Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Σκληρή δήλωση Ρ. Μακρή για τον Καρατζαφέρη... [Ο ορισμός της πολιτικής κωλοτούμπας: Πατρίς - Θρησκεία - Αγορές (Απλά μαθήματα άνευ...)!!!]

Σχετικό: Καρατζαφέρης: «Κωλοτούμπες στη πολιτική και οι νέοι συνεργάτες μας»
Η Ραχήλ Μακρή για τις δηλώσεις Καρατζαφέρη: 
« Στο πλευρό του "τρελαντώνη" για την πολιτική επιβίωση»
 
από "Press-GR" Η ανάγκη Σαμαρά για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να μην διαταραχθεί το πρόγραμμα ξεπουλήματος της Δημόσιας και υφαρπαγής της Ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων ξεσκεπάζει μαξιλαράκια και δεκανίκια.
Οι φίλοι που έγιναν προδότες ξαναγίνονται φίλοι και όλοι μαζί ξεπερνούν τις αντιπαλότητες αρκεί να διασφαλίσουν μια καρεκλίτσα σε μια Συγκυβέρνηση που καταρρέει υπό το βάρος τις ανικανότητας της. Η τελευταία ευκαιρία ψεύδους μορφοποιείται στην νέα μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που παραπέμπει ευθέως στην Λαϊκή ρήση «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»

Σχετικό: Η μανία της αμαρτωλής Δεξιάς να κάνει τρόπο ζωής τις... αποστασίες  
Η Ελλάδα ξαναζεί Ιουλιανά '65, αλλά δεν έχει...εισαγγελείς (στο ''κόλπο'' κι αυτοί;)
 

Σοβαρές καταγγελίες Γ. Καρατζαφέρη γιά χρηματισμό-εξαγορά βουλευτών

Ο ορισμός της πολιτικής κωλοτούμπας
Ελλάς ελλήνων Χριστιανών ( Απλά μαθήματα δικτατορίας άνευ διδασκάλου )

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.