Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Δημ. Αντωνίου: Η Τράπεζα της Ελλάδας δεν εγκρίνει το ΔΣ της EUROBANK! Iδού η απάντηση του Στρατηγείου και του Νονού της Τραπεζικής Συμμορίας. Σε εκκρεμότητα η άδεια λειτουργίας της τράπεζας;

Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ (Δ/της ΤτΕ): ΩΣ ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ: ΙΔΟΥ Η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ TOY ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΔΣ ΤΗΣ EUROBANK…ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ…ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ. Σε εκκρεμότητα η άδεια λειτουργίας της τράπεζας;
Διαβάστε την παρακάτω, από 20-08-2013, 2σέλιδη συγκεκριμένη, ακριβή, εξουθενωτικά λεπτομερή, απόλυτα νομικά στοιχειοθετημένη αίτησή μου και την αόριστη, σε βαθμό Πυθιαίου Χρησμού, αφόρητης  ιλαρότητας, αλλά και οργής απάντηση της ΤτΕ, με την οποία βέβαια επιβεβαιώνει πλήρως το γεγονός ότι η ΤτΕ ΔΕΝ έχει εκρίνει το ΔΣ της Eurobank, γεγονός που βέβαια καθημερινά επιβεβαιώνεται στην πράξη σε όλα τα δικαστήρια της χώρας, στα οποία και οι δικστές οι ίδιοι αυτεπάγγελτα αναβάλλουν, ματαιώνουν και δικάζουν ερήμην της τράπεζας τις δίκες, ενώ και οι ίδιοι οι δικηγόροι της τράπεζας ζητούν αναβολές λόγω έλλειψης νομιμότητας εκπροσώπησης? (μη-νομιμότητας του ΔΣ).  Είναι όμως θλιβερό, πρωτοφανές και μοναδικό στον πολιτισμένο κόσμο, η ανώτατη εποπτική κι ελεγκτική αρχή των τραπεζών της Ελλάδος, να εκδίδει τέτοιες απαντήσεις που συνιστούν  συγκάλυψη εγκληματικών απαιτήσεων, πράξεων και μεθόδων της Eurobank εναντίον ενός ημιθνήσκοντος λαού. Την ερωτάμε συγκεκριμένα κι επιστημονικά και μας απαντάει…με τα κάλαντα.  

 Η ΤτΕ θα μπορούσε να απαντήσει λιτά και τίμια, ως όφειλε, με τρείς λέξεις:  
«Η ΤτΕ ενέκρινε το νέο ΔΣ της Eurobank με την αρ…απόφαση του ΔΣ της ΤτΕ, σύμφωνα με το αρ.6 παρ.3β ν.3864/2010», ή ότι «το ΔΣ δεν χρήσει της έγκρισης της ΤτΕ»!

Αντ` αυτού εξέδωσε το παραπάνω έγγραφο συγκάλυψης μιας τραπεζικής συμμορίας, αποκρύβοντας εντέχνως, μεταξύ των άλλων και την αναφορά της στον Ιδρυτικό του ΤΣΧ ν.3864/20010 (αρ.6 παρ.α,β) στον οποίο εμπίπτουν οι τράπεζες και η νομιμότητα των ΔΣ των, που εξαγοράζονται πλήρως από το ΤΧΣ (εδώ η Eurobank και το ΤΤ). 

Αντίθετα, η απάντηση αυτή, του στρατηγείου της Τραπεζικής Συμμορίας (της ΤτΕ), αναφέρεται στον αρ. 5 του ν. 3601/2007 που αναφέρεται σε όλες τις λοιπές τράπεζες (που δεν έχουν εξαγοραστεί από το ΤΧΣ)! 

 Είναι κατάντια, παρακμή κι εφκυλισμός, η Ελεγκτική Αρχή των Τραπεζών να συγκαλύπτει με αυτόν τον πρωταφανώς αλαζονικό και περιφρονητικό για την νοημοσύνη και την τιμή μας, αλλά και την νομιμότητα, τρόπο, τις εγκληματικές πρακτικές της Eurobank.
Με ένα πρωτόγονο αλαζονικής αίσθησης ασυλίας της. Είμαστε στο έλεος των εγκληματιών. ...
Οι «φύλακες», μεταμορφωμένοι σε βασανιστές και νονούς της νύχτας, σε προδότες κι όργανα των κατακτητών της χώρας,  έχουν στρέψει εναντίον μας τα όπλα που τους έχουμε νόμιμα χορηγήσει για την προστασία μας, με την ευρεία έννοια της. Η ευθύνη για την ιστορική πορεία των παιδιών μας και του Έθνους είναι δική μας. Είναι συμμορία….και περιμένω ακόμα μηνύσεις από την Eurobank.

Συμβουλή: α) Ακυρώστε όλες τις τρέχουσες και παρελθούσες εξωδικαστικές και δικαστικές πράξεις της Eurobank. Διαβάστε τις σχετικές μου μελέτες στα παρακάτω links,
β) εγώ σήκωσα τις λιγοστές καταθέσεις που είχα στην Eurobank. Ρωτήστε εάν μπορείτε να το κάνετε κι εσείς και πείτε μου την απάντησή των.
Εκτίμηση: Πιστεύω ότι το ίδιο πρόβλημα νομιμότητας του ΔΣ, έχει και το ΤΤ που επίσης εξαγοράστηκε από το ΤΧΣ (κι όχι ακόμα από την Eurobank…μην ακούτε τι λένε).

