Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Αλέξη, θα δεχτείς να γίνεις τώρα ..."συνεταίρος" με (τον Σπίρτζη και) τον Χρυσοχοΐδη;;

Της Μαριάννας Τσήπα
Έντονες ήταν το Σαββατοκύριακο η παρασκηνιακές συσκέψεις για την ισχυροποίηση της υποψηφιότητας του όψιμου αντιμνημονιακού κ. Χρήστου Σπρίτζη (Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ) για τη θέση του προέδρου του ΤΕΕ.
Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέλαβε τα καθήκοντα προικοδότη και κουμπάρου, μετά το "δωράκι" διαπλοκής (σύμφωνα με τον Νέστωρα Απόστολο Κακλαμάνη).
Η κα Τώνια Μωροπούλου ανέλαβε τα καθήκοντα προξενήτρας, ώστε να πειστεί ο ΣΥΡΙΖΑ για την αναγκαιότητα στήριξης του κ. Σπρίτζη στην προεδρία του ΤΕΕ και είχαμε πρώτα θετικά αποτελέσματα, αφού η «απουσία» βουλευτών από την ψηφοφορία στη βουλή έδωσε μια πρώτη νίκη στον κ. Χρυσοχοΐδη, παρά τις έντονες διαφωνίες και την καταψήφιση της σκανδαλώδης νομοθετικής παρέμβασης.
Χωρίς τη σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διεκδικήσει την προεδρία ο κ. Σπρίτζης. Θα μπορέσει η προξενήτρα κα Μωροπούλου να παγιδεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ;
Ο Αλέξης Τσίπρας θα αποδεχτεί (ή μήπως όλα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη του) να κουμπαριάσει με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη;
Το "δωράκι" διαπλοκής (σύμφωνα με τον Νέστωρα Απόστολο Κακλαμάνη) είναι μεγάλο πακέτο και οι εργολάβοι ανυπομονούν… Όμως οι μηχανικοί γνωρίζουν και η όποια «λύση διαπλοκής» θα έχει τραγικές συνέπειες.
Διανύουμε κρίση εβδομάδα παρασκηνιακών συζητήσεων, παζαριών, διαπραγματεύσεων… «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη», όπως έλεγε ο Καλογήρου…
Σχετικά:
- O Μ. Χρυσοχοΐδης αναλαμβάνει την ηγεσία της “Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ”, του Γ. Παναγιωτακόπουλου!
- Ψηφίστηκε η τροπολογία Χρυσοχοΐδη για το ΤΕΕ, με αβάντες κι από ΣΥΡΙΖΑ!
- Για την ταμπακιέρα, τον κ. Σπίρτζη & το δωράκι διαπλοκής στο ΤΕΕ, καμία νύξη από την “Αριστερή Πρωτοβουλία”…
- Η Τώνια Μοροπούλου ανέλαβε σκηνοθέτης στο παιχνίδι διαπλοκής -όπως κατάγγειλε ο Α. Κακλαμάνης- που στήθηκε από τον Χρυσοχοίδη, για την προώθηση Σπίρτζη στη Προεδρία του ΤΕΕ!
- Τόσο μεγάλη είναι τελικά (κ. Λοβέρδο) η ...«διαπλοκή» του ΤΕΕ;



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.