Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Έκαστος εφ' ω ετάχθη: Mια εικόνα=1000 λέξεις - "Use a picture: It's worth a thousand words..."

Δες τε και συγκρίνετε τις δυο εικόνες:

Γράφει ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου
Από την μια ένας σοβαρός Πρωθυπουργός μιας υπαρκτής πολιτικής και οικονομικής δύναμης και ένας φαιδρός που πήγε για να κερδίσει προσωπική ικανοποίηση λέγοντας την μαλα... μετά την άλλη.
Κέρδος, μια φωτογραφία με τον Ο'Μπάμα και φτωχικής και αδύναμη παρουσίαση μπρος τις κάμερες, ανάλογη της θέσης και της δύναμης του Γερμανοελλαδιστάν, της χώρα που ο φαιδρός Σαμαράς παριστάνει τον Πρωθυπουργό. 
Σημ.: τα προηγηθέντα:
Ο πρωθυπουργός, έρχεται στην Ουάσιγκτον την Τρίτη (6 Αυγ. '13) το απόγευμα. Την επομένη, Τετάρτη (7 Αυγ.) πετά γιά Νέα Υόρκη, γιά δείπνο (με τους... ''επενδυτές'' του Ν. Μηταράκη, που ένα χρόνο ''παραμυθιάζουν'') και επιστρέφει στην Ουάσιγκτον το βράδυ της ίδιας ημέρας. 
Την επομένη (Πέμπτη 8 Αυγ.), η συνάντηση με τον πρόεδρο Ομπάμα στον Λευκό Οίκο (απόγευμα) και το ίδιο βράδυ (Πέμπτη) αναχώρηση του πρωθυπουργού πάλι γιά Νέα Υόρκη. 
Αναχώρηση, γιά επιστροφή Ελλάδα, από την Νέα Υόρκη, Σάββατο (10 Αυγ.) απόγευμα... 
(Σημ.: Το μεγάλο κόστος της αλόγιστης περιπλάνησης με το πρωθυπουργικό ''τζετ'', φυσικά, επιβαρύνει τα... υποζύγια).
Το ''Success Story'' ταξιδεύει στην Ουάσιγκτον... 


Σχόλιο: Τα αυριανά θα τα δούμε από τα κρατικά κανάλια: MEGA - ANT1 - SKAI) χωρίς συγκρίσεις αλλά με πολλές "αναλύσεις"...

του γνωστού τύπου: "Εάν πεις ένα αρκετά μεγάλο ψέμα και συνεχίσεις να το επαναλαμβάνεις, οι άνθρωποι τελικά θα το πιστέψουν"... Αυτό πίστευε ο Ιωσήφ Γκαίμπελς... Αυτό πιστεύουν και κάποιοι σύμβουλοι του Αντώνη Σαμαρά. ... όπως και τα γνωστά παπαγαλάκια της δηοσιολογίας των καναλαρχών εργολάβων...
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.