Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά της κυβέρνησης Σαμαρά!

Μήνυση για εσχάτη προδοσία και αλλοίωση του πολιτεύματος μέσω απάτης, με συνέπεια την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος της 17ης Ιουνίου 2012, έχει υποβάλλει κατά της κυβέρνησης συνεργασίας του Αντώνη Σαμαρά, των υπουργών της, καθώς και παντός άλλου υπευθύνου, η Εκπαιδευτική Ψυχολόγος Όλγα Γεριτσίδου.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο του κειμένου της μήνυσης, στις εκλογές του Ιουνίου 2012 προσέφυγαν στις κάλπες και ψήφισαν 6.217.000 πολίτες από τους 9.952.570 συνολικά. Από αυτούς που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, 25.054 έριξαν λευκή ψήφο, η οποία δεν προσμετρήθηκε, ούτε και αντιπροσωπεύθηκε στον υπολογισμό του τελικού εκλογικού αποτελέσματος, αναφέρει η κα Γεριτσίδου.

Οι έγκυρες ψήφοι υπέρ κομμάτων όπως το "Κίνημα Δεν Πληρώνω", "ΑΝΤΑΡΣΥΑ", "Ένωση Κεντρώων", ΚΚΕ-ΜΛ προσμετρήθηκαν κανονικά κι επηρέασαν τη στατιστική βαρύτητα του συνόλου των ψήφων, παρότι αριθμητικά ήταν λιγότερες από τις λευκές. Αντίθετα, τα λευκά ψηφοδέλτια αντιμετωπίστηκαν ακριβώς όπως και τα άκυρα, γεγονός που συνεπάγεται ότι το σύνολο των ψηφοφόρων που απέρριψαν τα υποψήφια κόμματα δεν αποτυπώθηκαν στο εκλογικό...
αποτέλεσμα.

Η εγκυρότητα των εκλογών της 17ης Ιουνίου αμφισβητείται επίσης εξαιτίας των προβλημάτων που ανέκυψαν σχετικά με τη δημοσίευση της τελευταίας απογραφής του πληθυσμού από την ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου του ΔΣΑ, οι εκλογές όφειλαν να διεξαχθούν βάσει της απογραφής της 24ης Μαΐου 2011, γεγονός που δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστός αριθμός βουλευτικών εδρών σε κάθε περιφέρεια.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της καταγραφής του 2011 ο νόμιμος ελληνικός πληθυσμός έφτανε τους 9.903.268 ενώ οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών ξεπερνούσαν το σύνολο του νόμιμου πληθυσμού της χώρας κατά 49.302.

Επιπλέον, οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του 2012 δεν συνέπιπταν αριθμητικά με την απογραφή του 2001, ούτε επαληυθεύονταν αν αφαιρούσαμε το σύνολο των ανηλίκων (επετηρίδα ΕΛΣΤΑΤ 2009) από το σύνολο του πληθυσμού (απογραφή 2011), οπότε και προέκυπταν 902.178 εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.