Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

κ. Γιακουμάτε, Μήπως εσύ έγινες σκόπιμα Υφυπουργός; [Η σκοπιμότητα του λάθους με τον ΕΝΦΙΑ]

Σύμφωνα με τα "υστερόγραφα" την δική του διάσταση για το αλαλούμ με τον ΕΝΦΙΑ έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα… χαστούκιζε αν ήξερε ποιος έκανε αυτό το λάθος.
«Το λάθος στον ΕΝΦΙΑ μήπως έγινε σκόπιμα; Ποιός έχει αναλάβει να το φτιάξει; Δεν μας έχουν πει ακόμα. Αυτό δεν είναι θέμα κυβέρνησης, είναι θέμα αυτού που έκανε την πληροφορική. ‘Ηταν εναντίον της κυβέρνησης και αυτό το πληρώσαμε. Αντί να πάρουμε ένα μπράβο πήραμε σιχτίρια και μούτζες», είπε ο κ. Γιακουμάτος μιλώντας στο Mega και συμπλήρωσε:
«Αντί να μη μας κράζουν με 15% λιγότερο βρήκαμε και τον μπελά μας. Γιατί; Τυχαίο ήταν; Αν τον ήξερα αυτό που το έκανε θα τον είχα χαστουκίσει. Αν ήταν στο υπουργείο Εμπορίου θα σας τον είχα έτοιμο εγώ τώρα».



Από 31-12-2013 ο ΕΝΦΙΑ έχει ψηφιστεί και έχει γίνει νόμος στα πλαίσια των τροικανών απαιτήσεων και προαπαιτούμενων. Τώρα γιατί ο εν λόγω κύριος κραυγάζει, μάλλον αυτός το γνωρίζει, όπως και εμείς γνωρίζουμε την προσφιλή τακτική του:

βλέπε ΕΔΩ

Επίσης γιατί τώρα γιατί να θυμηθούμε τον Στουρνάρα ή να ρίξουμε το ανάθεμα στον Θεοχάρη ή να ψάχνουμε για τυχόν λάθη την στιγμή που έχουμε το παραπάνω ΦΕΚ που έχει ονοματεπώνυμα, ημερομηνίες και ψήφο από τη βουλή;

Τα έχουμε γράψει και ξαναγράψει αλλά δεν αντέχουμε την κοροϊδία.

Από Σεπτέμβρη τα λέμε ξανά και με   περισσότερα στοιχεία...

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.