Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Σκάνδαλο μεγατόνων! 230.000.000 ευρώ πληρώνει το δημόσιο για δάνεια του Μεγάρου Μουσικής ... ενώ ο Ψυχάρης (success story) πούλησε και αγόρασε χωρίς χρέη τον ΔΟΛ στον εαυτό του!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας – «Το Παρόν- η κυβέρνηση φέρνει στην βουλή τροπολογία με την οποία το Μέγαρο Μουσικής, του ΔΟΛ, θα περάσει στο κράτος, το οποίο θα αναλάβει τα χρέη του σε τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και σε διάφορες επιχειρήσεις τα οποία ανέρχονται γύρω στα 230.000. 000 ευρώ!!!.
Επίσης με την νομοθετική ρύθμιση αυτή απαλλάσσονται από τις ευθύνες (αστικές και

ενδεχομένως και ποινικές) τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού στον οποίο υπάγεται το Μέγαρο Μουσικής. Δηλαδή δεν θα μάθουμε ποτέ πώς δημιουργήθηκαν αυτά τα χρέη, και που κατέληξαν τα δάνεια που έχει πάρει το Μέγαρο.  
Απλώς ο σκληρά φορολογούμενος λαός ... θα τα πληρώσει.

Η αστική δικτατορία που βιώνουμε έχοντας χάσει κάθε λαϊκό έρεισμα σε βαθμό όχι απλώς να καταντήσει απονομιμοποιημένη στην λαϊκή συνείδηση, αλλά να γίνει και μισητή από πλατιά στρώματα του λαού, το μόνο που τις απέμεινε για να κρατηθεί στην εξουσία είναι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Και πάντα  Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη – νυν Ψυχάρη-, παίζει ξεδιάντροπα το ρόλο του Γραφείου τύπου της κυβέρνησης.

Εδώ τώρα έχουμε ένα σκάνδαλο μεγατόνων, που κι αυτό τα αργυρώνητα ΜΜΕ θα φροντίσουν να θαφτεί.
Από την μια η κυβέρνηση κόβει συντάξεις, μισθούς επιδόματα, εφάπαξ, βάζει εισητήριο 25 ευρώ για να μπει ο ασθενής στο νοσοκομείο, αυξάνει τους φόρους, απολύει δημόσιους υπάλληλους και καθιερώνει έναν εργασιακό μεσαίωνα για τους «τυχερούς» που έχουν ακόμα δουλειά και από την άλλη χαρίζει στον ΔΟΛ 230.000.000 ευρώ.

Αρκει να σκεφτεί κανείς, για να καταλάβει το μέγεθος του σκανδάλου, ότι η κυβέρνηση πούλησε τον Αστέρα το φιλέτο της Μεσογείου, για 400 εκατ ευρώ και το 60% από αυτά τα δίνει για να καλύψει (άλλη «περίεργη» ιστορία το πώς δημιουργήθηκαν) τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής.

Και μόνο να αναλογιστεί κάποιος ότι η κυβέρνηση ξεπουλάει τον Αστέρα, τον ΟΠΑΠ και τη ΔΕΠΑ για να κρατικοποιήσει το Μέγαρο Μουσικής, που έχει φτιάξει ο Λαμπράκης, για να «αναβαθμίσει» την κουλτούρα της ντόπιας ελίτ είναι για να τρελαίνεται. ...



O Ψυχάρης πούλησε τον ΔΟΛ στον εαυτό του

Στην νέα εταιρεία του εκδότη πέρασε το 100% του Οργανισμού
Τον έλεγχο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη αποκτά η νέα εταιρία αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Σταύρου Ψυχάρη, με την ονομασία  «Σ.Π Ψυχάρης Μέσα Ενημερώσεως ΑΕ.».
Η έδρα της εταιρείας είναι στα γραφεία του ΔΟΛ, στην οδό Μιχαλακοπούλου 80 και στο ΔΣ συμμετέχουν εκτός από τον ίδιο τον Στ. Ψυχάρη, ο οποίος έχει θέση προέδρου –διευθύνοντος συμβούλου, ο γιος του Παναγιώτης και η σύζυγός του Χριστίνα Τσούτσουρα.
Στη νέα εταιρία μεταβίβασε ο κυρ Σταύρος το 100% των μετοχών του ΔΟΛ που ήλεγχε μαζί με τα δικαιώματα ψήφου.
Προς το παρόν ο  Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη δεν μετονομάζεται.
Αναλυτικά όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή του προς τον ΔΟΛ  ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Σταύρος Π. Ψυχάρης, στις 10.12.2013 προέβη σε εξωχρηματιστηριακή..
πώληση 33.718.750 κοινών ονομαστικών μετοχών μετά δικαιώματος ψήφου, εκδόσεως της εταιρείας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ, που αντιστοιχούν στο 100,00% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Μετά την ανωτέρω συναλλαγή, το ποσοστό συμμετοχής του διαμορφώθηκε από 100,00% σε 0,00% στο μετοχικό κεφάλαιο και τα δικαιώματα ψήφου της εταιρείας.
Αντίστοιχα η εταιρεία Σ. Π. Ψυχάρης - Μέσα Ενημερώσεως, η οποία ελέγχεται κατά 100% από τον κ. Σταύρο Π. Ψυχάρη,  γνωστοποίησε ότι την 10.12.2013 προέβη σε εξωχρηματιστηριακή αγορά 33.718.750 κοινών ονομαστικών μετοχών μετά δικαιώματος ψήφου, εκδόσεως ΔΟΛ που αντιστοιχούν στο 100,00% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Μετά την ανωτέρω συναλλαγή, το ποσοστό συμμετοχής της Σ.Π. Ψυχάρης διαμορφώθηκε από 0,00% σε 100,00% στο μετοχικό κεφάλαιο και τα δικαιώματα ψήφου της εταιρείας.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.