Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Δημήτρης Αντωνίου: Μιλάμε και σε "Άδειες Πλατείες"...γεμάτες με τις ψυχές μας (σας) - Πόση αρετή και τόλμη χρειάζεται για να σταθείς να μιλήσεις σε μία άδεια πλατεία; Εμείς το τολμάμε: ..Για Μια Ελλάδα και Πάλι Μάνα Ιδεών...Για Έναν Έλληνα και Πάλι Περήφανο και Τιμημένο...Για την Αθανασία και Αιωνιότητα του Έθνους μας... [Δείτε τα δύο αποκαλυπτικά VIDEO]

Σχετικό: Δεν ορρωδεί προ ουδενός ο Δημήτρης Αντωνίου, βγάζει λόγο σε... άδεια Πλατεία! Το κόμμα που έκλεψε τις εντυπώσεις στην Ξάνθη - Θρίαμβος στο διαδίκτυο - Πάνω από 50.000 οι θεάσεις από το youtube 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ και γι αυτό για να αποφύγουν την συζήτηση για το περιεχόμενο της ομιλίας, παρελκύουν την προσοχή στον αριθμό των ακροατών...και οι δωσίλογοι κάνουν την δουλειά τους....αλλά ο λαός ο βασανισμένος, τόσο εύκολο θύμα είναι ρε γαμώτο;



ΛΑΟΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ:

Έχω πλέον το κύρος, να δηλώσω ότι έχω διεξάγει έναν 4χρονο αγώνα, τίμιο, θυσιαστικό, ανιδιοτελή και καθαρά Ιδεολογικό, για την συνείδησή μου τον λαό και το Έθνος γενικότερα, με μοναδικά και "ιστορικά" αποτελέσματα, "βοηθώντας" τον κόσμο παντού, στον δρόμο, στο Σύνταγμα στον εμφύλιο του 2011, στα δικαστήρια, στα κρατητήρια, εναντίον των προδοτών, των τραπεζιτών κλπ...κι ένα κομμάτι το λαού αυτού, με πρωτοφανή χαιρεκακία, κρυφό μίσος, κόμπλεξ ενοχής για την δειλία του και ξερνώντας την αυτοενοχή της δειλίας του, επιτέλους έγινε ευτυχισμένος αλαλάζοντας από ευτυχία, ότι ο "Αντωνίου μίλησε σε άδεια πλατεία..."...που κι αν ακόμα ήταν αλήθεια (γιατί είναι ψέμματα) είναι η μεγαλύτερη προσβολή γι αυτούς.
 

Κι αυτό διότι η απουσία των των από την μάχη στην πρώτη γραμμή των πλατειών που τους κάλεσα, είναι αυτομόληση, είναι προδοτική εγκατάλειψη των εθνικών θέσεων μάχης και προδοτικής προσχώρησής των στις θέσεις του εχθρού...φυσικά και δεν με πειράζει, διότι τα ήξερα αυτά διότι ξέρω ιστορία...ότι είμαστε ένας λαός που γέννησε και ήρωες αλλά και προδότες, δοσίλογους και κουκουλοφόρους....Αλλά η ώρα της αυτο-τιμωρίας των θα έρθει όταν θα αναγκαστούν να απολογηθούν ενώπιον των παιδιών των για το "το τί έκαναν γι αυτά την περίοδο αυτή της κατοχής της χώρας"....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ και με λίγους γενναίους και περήφανους έλληνες, δίνοντας τις μάχες σε "Αδειες Πλατείες". 
Διαβάστε παρακάτω λίγα για το ποιός είμαι...

Πόση αρετή και τόλμη χρειάζεται για να σταθείς να μιλήσεις σε μία άδεια πλατεία;
Πόσο γερά πρέπει να πατάνε τα πόδια σου όταν ο λόγος σου δεν είναι κενός αλλά έχει νόημα από την αρχή μέχρι το τέλος;
Όταν η παρουσία σου στην άδεια πλατεία είναι συνέπεια και η συνέχεια ενός αληθινού αγώνα με ένα ρίσκο τόσο μεγάλο που μόνο η σκέψη του θα βύθιζε μέσα στην ασφάλεια του καναπέ πολλούς "έξυπνους¨ φωτογράφους της στιγμής.
Οι οπαδοί του Αντωνίου είναι πολλοί, πιστοί και από ψυχής τον ακολουθούν, αλλά πως μπορούν να αντιληφθούν όλοι αυτοί οι παρακμιακοί τύποι, οι βγαλμένοι από τα αζήτητα για να κάνουν φθηνή σάτιρα ή πληρωμένη δημοσιογραφία, που έχουν μάθει στη ζωή τους πληρώνονται για να κάνουν ή να μην κάνουν κάτι για να λένε ή να μην λένε κάτι, τα ανώτερα κίνητρα των γενναίων και ικανών πατριωτών.
Άντι λοιπόν να τον επαινούν για το εθνικό του έργο και την ανιδιοιτελή προσφορά του εδώ και 4 χρόνια , επιχειρούν με φθηνά τερτίπια να το φθήρουν .
Να είναι βέβαιοι ότι αποτυγχάνουν παταγωδώς διότι για όλους εμάς ο Αντωνίου είναι ένα μοναδικό ,φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και δεν χρειάζεται τη μπογιά ή το λούστρο κανενός για να λάμπει. Μέσα από το έργο του και το ήθος του εδώ και 4 χρόνια μας έχει πείσει ότι είναι αυτόφωτος αστέρας.

Με αγάπη
Κατερίνα

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡAΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ για την "ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ",
 

1) στην Αlpha Bank με αρ. 200.00.2002.033025 και 
2) στην Πειραιώς με αρ. 6579-126724-411
Ενισχύστε μας με 5 ευρώ συμβολικά, για να έρθουμε να σας συναντήσουμε και να μας ακούσετε όπου είστε. 

"ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ"...Για Μια Ελλάδα και Πάλι Μάνα Ιδεών...Για Έναν Έλληνα και Πάλι Περήφανο και Τιμημένο...Για την Αθανασία και Αιωνιότητα του Έθνους μας...

Μιλάμε και σε "Άδειες Πλατείες"...γεμάτες με τις ψυχές μας (σας).


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.