Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τον Τσίπρα Εξωτερικού...

"Δημοκρατία, 9/2/2014"
Οι συνεχείς μεταλλάξεις και κωλοτούμπες της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τώρα και μια νέα όψη: Α. Τσίπρα Εξωτερικού.
Ο ηγέτης της «ριζοσπαστικής» αριστεράς και υποψήφιος πρόεδρος ΕΕ, του κόμματος Ευρωπαϊκή Αριστερά, εμφανίζεται υποστηριζόμενος από δεκάδες «διανοούμενους» της Ιταλίας που μπροστά τους ο γραφικός Τατσόπουλος είναι ΚΚΕ Μαρξιστικό Λενινιστικό!
Κι ενώ τα ελληνικά ΜΜΕ σιωπαίνουν, η δε «Αυγή» φθάνει στο σημείο να εξυμνεί την Barbara Spinelli -έχει πάρει στις πλάτες της τον Αλέξη- ως την μεγάλη διανοούμενη και μαζί της η ναυαρχίδα της μνημονιακής πολιτικής “La Repubblica”, του σιωνιστικού συγκροτήματος Carlo De Benedetti, στην Ιταλία γελάει και το παρδαλό κατσίκι!
Θα πρέπει να γνωρίζουν οι συνωστισμένοι και συνωστισμένες στην ραφή κουστουμιών και ταγιέρ για υπουργικές ορκωμοσίες, η ηγετική ομάδα που περιβάλλει τον Α. Τσίπρα, ότι...
ο ελληνικός λαός μπούχτισε από Γιωργάκηδες, χάνδρες και καθρεφτάκια.
Και μπορεί όλοι αυτοί, μαζί με τους μεγαλοεπενδυτές στις κερδοσκοπικές αμερικάνικες εταιρίες βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να μην έχουν κανένα ενδιαφέρον για το τι κτύπημα θα δεχθεί η αριστερά από ένα νέο ΠΑΣΟΚ και μαζί το αντιμνημονιακό κίνημα. Αλλά η οργή του λαού θα είναι αμείλικτη!
 
Σχετικά:
 
 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.