τη διακυβέρνηση της χώρας, αλλά το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων δεν έβγαλε ούτε μία (1) επίσημη ανακοίνωση για το τελευταίο σιωνιστικό έγκλημα στη Γάζα- μας έκανε δύσπιστους.
Εξαιρώντας το “Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού”, γνωστό για την προσφορά του (απορούμε τι θέλει με όλους τους άλλους) και την μετωπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ “Αλληλεγγύη για Όλους”, ψάξαμε να δούμε τι συμβαίνει, μιας και πουθενά δεν γίνεται ΚΑΜΙΑ αναφορά στους Παλαιστινιακούς θεσμούς (Ερυθρά Ημισέληνο, Παλαιστινιακή πρεσβεία στην Ελλάδα, κυβέρνηση της Γάζα κ.λπ.).
Ποιοι είναι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες; Ποιες είναι οι οργανώσεις που εμφανίζονται;
Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων”, οργάνωση σφραγίδα-φάντασμα, της παλαιστινιακής παράταξης του “Δημοκρατικού Μετώπου”, χωρίς καμία υπόσταση...
Η πράσινη ΜΚΟ “Fair Planet”, που μετατράπηκε σε...
ροζ, με τον κόκκινο φερετζέ της “ριζοσπαστικής αριστεράς”... Για την ώρα θα παραπέμψουμε στην ιστοσελίδα της. Δεν θα προχωρήσουμε σήμερα, στο πόσο κρατικοδίαιτη οργάνωση είναι και τις σχέσεις της με τον Άλεξ Ρόντος και όλες τις κυβερνήσεις.
Μόνον μια απλή επισήμανση: Το μέλος της Διοίκησής της, η Επόπτης: Ήρα Καλιαμπέτσου (σύζυγός του προέδρου της ίδιας ΜΚΟ ή συνωνυμία;), “Διετέλεσε νομικός σύμβουλος της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Υ.Δ.Α.Σ.) του Υπουργείου Εξωτερικών ”. Δηλαδή στην αμαρτωλή υπηρεσία που υποτίθεται -το θέμα κουκουλώθηκε όταν βρήκαν μια ισορροπία Βενιζέλος-ΓΑΠ, αλλά κι οι απειλές για τη διαχείση επί κυβερνήσεων ΝΔ- διερευνά ακόμη η δικαιοσύνη και έχουν εξαφανίσει τα ΜΜΕ.
Γιατί όμως η ανθρωπίστρια κυρία Ήρα Καλιαμπέτσου, μας ενημερώνει ότι “Διετέλεσε”;
Μέλος Διοίκησης ΜΚΟ που ανήκει  Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Υ.Δ.Α.Σ.) του Υπουργείου Εξωτερικών η  κυρία Ήρα Καλιαμπέτσου και ταυτόχρονα ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ (δείτε το έγγραφο) από τον Υφυπουργό Κ. Τσιάρα (7 Σεπτέμβρη 2012), αναλαμβάνει έναντι 8.364,000 ευρώ, να “εκκαθαρίσει” τα ανοικτά προγράμματα των ΜΚΟ!
Τέλος... ποιος είναι ο δημοσιογράφος “Παλαιστινιολόγος” ΛΟΥΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, Δημοσιογράφος στο 105,5 Στο ΚΟΚΚΙΝΟ). Που τον βρίσκουμε τελευταία; Σε όλς τις εκδηλώσεις για την Παλαιστίνη και σε αποστολές με απόλυτη ασφάλεια στη Δυτική Όχθη... τώρα θέλει να μπει στη Γάζα!
Ο "εξειδικευμένος" στο Παλαιστινιακό δημοσιογράφος ΛΟΥΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, του  105,5 Στο ΚΟΚΚΙΝΟ, είχε την ευκαιρία να μπει στη Γάζα και το 2009. Μόνον που τότε, μόλις έφθασε στα σύνορα Αιγύπτου-Γάζας, Παλαιστίνη, με αποστολή κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είδε να πέφτουν σαν βροχή οι ισραηλινές βόμβες στο Παλαιστινιακό έδαφος κι επρόκειτο να μπουν σύντροφοί του και συναγωνιστές του ως ανθρώπινη ασπίδα, την έκανε γυριστή! Δεν μπήκε στη Γάζα προφασιζόμενος δουλειές στην Αθήνα! Τότε, δεν ήταν σημαντική δημοσιογραφική αποστολή η παρουσία του ΜΕΣΑ στην βομβαρδιζόμενη Γάζα! (Δείτε ΕΔΩ, ποιοι τότε μπήκαν στην βομβαρδιζόμενη Γάζα)

Τώρα, θα κάνει διακοπές στο Πόρτ Σάιντ και μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία! Θα μπει στη Γάζα χωρίς βομβαρδισμούς κι ίσως να βάλει υποθήκη κάποια βουλευτική έδρα!
Πως λέμε μάχιμος δημοσιογράφος;.
Άραγε ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου (Καθημερίνη), που τότε μπήκε στην βομβαρδιζόμενη Γάζα, ή ο σημερινός πρόεδρος των φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος και τόσοι άλλοι, δεν είχαν δουλειές στην Αθήνα;



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.