Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Οι αποδέκτες της επιστολής του Μ.Γλέζου

 
Στον Β.Πούτιν, απευθυνόταν η επιστολή του Μ.Γλέζου - την οποία παρέλαβε η Ρώσικη πρεσβεία -
 

οι αποδέκτες όμως "εμφανίστηκαν" στην Αθήνα!
Αρθρογράφοι ανέλαβαν να αποδομήσουν την επιστολή, ΕΔΩ την χρησιμότητά της, την διπλωματική της χροιά, αλλά και την σχέση του Μ.Γλέζου με την "σημερινή πραγματικότητα".
Αρθογράφοι με "σταδιοδρομία" στην υπεράσπιση της συγκυβέρνησης και του μνημονιακού μονόδρομου, άλλοι που έχουν θητεύσει σε κυβερνητικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έσταζαν χολή και επιχειρήματα που ξεπέρασαν τα όρια της αστειότητας. ...
Ενόχλησε η επιστολή.

Πρώτον γιατί αναδεικνύει τις κυβερνητικές ευθύνες στο χειρισμό της υπόθεσης των μέτρων που επέβαλε η Ε.Ε. στη Ρωσία.

Δεύτερον ενόχλησε όταν τόνισε ότι " Επιτρέψτε μου, ωστόσο, να σας υπενθυμίσω ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση η οποία έχει ουσιαστικά χάσει τη «δεδηλωμένη» και συνεχίζει να κατέχει την εξουσία μόνο και μόνο για να ολοκληρώσει την καταστροφή της Ελλάδας."

 Τρίτον, ενόχλησε γιατί προέβαλε την στάση του Ελληνικού λαού, διαχρονικά, από την εποχή του Β! Παγκοσμίου πολέμου, μέχρι και την σημερινή κρίση στην Ουκρανία.

 Και η στάση του Ελληνικού λαού, σπάνια συμβάδιζε με τις επιλογές της εκάστοτε κυβέρνησης. Πολύ περισσότερο με τις δυνάμεις που αυτή τη στιγμή κυβερνούν αυτή την πλασματική πλειοψηφία σε έδρες στη βουλή την χώρα μας.

 Οι αρθρογράφοι εκτίθενται.

 Υπογράφουν.. και αυτό είναι το σωστό, όμως οι υπογραφές τους συνοδεύουν εδώ και χρόνια κείμενα και υπουργικές αποφάσεις που οδήγησαν την χώρα μας στην σημερινή καταστροφή.
 Οι υπογραφές τους στα συγκεκριμένα κείμενα αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την ορθότητα της κίνησης του Μ.Γλέζου, που στις δεκαετίες της προσφοράς του στη χώρα, έχει αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη πείρα και πολύ καλύτερη αντίληψη από όλους αυτούς μαζί για τα τεκταινόμενα στην "διεθνή σκακιέρα".

 
 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.