Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Εδώ Προτεκτοράτο: Το λυσσαλέο μίσος της Μέρκελ για τους Ελληνες! "Τους Έλληνες πρέπει να τους αρπάζεις από τα μαλλιά, να τους βουτάς στο νερό!"

Τι είχε πει σε γεύμα στο Λονδίνο με τον Σαρκοζί και τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ….
«Τους Έλληνες πρέπει να τους αρπάζεις από τα μαλλιά, να τους βουτάς το κεφάλι στο νερό και λίγο πριν σκάσουν, να τους αφήνεις να πάρουν μια ανάσα. Και μετά ξανά το ίδιο…»
Αντίγραφο του Χίτλερ η γερμανίδα καγκελάριος

Όπως διαβάζουμε στο “Παρόν της Κυριακής” , η αποκάλυψη, από πολύ καλή πηγή, μιας συζήτησης που είχε γίνει σε φιλικό γεύμα πριν από δύο χρόνια στο Λονδίνο, με συνδαιτυμόνες τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον τότε γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ, δίνει την εξήγηση του μαρτυρίου της σταγόνας που ζει πέντε χρόνια τώρα ο ελληνικός λαός. ...
Σχετικό: Deutsche Welle: Μέρκελ, όπως Χίτλερ;
merkel222Είναι έργο απόλυτης σκηνοθεσίας της Μέρκελ, που πιστοποιεί ότι ο Χίτλερ είναι ξανά εδώ, ζει μέσα από τη νοοτροπία της γερμανίδας καγκελαρίου.
Μόνο που, αντί για Στούκας, πολυβόλα, Άουσβιτς και Νταχάου, χρησιμοποιεί το σύγχρονο όπλο, τον εκβιασμό με το χρήμα, που εκτελεί ψυχρά όποιον λαό δεν υποταχθεί στα κελεύσματα της Γερμανίας, η οποία παραμένει, δυστυχώς, στα ίδια μονοπάτια που προκάλεσαν τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους και έσπειραν ερείπια και ποταμούς αίματος.
Σε εκείνο το γεύμα, μεταξύ τυρού, αχλαδίου και καλού κρασιού, η κυρία Άνγκελα Μέρκελ ξεδίπλωσε όλο το μίσος της για τον ελληνικό λαό, λέγοντας:
«Τους Έλληνες πρέπει να τους αρπάζεις από τα μαλλιά, να τους βουτάς το κεφάλι στο νερό και λίγο πριν σκάσουν, να τους αφήνεις να πάρουν μια ανάσα. Και μετά ξανά το κεφάλι μέσα μέχρι να καταλάβουν».
Αυτό ακριβώς κάνει πέντε χρόνια τώρα. Είναι η συνταγή της… Βιάζει τους Έλληνες, δυστυχώς με την ανοχή, που δεν διαφέρει καθόλου από τη συνενοχή, της κυβέρνησης Σαμαρά. Βγάζει τα απωθημένα της για την ηρωική αντίσταση της Ελλάδας το ’40 και μετά.
Δίνει με το σταγονόμετρο μικρές ανάσες, και μόλις πας να σταθείς όρθιος, ξανά στο νερό, μέχρι να πεις «παραδίνομαι»… Μέθοδοι Γκεστάπο αλλά και Χόνεκερ…
Και το μαρτύριο συνεχίζεται… Θα βουτάει το κεφάλι των Ελλήνων στο νερό όσο η κυβέρνηση και όλα τα κόμματα δεν λένε: «Ως εδώ, τράβα στις ρίζες σου, κυρία Μέρκελ. Εδώ δεν φυτρώνουν Άουσβιτς και Νταχάου».
Ελπίζουμε, ύστερα από αυτήν την… εξομολόγηση της… φίλης σου, Αντώνη Σαμαρά, να καταλαβαίνεις πού το πάει ο… Γερμαναράς. Στο μαρτύριο στο οποίο σε υπέβαλλε η Γκεστάπο μέχρι να σηκώσεις τα χέρια ψηλά, να παραδοθείς. Αυτό κάνει, και δεν το κρύβει.
Μετά την αποκάλυψη της απάνθρωπης στρατηγικής της, σε πιο εξελιγμένη μορφή από εκείνη του Χίτλερ, κανείς από αυτούς που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα μας, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε…
Σχετικό:
Με τίτλο «Μέρκελ, όπως Χίτλερ;», η γερμανική εφημερίδα «Deutsche Welle», αναλύει πώς η εικόνα της γερμανίδας καγκελαρίου συνδέθηκε στην Ευρώπη με τον ηγέτη του Εργατικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (NSDAP) και δικτάτορα της Ναζιστικής Γερμανίας, Αδόλφο Χίτλερ.
 MERKEL XITLER«Η κρίση του ευρώ ξύπνησε παλιές μνησικακίες. Όλο και περισσότερο η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εμφανίζεται στο εξωτερικό ως Ναζί, ακόμα και ως ένας νέος Χίτλερ», γράφει χαρακτηριστικά η  Deutsche Welle και αναρωτιέται: «Μήπως η πολιτική κουλτούρα στην Ευρώπη απέτυχε;».
«Όλο αυτό ξεκίνησε στην Ελλάδα», συνεχίζει το δημοσίευμα και σημειώνει πως «πριν από περίπου τρία χρόνια, εξοργισμένοι Αθηναίοι βγήκαν στους δρόμους, κρατώντας πανό που απεικόνιζε την Μέρκελ να φορά στολή των Ες-Ες».
«Από τότε, η γερμανίδα καγκελάριος δεν αποφεύγει τις ναζιστικές συγκρίσεις στο πρόσωπό της. Τα αυστηρά μέτρα λιτότητας της Μέρκελ για την αντιμετώπιση της κρίσης του ευρώ έκαναν πολλούς διαδηλωτές στην Ευρώπη να τίθενται κατά της Γερμανίας, αφού την βλέπουν ως τη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου», σχολιάζει η Deutsche Welle και προσθέτει: «Εκείνη την περίοδο εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες σκοτώθηκαν από τους Γερμανούς, όπως το 1944 στο χωριό του Διστόμου, όπου στρατιώτες της Βέρμαχτ βίασαν πολλές γυναίκες και κορίτσια και σκότωσαν το σύνολο του πληθυσμού του χωριού».
«Σχεδόν εβδομήντα χρόνια μετά, πολλοί Έλληνες για ακόμη μια φορά είναι τα θύματα: Το ποσοστό των αυτοκτονιών στη χώρα έχει αυξηθεί κατά το ένα τρίτο, ενώ λιγότεροι από ένας στους δύο νέους στην Ελλάδα έχουν  δουλειά. Υπάρχει πρόβλημα καθημερινής επιβίωσης, καθώς η κρίση επηρεάζει ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού», συνεχίζει το δημοσίευμα.
«Είναι μετά να απορεί κανείς για τις μεγάλες διαδηλώσεις και τις άγριες επιθέσεις κατά των Γερμανών από ελληνικά μέσα;», διερωτάται η γερμανική εφημερίδα.
«Τηλεοπτικές εκπομπές που υιοθετούν τη ναζιστική πολεμική σημειώνουν σήμερα τις καλύτερες αποδόσεις στην Ελλάδα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η  Deutsche Welle.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.