Links:
1) http://zoidosia.blogspot.gr/2013/09/urobank.html?spref=fb(για την μη-νομιμότητα του ΔΣ της Eurobank και της ακυρότητας των δικαστικών της πράξεων)




Δημ. Αντωνίου, τηλ. 22210-62743

KΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ….

Την επόμενη ημέρα από την παραλαβή της παραπάνω επαίσχυντης επιστολής της Κ. Φλεσιοπούλου, την 10-09-2013 κι αφού συνεννοήθηκα με ένα ν@μφίδιο στο τηλ.210-3205018 στο γραφείο της Κ. Φλεσιοπούλου, της έστειλα την παρακάτω αίτηση, ζητώντας να της μιλήσω κι όλας. Το ν@μφίδιο μου είπε ότι η Φλεσιοπούλου θα έρθει στο γραφείο της μετά από μια ώρα και θα μου τηλεφωνήσει εκέινη. Κι επειδή αυτό δεν έγινε, όταν την ξαναζήτησα μετά από μια ώρα, το ίδιο ν@μφίδιο μου είπε ότι η «Φλεσιοπούλου βρίσκεται σε πολυήμερη άδεια»…!
τα συμπεράσματα δικά σας.

AΙΤΗΣΗ
Του Δημ. Αντωνίου, ιατρού, κατ. Δημ.Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34100
ΑΔΤ: ΑΙ 986650/03-05-2012, ΤΑ Χαλκίδος
Τηλ.22210-62743 και
epivetta@otenet.gr
ΠΡΟΣ
1) Δ/νση Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος
Τμήμα Εποπτείας Πιστωτικών Ιδρυμάτων, Ελ.Βενιζέλου 21, Αθήνα ΤΚ 102 50.
Κα Κ. Φλεσιοπούλου, Υπ/ντρια

Θέμα: Πληροφορίες για την έγκριση του νέου, από 27-06-2013, ΔΣ τ.
Eurobank EFG από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ.6 παρ.3β ν.3864/2010), για δικαστική χρήση και εννόμου συμφέροντός μου
Σχετ.: Το αρ.πρωτ.2084/4-9-2013 έγγραφό σας προς τον αιτούντα

Κα Φλεσιοπούλου
Πήρα την παραπάνω απάντηση της ΤτΕ, που συνιστά μια πρωτοφανή αναβίωση και "μετενσάρκωση" των Χρησμών της Πυθίας του Μαντείου των Δελφών, σε μια νομικά άψογη κι απόλυτα συγκεκριμένη ερώτησή μου. Η απάντησή σας αυτή προκαλεί γέλιο, κλάμα, για την κατάντια της ΤτΕ η οποία, από ελεγκτής αναγορεύεται σε προστάτη της τραπεζικής μαφίας, αλλά κυρίως οργή, η οποία σύντομα θα πάρει νόμιμη μορφή.
Επί της ουσίας τώρα: Μπορείτε με λίγες λέξεις να μου πείτε ρητά και σύντομα:
α) Εγκρίθηκε από την ΤτΕ το νέο ΔΣ της
Eurobank που εκλέχθηκε την 27-06-2013 από τις Γενι. Συνελεύσεις του ΤΧΣ και της Eurobank, σύμφωνα με το αρ.6 παρ.3β ν.3864/2010? 
Διότι από πουθενά -από κανένα δημόσιο έγγραφο και πράξη-δεν προκύπτει τέτοια έγκριση.
β) Εάν ναι με ποία πράξη έγκρισης (αριθμό και ημερομηνία) και από ποίο αρμόδιο όργανο της ΤτΕ, εδόθη η έγκριση αυτή?
Η απάντησή σας ελπίζω να μην χρήζει "ερμηνείας" γιατί έτσι ομολογείτε την προσπάθεια συγκάλυψης της τραπεζικής συμμορίας και γι αυτά θα υπάρξει σύντομα λογοδοσία σας...να είστε σίγουρη.
Ζητώ να μου απαντήσετε ΣΗΜΕΡΑ, διότι τα παραπάνω ερωτήματα έπρεπε να έχουν ήδη απαντηθεί στην παραπάνω απάντηση-Χρησμό που μου στείλατε στην από 20-08-2013 αίτησή μου. Είναι επείγον και για δικαστική χρήση. Τυχόν μη-έγκαιρη (σημερινή) απάντησή σας, θα την θεωρήσω εκπρόθεσμη, παρακωλύουσα και στερήσασα νομίμου δικαιώματός μου και παρακώλυση της δικαιοσύνης, ενόψει των επόμενων δικών μου ενώπιον των δικαστηρίων. Και φυσικά θα προσφύγω στην δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου. Είστε εντολοδόχοι κι όχι εντολείς του λαού.
Η επιστολή-αίτησή μου αυτή, θα δημοσιευτεί σήμερα στο διαδίκτυο, ενώ η από 4-9-2013 απάντησή σας θα δημοσιευτεί σε 1-2 μέρες, μαζί με την σημερινή σας.
Χαλκίδα 10-09-2013, Δημ. Αντωνίου


 - δεν έχει εγκεκριμένο΄νοαρνείται να απαντήσει για την Νομιμότητα του ΔΣ της Eurobank!  Iδού η απάντηση του Στρατηγείου και του Νονού της Τραπεζικής Συμμορίας. Σε εκκρεμότητα η άδεια λειτουργίας της τράπεζας?
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.